Julefrokost

Julefrokost

a la MellemRum

- alt andet end klassisk julemad!

Julefrokosten 2018

Vejret er skiftet og dagene bliver koldere. Det er nu snart tid til at finde byens bedste sted at afholde jeres julefrokost. Kig videre på menuerne nedenunder for at finde ideer og forslag til julefrokost 2018 hos Restaurant MellemRum i Århus C. Alle menuerne kan selvfølgelig også laves til julefrokost som mad ud af huset.

Julefrokost hos osJulefrokost ud af huset

Menu fra d. 13. november til d. 22. december 2018

Menu MellemRum

Jomfruhummerravioli
serveret med kveller, glaskål i æble & sauce af jomfruhummer
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Skindstegt kuller
med blomkålspuré, råmarinerede blomkål & estragon

Helstegt dansk Gastro-kalv & friterede kalvebrisler
serveret med smørsauteret spidskål, persillecreme & rødvinssauce

Jordbær- & marengslagkage
med jordbærsorbet, frisk fløde & sprød karamel

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

Vegetarmenu

Jordskokkerisotto
med sprøde jordskokker & Havgus (ost)

Pocheret æg med sommerpickles
sprødt rugbrød, karse samt sauce hollandaise
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Stegt selleri med sorte bønner
med grillede gulerødder samt gulerodskompot med linser & appelsin

Jordbær- & marengslagkage
med jordbærsorbet, frisk fløde & sprød karamel

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

Menu fra d. 13. november til d. 22. december 2018

A la carte

Vegetarretter er markeret med en *

Snacks

Blandede lækkerier fra køkkenet
3 stk. 35,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

Forretter

Skagenskinke
serveret med ristede mandler & estragon

Rødbederimmet laks med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme

Rillette af dansk gris
serveret med rødbeder i appelsin & sennepscreme

– 2 slags brød med smør & kryddermayo serveres til alle forretter

Hovedretter

Urtefarseret unghanebryst med smørbagt spidskål, spidskål i sennep, råsyltede tyttebær & morkelsauce

Helstegt andebryst & croquette af confiteret andelår
serveret med rødkål kogt med solbær & andesauce

Helstegt oksemørbrad med haricots verts i bacon samt cognacsauce
(tillæg 50,-)

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost & Desserter

3 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød

5 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
(tillæg 30,-)

10 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
(tillæg 70,-)

* Kirsebærmousse
med luftig ris à la mande & mandelkage

MellemRums chokolade guldbarre
mørk chokolademousse overtrukken med hvid chokolade gelé herpå guldstøv

Priser ud af huset

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 450,-

(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum

Kongerejer i persille & vinaigrette
Rødbederimmet laks med peberrod
Lufttørret skinke med ærtehummus
Carpaccio af rødbeder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt oksemørbrad
Dagens kartoffel
Ris a la mande

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

kr. 350,- pr. person
(min. 20 personer)

Hovedretsbuffet

Carpaccio af rødbeder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt oksemørbrad
Dagens kartoffel

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

Pris pr. pers. kr. 250,-

Julebuffet

– så klassiske som vi kan

Marinerede sild & kryddersild med vores karrysalat
Rødbederimmet laks & små salater
Rillette af dansk gris med sennepscreme
Grønkålssalat med æbler & hasselnødder
Spidskålssalat med appelsin & granatæble
Ovnbagte kartofler med timian & andefedt
Langtidsstegt nakkekam med sprøde svær
Confiteret andelår med syltet rødkål & tyttebær
Helstegt andebryst med æbleflæsk
Andeskysauce
Ris a la mande med kirsebærsauce

2 slags brød samt rugbrød med smør & krydderfedt

Pris pr. pers. kr. 350,-
(min. 20 pers.)


Firma julefrokost

Det er også muligt af afholde jeres firma julefrokost på Restaurant MellemRum. Vi kan reserve hele restaurant for op til 60 personer eller vi kan reservere dele af restauranten, så det passer netop til jeres julefrokost.

Skriv en mail til os her eller ring til os på hverdage mellem 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og hør nærmere ang. mulighederne på julefrokost hos os eller levering af julefrokost.

Julefrokost mad

Mange forbinder julefrokost mad med traditionel juleand, flæskesteg, frikadeller og medister. Hos Restaurant MellemRum laver vi tingene lidt anderledes og bruger gerne lokale råvarer, der harmonerer med årstiden. Meget af vores mad kan også laves som vegetarisk og mere sundt alternativ til den normalt lidt mere fede julefrokost.

Ønskes der mere traditionel julefrokost med vores altid høje kvalitet hører vi gerne fra dig på mail her eller på telefon på alle hverdagen fra 9.00 – 15.30 på telefon +45 8617 1838.

Se Julemenuen på Restaurant MellemRum Se Julemenuen på Restaurant Ombord