Mad ud af huset

MENUKORTET HERUNDER ER GÆLDENDE FRA 22/6 til 23/8 2022

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement

RESTAURANT MELLEMRUM – MAD UD AF HUSET

MENUKORTET HERUNDER ER GÆLDENDE FRA 22/6 TIL 23/8 2022

VI LEVERER GERNE MADEN TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT!

Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort. Vi vil meget gerne bruge de bedste råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder. Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

A La Carte

Vegetarretter er markeret med en *

SNACKS

 

De lækre & Kreative

Sprøde rejechips med rejer & krydderurter

Hjertesalat med rillette af hvid fisk & soyamandler

Saltet agurk med rygeost & tørret skinke

Grillet squash med citron & fermenteret hvidløgsmayo

Sprødt kyllingeskind med creme fraiche & sennepskorn

3 stk. 55,-
5 stk. 85,-

– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

 

De sprøde saltede snacks

Puffede Tapiokaflager med svampemayo

Soyaristede mandler

Sprøde kartoffelchips med sour cream & onion

3 stk. 45,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

FORRETTER

 

* Creme af pocheret æggeblomme
serveret med sprøde agurker, syrlige æbler, ristede hasselnødder & soya-sesam vinaigrette

 

* Stegt blomkål
med trøffelemulsion, sommertrøfler, græskarkerner & brunet smør

 

Tempereret kulmule
serveret med kærnemælkssauce, sprøde agurker, syrlige æbler samt ristede hasselnødder & dild

 

Terrine af braiseret gris
med estragonemulsion, sommerblomkål som syltet & crudité, samt soya-sesam vinaigrette

 

Rødbedegravad laks – trancheret ved bordet
syltede radiser, friskostcreme, sprøde øllebrødsflager & revet peberrod

 

– 2 slags brød med smør, hummus på vor facon & kryddermayonnaise serveres til alle forretter

HOVEDRETTER

 

* Cremet Byg “Otto”
med sommerkål, ærter & syrlige løg samt lagret Unika Havgus

 

Dagens fangst stegt i panko
serveret med smørdampede sølvbeder, pocherede radiser & fiskefumé
(Kan kun bestilles hvis der bestilles en kok med til afvikling af arrangementet)

 

Langtidsstegt kalvesteg
med grillet hjertesalat, luftig ægte sauce, samt ærter & syrlige løg
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

 

Dagens Okse fra “Rydalsgaard” (Braiseret eller stegt)
serveret med letrøget kartoffelpuré, smørdampet sommerkål samt peberrod & tyttebærsauce
(tillæg 30,-)

 

Cognacflamberet steak af oksemørbrad
med grillede jordskokker, syrlige svampe & jordskokkepuré samt cognacsauce
(tillæg 50,-)

 

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

OST & DESSERT

 

3 slags oste med garniture

 

5 slags oste med garniture
(tillæg 30,-)

 

10 slags oste med garniture
(tillæg 70,-)

 

Jordbær & hyldeblomst
jordbærsorbet serveret med hyldeblomstskum, dehydreret hvid chokolademousse samt pebermarengs

 

MellemRums chokolade guldbar
Mørk chokolademousse med sprød bund, havtorn & gulerodssorbet samt havtornmarengs
(tillæg + 30,-)

PRISER UD AF HUSET

3 retter 385,-
4 retter 435,-
5 retter 485,-

(min. 8 personer)

Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 425,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

BUFFET MELLEMRUM

Citrusmarineret kulmule med sprøde agurker, hasselnødder & soya sesam vinaigrette

Terrine af braiseret gris, estragonmayo & syltet stikkelsbær

Bagte gulerødder med Gammel Knas og ristede græskarkerner

Salat af blomkål i forskellige tekstur med hasselnød & trøffelmayo

Spidskål & grønkål med sennepsvinaigrette og tranebær

Sprød hjertesalat med mormordressing og sprøde croutons 

Grillet dansk kyllingebryst med malt BBQ

Langtids stegt kalve culotte med timian og rosmarin

Grov kartoffelkompot med masser af urter og spinat

Trifli af jordbær med cremefraiche og hvid chokolade 

Chokoladekage ala MellemRum med havtorn & gulerod

kr. 395,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 60,-/80,-/110,-/130,-

(min. 10 personer)

HOVEDRETSBUFFET

Bagte gulerødder med Gammel Knas og ristede græskarkerner

Salat af blomkål i forskellige tekstur med hasselnød & trøffelmayo

Spidskål & grønkål med sennepsvinaigrette og tranebær

Sprød hjertesalat med mormor dressing og sprøde croutons 

Grillet dansk kyllinge bryst med malt BBQ

Langtids stegt kalve culotte med timian og rosmarin

Grov kartoffelkompot med masser af urter og spinat

kr. 300,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 60,-/80,-/110,-/130,-

(min. 10 personer)
(min. 10 pers.)
(min. 15 pers., hvis der ønskes levering)

Er I færre end 10 personer til festen? Ring til os på telefon 8617 1838 og får en snak. Vi laver naturligvis mad til færre end 10 personer – dog kan menuen variere en smule.

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores andre restauranter i centrum, Restaurant Komfur og Restaurant Ombord.

LEVERING

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.

Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

PRIS FOR LEVERING

kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
kr. 900,- indenfor 15-30 km.
kr. 1300,- indenfor 15-30 km. inkl. afhentning af retur service

Over 30 km. efter nærmere aftale

PERSONALE

Kok pr. påbegyndt time kr. 425,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 425,-

MAD UD AF HUSET FRA RESTAURANT MELLEMRUM TIL DIVERSE LEJLIGHEDER – STORE FESTER SOM SMÅ KOMSAMMENER.

Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det! Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.