RESTAURANT MELLEMRUM – MAD UD AF HUSET
MENUKORTET HERUNDER ER GÆLDENDE FRA 6/4 TIL 21/6 2022
VI LEVERER GERNE MADEN TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT!
Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort. Vi vil meget gerne bruge de bedste råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder. Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.
A La Carte
Vegetarretter er markeret med en *
SNACKS
De lækre & Kreative
Sprøde rejechips med rejer & krydderurter
Hjertesalat med rillette af hvid fisk & soyamandler
Saltet agurk med rygeost & tørret skinke
Grillet squash med citron & fermenteret hvidløgsmayo
Sprødt kyllingeskind med cremefraiche & ørredrogn
3 stk. 55,-
5 stk. 85,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.
De sprøde saltede snacks
Puffede Tapioka Flager med Svampe Mayo
Soya Ristede Mandler
Sprøde kartoffel chips med sour cream & onion
3 stk. 45,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.
FORRETTER
*Grillede hvide asparges
skummende asparges veloute, citrus ”kaviar” & purløgs olie
* Marinerede grønne asparges
med æggecreme, hytteost samt sauce vierge
Krogmodnet okse fra “Rydalsgaard” som carpaccio
med svampe remoulade, syltede drueagurker & sprøde jordskokker
Rødbede gravad laks
sprød hjertesalat med Mormordressing, syrlige stikkelsbær og peberrod samt blancherede asparges
– 2 slags brød med smør, hummus på vor facon & kryddermayonnaise serveres til alle forretter
HOVEDRETTER
* Kæmpe Tartelet med cremede bygkerner, sommerkål, syltede og grillet sæsongrønt, samt lagret Unika Havgus
Dagens Fangst - Menuier stegt
med smørdampet spidskål, stegt blomkål samt karamelliseret blomkålspué & urte blanquette sauce
(Kan kun bestilles hvis der bestilles en kok med til afvikling af arrangementet)
Grillet Flapmeat med grønne asparges, nye grillede løg, pal0mekål & syrlige gulerødder
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-
Hopballe Mølle Kylling bryst som “Crépine” med confiteret lår & soufflefars med timian & sort hvidløg.
Hertil saltbagt, purerede, & syltet selleri samt en estragonolie & sauce på sprødstegt kyllingeskind
Cognacflamberet steak af oksemørbrad med nye løg, grillede skalotter samt syrlige svampe
(tillæg + 30,-)
– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter
OST & DESSERT
3 slags oste med garniture
5 slags oste med garniture
(tillæg 30,-)
10 slags oste med garniture
(tillæg 70,-)
Rabarber & hvid chokolade
Rabarber fromage med hvid chokoladecreme, verbena iscreme & syltet rabarber
MellemRums Chokolade guldbar
Mørk Chokolade mousse med sprød bund. Hertil hindbær sorbet og yoghurt marengs
(tillæg + 30,-)
PRISER UD AF HUSET
3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-
(min. 8 personer)
Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.
Buffetter
BUFFET MELLEMRUM
Rødbederimmet laks saltede agurker & hytteost
Salat af grønne og hvide asparges med citrus marinerede rejer & urter
Salat af blomkål med saltede jordnødder, estragon & nøddeolie
Bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla unika
Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær
Spæde grønne sommersalater med syltede stikkelsbær & tomater
Hvedekernesalat med syrlige løg & feta
Grillet & sprængt dansk svinenakke
Langtidsstegt kalve culotte med rosmarin & timian
Kartoffelsalat med sennep, urter & creme fraiche
Rødvinssauce med tyttebær
Hvid chokolade panna cotta med rabarber & citron verbena
Chokoladekage a la MellemRum med bær kompot
kr. 375,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 50,-/70,-/100,-/120,-
(min. 10 personer)
HOVEDRETSBUFFET
Salat af blomkål med saltede jordnødder, estragon & nøddeolie
Bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla unika
Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær
Spæde grønne sommersalater med syltede stikkelsbær & tomater
Hvedekernesalat med syrlige løg & feta
Grillet & sprængt dansk svinenakke
Langtidsstegt kalve culotte med rosmarin & timian
Kartoffelsalat med sennep, urter & creme fraiche
Rødvinssauce med tyttebær
kr. 275,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 50,-/70,-/100,-/120,-
(min. 10 pers.)
(min. 15 pers., hvis der ønskes levering)
Er I færre end 10 personer til festen? Ring til os på telefon 8617 1838 og får en snak. Vi laver naturligvis mad til færre end 10 personer – dog kan menuen variere en smule.
Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores andre restauranter i centrum, Restaurant Komfur og Restaurant Ombord.
LEVERING
Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.
Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.
PRIS FOR LEVERING
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale
PERSONALE
Kok pr. påbegyndt time kr. 425,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 425,-
MAD UD AF HUSET FRA RESTAURANT MELLEMRUM TIL DIVERSE LEJLIGHEDER – STORE FESTER SOM SMÅ KOMSAMMENER.
Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det! Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.