Julefrokost

Julefrokost

a la MellemRum

- alt andet end klassisk julemad!

 

Julefrokosten 2019

Vejret er skiftet og dagene bliver koldere. Det er nu snart tid til at finde byens bedste sted at afholde jeres julefrokost. Kig videre på menuerne nedenunder, og find vores ideer og forslag til jeres julefrokost 2019 hos Restaurant MellemRum i Århus C. Alle menuerne kan selvfølgelig også laves til julefrokost som mad ud af huset.

Julefrokost hos osJulefrokost ud af huset

Menu fra d. 12. november til d. 21. december 2019

Menu MellemRum

Torsk bagt ved lav varme
serveret med pigeonæbler i appelsin, puré af grønne vinteræbler hertil skilt kærnemælkssauce

Jordskokrisotto
med stegte jordskokker, syltede jordskokker & Arla Unika osten Havgus
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Helstegt andebryst & croquette af confiterede andelår
serveret med re-hydrerede rødbeder kogt med solbær, brunede kartofler på MellemRums facon & andesauce

Kirsebærsorbet
med julekrydderkage & mandelkrokant hertil sabayonne

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

Vegetarmenu

Cremet svampesuppe
serveret med ristede græskarkerner & citron-timianolie

Jordskokrisotto
med stegte jordskokker, syltede jordskokker & Arla Unika osten Havgus
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Stegt selleri i lag med fermenteret hvidløg
ristede rosenkål, brunede kartofler på MellemRums facon & sauce lavet på gulerod og valle

Kirsebærsorbet
med julekrydderkage & mandelkrokant hertil sabayonne

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

Menu fra d. 12. november til d. 21. december 2019

A la carte

Vegetarretter er markeret med en *

Snacks

Oliven | urter
Saltede nødder
Tapiokachips | svampe | persille
Grillet tun | soya | ingefær
Flæskesvær | sour cream & onion
3 stk. 35,-
5 stk. 55,-

– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

Forretter

* Cremet svampesuppe
serveret med ristede græskarkerner & citron-timianolie

Torsk bagt ved lav varme
serveret med pigeonæbler i appelsin, puré af grønne vinteræbler hertil skilt kærnemælkssauce

Rødbederimmet laks
med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme

– 2 slags brød med smør & kryddermayo serveres til alle forretter

Hovedretter

* Stegt selleri i lag med fermenteret hvidløg
ristede rosenkål, brunede kartofler på MellemRums facon & sauce lavet på gulerod og valle

Braiseret svinebryst
hertil smørstegte pastinakker, sherrymarinerede svesker & skysauce tilsmagt med sherry og sennep

Helstegt andebryst & confiterede andelår
serveret med re-hydrerede rødbeder kogt med solbær & andesauce

Helstegt oksemørbrad med confiterede løg, ristede svampe & cognacsauce
– tillæg 50,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost & Desserter

3 slags oste med garniture

5 slags oste med garniture
(tillæg 30,-)

10 slags oste med garniture
(tillæg 70,-)

Kirsebærparfait
med julekrydderkage & mandelkrokant hertil vaniljecreme

MellemRums chokoladeguldbarre
Mørk chokolademousse overtrukket med hvid chokoladegelé med guldstøv serveret med vaniljeiscreme
(tillæg 30,-)

Priser ud af huset

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 450,-
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum

Kongerejer i persille & vinaigrette
Rødbederimmet laks med peberrod
Lufttørret skinke med ærtehummus
Carpaccio af rødbeder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt andebryst med timian
Helstegt oksemørbrad
Dagens kartofler
Julekrydderkage med kirsebærparfait
Risalamande

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

kr. 375,- pr. person
(min. 20 personer)

Hovedretsbuffet

Carpaccio af rødbeder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt andebryst med timian
Helstegt oksemørbrad
Dagens kartofler

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

Pris pr. pers. kr. 250,-

Firma julefrokost

Det er også muligt af afholde jeres firma julefrokost på Restaurant MellemRum. Vi kan reserve hele restaurant for op til 60 personer eller vi kan reservere dele af restauranten, så det passer netop til jeres julefrokost.

Skriv en mail til os her eller ring til os på hverdage mellem 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og hør nærmere ang. mulighederne på julefrokost hos os eller levering af julefrokost.

Julefrokost mad

Mange forbinder julefrokost mad med traditionel juleand, flæskesteg, frikadeller og medister. Hos Restaurant MellemRum laver vi tingene lidt anderledes og bruger gerne lokale råvarer, der harmonerer med årstiden. Meget af vores mad kan også laves som vegetarisk og mere sundt alternativ til den normalt lidt mere fede julefrokost.

Ønskes der mere traditionel julefrokost med vores altid høje kvalitet hører vi gerne fra dig på mail her eller på telefon på alle hverdagen fra 9.00 – 15.30 på telefon +45 8617 1838.

Se Julemenuen på Restaurant MellemRum Se Julemenuen på Restaurant Ombord