Menu Restaurant Århus

Menu

Kort

Håndværk, hygge & energi

Menu Restaurant Århus

Her under er det muligt at se vores menu restaurant Århus, Restaurant MellemRum for vores gourmetrestaurant i hjertet af Aarhus.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Nytårsmenuen 2018 er endelig klar!

Vi er endelig klar med en lækker 4 retters nytårsmenu til Jer. Den kan ses og bestilles her!


Følg os på Facebook!
Menuen for d. 11/9 - 12/11Menuen for d. 13/11 - 22/12

MENUEN FOR D. 11/9 – 12/11 2018

Menu MellemRum

Stegt torsk med blomkålspuré, syltede blomkål & ristede hasselnødder
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Svamperisotto med stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)

Helstegt dansk Gastro-kalv & friterede kalvebrisler serveret med smørstegte majs, efterårstomater & sauce af røget marv

Æble mille feuille serveret med æblesorbet, vaniljefløde & sprød karamel

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

Vegetarmenu

Carpaccio af gule beder i appelsin serveret med rødbedetatar & Kirks gedeost

Svamperisotto med stegte svampe, syltede bøgehatte & havgus (ost)

Tartelet med sauterede porrer i timian, luftig kartoffel- & porresuppe & syltet skorzonerrod
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Æble mille feuille serveret med æblesorbet, vaniljefløde & sprød karamel

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

A la carte menu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet
110,-

Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet
90,-

Filtreret vand ad libitum – med eller uden brus – pris pr. person
25,-

Menu

Vegetarretter er markeret med en *

Forretter

* Carpaccio af gule beder i appelsin serveret med rødbedetatar & Kirks gedeost
80,-

* Svamperisotto med stegte svampe, syltede bøgehatte & havgus (ost)
90,-

Stegt torsk med blomkålspuré, syltede blomkål & ristede hasselnøder
100,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Rødbederimmet laks, trancheret ved bordet, med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme
100,-

Hovedretter

* Tartelet med sauterede porrer i timian, luftig kartoffel- & porresuppe & syltet skorzonerrod
190,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Butterdejsindbagt helleflynder med svampe, dampet spinat & skummende fiskesauce
240,-

Urtefarseret unghanebryst med smørbagt spidskål, spidskål i sennep, råsyltede tyttebær & morkelsauce
220,-

Helstegt dansk Gastro-kalv & friterede kalvebrisler serveret med smørstegte majs, efterårstomater & sauce af røget marv
220,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med haricots verts i bacon samt cognacsauce
275,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

3 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
80,-

5 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
110,-

10 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
150,-

Osterondel (min. 10 forskellige)
pris pr. person 140,- (min. 2 pers.)

Desserter

* Æble mille feuille serveret med æblesorbet, vaniljefløde & sprød karamel
90,-

MellemRums chokolade-guldbarre – mørk chokolademousse overtrukket med hvid chokoladegelé herpå guldstøv
serveret med vaniljeiscreme & mælkeskum med vanilje
130,-

MENUEN FOR D. 13/11 – 22/12 2018

Menu MellemRum

Torsk bagt med persillepanade
hertil lun jordskokkompot & letsyltet blomkål
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Rillette af dansk gris
serveret med rødbeder i appelsin & sennepscreme

Helstegt andebryst & croquette af confiteret andelår
serveret med rødkål kogt med solbær, brunede kartofler på MellemRums facon & andesauce

Kirsebærsorbet
med luftig ris à la mande & mandelkage

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

Vegetarmenu

Blomkålssuppe
serveret med ristede mandler & estragon

Jordskokrisotto
med stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Stegt selleri i lag med fermenteret hvidløg
sprød grønkål, brunede kartofler på MellemRums facon & sauce på sorte bønner

Kirsebærsorbet
med luftig ris à la mande & mandelkage

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

A la carte menu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet
110,-

Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet
90,-

Filtreret vand ad libitum – med eller uden brus – pris pr. person
25,-

Menu

Vegetarretter er markeret med en *

Forretter

* Blomkålssuppe serveret med ristede mandler & estragon
80,-

* Jordskokrisotto med stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)
90,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Torsk bagt med persillepanade hertil lun jordskokkompot & letsyltet blomkål
90,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Rødbederimmet laks – trancheret ved bordet – med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme
100,-

