Vinskole – sammensætning af mad og vin

Vinskole – sammensætning af mad og vin

– ikke planlagt endnu –

Sammensætning af mad og vin kan være en svær opgave. Der er mange ting, man skal være opmærksom på og der kan være mange faldgrupper, som man skal passe på! Til denne vinskole forklarer vi, hvad der går rigtig godt sammen med sammensætning af mad og vin samt noget, som man absolut ikke skal sætte sammen ved sammensætning af mad og vin.

vinskole-sammensætning-af-mad-og-vin-restaurant-mellemrum

Ved vores vinskole om sammensætning af mad og vin skal der påregnes 2 timer med god tid til at få stilles dine spørgsmål om denne svære egenskab.

Der bliver smagt ca. 6 til 8 vine ved vinskolen om sammensætning af mad og vin.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående denne vinskole om sammensætning af mad og vin eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Sammensætning af mad og vin”og hør nærmere.

Lokaler

Vinskolen “Sammensætning af mad og vin” bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt vinskole om sammensætning af mad og vin kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat sammensætning af mad og vin eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Sammensætning af mad og vin – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar