Vinsmagning

Vinsmagninger med Restaurant MellemRum

I løbet af efteråret vil vores sommelier, Kim Thygesen, samt andre vinnørder afholde en del vinsmagninger i lokalerne hos Hanstholm Køkken, Østergade 26, 8000 Aarhus C.

Vinsmagningerne vil foregå som “åbne smagninger”, altså hvor alle kan tilmelde sig. Der er et minimum på 10 deltagere og et maksimum på 20 deltagere og virker efter “Først til mølle-princippet.” Seneste mulighed for tilmelding er 3 dage før arrangementet.

Ens for alle vinsmagningerne er, med undtagelse af Champagne/mousserende vine, at de koster kr. 300,- pr. person og har en varighed på ca. 2 timer. Smagningen med Champagne/mousserende vine koster kr. 400,- pr. person. Der vil blive smagt mellem 6 – 8 vine ved hver vinsmagning.

På dagen for arrangementet vil der være mulighed for, at købe smagekasser på de vine, som bliver præsenteret. Prisen vil variere, men med mulighed for at købe vinene med hjem på stedet.

Du kan ringe på +45 8617 1838 og høre mere om disse vinsmagninger samt bestille pladser eller se på hjemmesiden, www.ærligvin.dk. Du kan også reservere pladser til de enkelte vinsmagninger på hjemmesiden.

Smagningerne vil være delt op i 2 kategorier, Vinskole og Temasmagninger.

vinsmagning-vinskole-temasmagning

Vinskole

Vi holder vinsmagninger følgende dage:

– ingen planlagte vinsmagninger foreløbigt!

Temasmagning

Vi holder vinsmagninger følgende dage:

– ingen planlagte vinsmagninger foreløbigt!

Afhængig af success og efterspørgsel vil der laves flere vinsmagninger til foråret.

Menu til vinsmagning

Vi foreslår altid, at man bestiller “lidt ekstra” til sin vinsmagning, så det bliver nemmere at kende vinene fra hinanden. Det gør samtidigt, at man kan tåle lidt mere vin, og det er jo kun en god ting til en vinsmagning.
Her har vi samlet nogle gode forslag, som vi kan levere med vores vinsmagninger.
Menu til vinsmagning med Restaurant MellemRum.

Privat vinsmagning

Står du og skal arrangere en vinsmagning til eksempelvis et firmaarrangement, polterabend, familiefest eller andet kan vi også hjælpe dig med det. Vi har sammensat en del sjove og spændende pakker til en privat vinsmagning i vores lokaler i Aarhus C.

Se oversigt over vores pakker til private vinsmagninger her!

 

Nyhedsbrev1 Comments

  1. Cenia Bahnsen den 3. august 2023 kl. 08:08

    Hvornår tilbyder I vinsmagning igen? Vi er to, der gerne vil deltage.Efterlad en kommentar