Rillette af dansk gris serveret med rødbeder i appelsin & sennepscreme
90,-

Hovedretter

* Stegt selleri i lag med fermenteret hvidløg, sprød grønkål, brunede kartofler på MellemRums facon & sauce på sorte bønner
190,-

Butterdejsindbagt helleflynder med svampe, dampet spinat & skummende fiskesauce
240,-

Urtefarseret unghanebryst med smørbagt spidskål, spidskål i sennep, råsyltede tyttebær & morkelsauce
220,-

Helstegt andebryst & croquette af confiteret andelår serveret med rødkål kogt med solbær, brunede kartofler på MellemRums facon & andesauce
220,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med haricots verts i bacon & cognacsauce
275,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

3 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
80,-

5 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
110,-

10 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
150,-

Osterondel (min. 10 forskellige)
pris pr. person 140,- (min. 2 pers.)

Desserter

* Kirsebærsorbet med luftig ris à la mande & mandelkage
90,-

MellemRums chokolade guldbarre – mørk chokolademousse overtrukket med hvid chokoladegelé herpå guldstøv
serveret med vaniljeiscreme & mælkeskum med vanilje
130,-

Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.

Ønskes der ikke en af vores gode pakker vælges a la carte ved ankomst.

Kød / Vegetar / Allergi
På Restaurant MellemRums menukort har vi stor fokus på det gode kokkehåndværk. Vi laver retter med fisk, fugl, kød. Vi har også altid min. 4 vegetariske retter på menukortet, ligesom vi også gerne tilbereder veganske retter og retter til allergikere. Ønsker du vegansk eller allergivenlige retter, skal vi dog have besked min. 24 timer inden ankomst.


Ved reservation of bord til større hold opfordrer vi gerne til, at menuen bestilles på forhånd inden ankomst til restauranten. Det kan gøre en evt. ventetid på maden kortere og hjælpe til, at Jeres oplevelse bliver endnu bedre.

Ring gerne på telefon +45 8617 1838 eller skriv på info@restaurantmellemrum.dk og reserver bord samt sende menubestilling.

Menu ud af huset Restaurant Komfur Restaurant Ombord

Færdig inden 19.00

Spis Tidligt Menu

3 retter 275,-

Man skal bare være færdig senest kl. 19.00.

Spis tidligt

Spis 3 retter til kun 275,-

Spis tidligt – en dejlig 3 retters menu MellemRum sammensat på dagen af vores køkkenchef.
Det eneste du skal gøre er, at være færdig med middagen senest kl. 19.00.
Perfekt tilbud inden en tur i biografen, teateret eller en koncert.
Gør os venligst opmærksom på dette ved bestilling af bord.

Online Bordbestilling Se menukortet her

Selskaber i huset

Selskaber

Aarhus

Her kan du se vores selskabspakker, kontakt os gerne for individuelt tilbud

Selskaber Aarhus

Vi giver her nogle forslag til komplette selskabspakker. Disse er kun skabeloner.
Har du andre ideer eller budgetrammer, kan det naturligvis arrangeres.

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.


HverdagspakkenSelskabspakke 1Selskabspakke 2Selskabspakke 3

Hverdagspakke

Aftenens 2 retters menu.
Vælg mellem forret & hovedret // hovedret & dessert – sammensat af Restaurant MellemRum

Der serveres et glas vin, øl eller hjemmelavet saft pr. ret

Filtreret vand med og uden brus

Kaffe/the & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 550,- pr. pers.
– gælder kun mandag til torsdag
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

Selskabspakke 1

Husets aperitif inkl. 3 lækre snacks

Aftenens 3 retters menu – sammensat af Restaurant MellemRum

Der serveres et glas vin, øl eller hjemmelavet saft pr. ret

Filtreret vand med og uden brus

Kaffe/the & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 700,- pr. pers.
– Inkl. vin ad libitum under middagen kr. 850,- pr. pers.
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

