Mad ud af huset

MENUKORTET HERUNDER ER GÆLDENDE FRA 6/4 til 21/6 2022

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement

RESTAURANT MELLEMRUM – MAD UD AF HUSET

MENUKORTET HERUNDER ER GÆLDENDE FRA 6/4 TIL 21/6 2022

VI LEVERER GERNE MADEN TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT!

Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort. Vi vil meget gerne bruge de bedste råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder. Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

A La Carte

Vegetarretter er markeret med en *

SNACKS

De lækre & Kreative

Sprøde rejechips med rejer & krydderurter

Hjertesalat med rillette af hvid fisk & soyamandler

Saltet agurk med rygeost & tørret skinke

Grillet squash med citron & fermenteret hvidløgsmayo

Sprødt kyllingeskind med cremefraiche & ørredrogn

3 stk. 55,-
5 stk. 85,-

– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

De sprøde saltede snacks

Puffede Tapioka Flager med Svampe Mayo

Soya Ristede Mandler

Sprøde kartoffel chips med sour cream & onion

3 stk. 45,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

FORRETTER

*Grillede hvide asparges
skummende asparges veloute, citrus ”kaviar” & purløgs olie

 

* Marinerede grønne asparges
med æggecreme, hytteost samt sauce vierge

 

Krogmodnet okse fra “Rydalsgaard” som carpaccio
med svampe remoulade, syltede drueagurker & sprøde jordskokker

 

Rødbede gravad laks
s
prød hjertesalat med Mormordressing, syrlige stikkelsbær og peberrod samt blancherede asparges

 

– 2 slags brød med smør, hummus på vor facon & kryddermayonnaise serveres til alle forretter

HOVEDRETTER

* Kæmpe Tartelet med cremede bygkerner, sommerkål, syltede og grillet sæsongrønt, samt lagret Unika Havgus

 

Dagens Fangst - Menuier stegt
med smørdampet spidskål, stegt blomkål samt karamelliseret blomkålspué & urte blanquette sauce
(Kan kun bestilles hvis der bestilles en kok med til afvikling af arrangementet)

 

Grillet Flapmeat med grønne asparges, nye grillede løg, pal0mekål & syrlige gulerødder 
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

 

Hopballe Mølle Kylling bryst som “Crépine” med confiteret lår & soufflefars med timian & sort hvidløg.
Hertil saltbagt, purerede, & syltet selleri samt en estragonolie & sauce på sprødstegt kyllingeskind

 

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med nye løg, grillede skalotter samt syrlige svampe
(tillæg + 30,-)

 

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

OST & DESSERT

3 slags oste med garniture

 

5 slags oste med garniture
(tillæg 30,-)

 

10 slags oste med garniture
(tillæg 70,-)

 

Rabarber & hvid chokolade
Rabarber fromage med hvid chokoladecreme, verbena iscreme & syltet rabarber

 

MellemRums Chokolade guldbar
Mørk Chokolade mousse med sprød bund. Hertil hindbær sorbet og yoghurt marengs
(tillæg + 30,-)

PRISER UD AF HUSET

3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-

(min. 8 personer)

Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

BUFFET MELLEMRUM

Rødbederimmet laks saltede agurker & hytteost

Salat af grønne og hvide asparges med citrus marinerede rejer & urter

Salat af blomkål med saltede jordnødder, estragon & nøddeolie

Bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla unika

Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær

Spæde grønne sommersalater med syltede stikkelsbær & tomater

Hvedekernesalat med syrlige løg & feta

Grillet & sprængt dansk svinenakke

Langtidsstegt kalve culotte med rosmarin & timian

Kartoffelsalat med sennep, urter & creme fraiche

Rødvinssauce med tyttebær

Hvid chokolade panna cotta med rabarber & citron verbena

Chokoladekage a la MellemRum med bær kompot

kr. 375,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 50,-/70,-/100,-/120,-

(min. 10 personer)

HOVEDRETSBUFFET

Salat af blomkål med saltede jordnødder, estragon & nøddeolie

Bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla unika

Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær

Spæde grønne sommersalater med syltede stikkelsbær & tomater

Hvedekernesalat med syrlige løg & feta

Grillet & sprængt dansk svinenakke

Langtidsstegt kalve culotte med rosmarin & timian

Kartoffelsalat med sennep, urter & creme fraiche

Rødvinssauce med tyttebær

kr. 275,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 50,-/70,-/100,-/120,-

(min. 10 pers.)
(min. 15 pers., hvis der ønskes levering)

Er I færre end 10 personer til festen? Ring til os på telefon 8617 1838 og får en snak. Vi laver naturligvis mad til færre end 10 personer – dog kan menuen variere en smule.

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores andre restauranter i centrum, Restaurant Komfur og Restaurant Ombord.

LEVERING

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.

Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

PRIS FOR LEVERING

kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

PERSONALE

Kok pr. påbegyndt time kr. 425,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 425,-

MAD UD AF HUSET FRA RESTAURANT MELLEMRUM TIL DIVERSE LEJLIGHEDER – STORE FESTER SOM SMÅ KOMSAMMENER.

Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det! Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.