Selskabspakke 2

Champagne inkl. 3 lækre snacks

4 retters menu – lavet i samarbejde med Restaurant MellemRum

Vores tjenere sammensætter en vinmenu, der harmonerer med den valgte menu.
– vinene serveres ad libitum til maden

Filtreret vand med og uden brus

Kaffe/the & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 950.-
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

Selskabspakke 3

Frit valg mellem vin, cocktails og champagne inkl. 3 lækre snacks

6 retters gourmet menu – lavet i samarbejde med Restaurant MellemRum

Spændende vine til hver ret udvalgt af vores restaurantchef.
– vinene serveres ad libitum til maden

Filtreret vand med og uden brus

Kaffe/the, valgfri avec & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 1150,- pr. pers.
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)


Dette er naturligvis kun ment som vejledende forslag. Skulle du have andre ønsker til et selskab Aarhus er du meget velkommen til at kontakte os på info@restaurantmellemrum.dk

Se Catering hos Restaurant Komfur her Se Catering hos Restaurant Ombord her

Møder og kurser – Mødelokale Aarhus

Mødelokale

i Aarhus

På MellemRum kan du afholde et anderledes møde i hyggelige omgivelser

Mødelokale Aarhus og Kurser på Restaurant MellemRum

Har du brug for et mødelokale, der er lidt anderledes og viser Aarhus frem fra den hyggeligste side, har vi nu forskellige muligheder på Restaurant Komfur og Restaurant MellemRum. Her kan I leje et mødelokale og afholde kurser fra 10 til 50 personer i Aarhus C med alt, hvad der dertil hører af AV-udstyr, internet og diverse.

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet ved ankomst.
FormiddagsmødeEftermiddagsmødeHeldagsmøde

Formiddagsmøde

Morgenkaffe & frokost

Kaffe, the, isvand

Rundstykker med tilbehør

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Afslutning senest kl. 16.30

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 400,- pr. pers. mandag til fredag
Pris kr. 500,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 15 pers.)

Morgenkomplet & frokost

Morgenkaffe & the
Rundstykker med pålæg, oste, marmelade, frugt
Blødkogte æg
Røræg med bacon

Kaffe, the og isvand

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Afslutning senest kl. 13.30

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 500,- pr. pers. mandag til fredag
Pris kr. 600,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 15 pers.)

Eftermiddagsmøde

Frokost

Dagens buffet eller 2 retters frokost menu

Kaffe, the, isvand og frugt

Eftermiddagskage

Afslutning senest kl. 16.30

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 400,- pr. pers. mandag til fredag
Pris kr. 500,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 15 pers.)

Aftenmenu

Kaffe, the, isvand og frugt

Eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 700,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 800,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Frokost og aftenmenu

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Kaffe, the, isvand og frugt

Eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 750,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 850,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Heldagsmøde

Morgenkomplet & frokost

Kaffe & the
Rundstykker med pålæg, oste, marmelade & frugt
Blødkogte æg
Røræg med bacon

Kaffe, the & isvand hele dagen

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Frugt

Eftermiddagskage

Afslutning senest kl. 16.30

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 600,- pr. pers. mandag til fredag
Pris Kr. 700,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Morgenkaffe, frokost & aftenmenu

Kaffe & the

Rundstykker med tilbehør

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Kaffe, the & isvand hele dagen

Frugt

Eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 800,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 900,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Morgenkomplet, frokost & aftenmenu

Kaffe & the

Rundstykker med pålæg, oste, marmelade & frugt
Blødkogte æg
Røræg med bacon

Kaffe, the & isvand hele dagen

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Frugt

Eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 900,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 1000,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)


Er du interesseret i at holde et møde eller konference hos os må du meget gerne sende en mail til os. Vi laver gerne et tilbud, der passer lige til jeres budget og tidsplan!

Mad ud af huset

Mad ud af huset

til enhver lejlighed

Vi laver mad ud af huset til enhver lejlighed

Restaurant MellemRum – Mad ud af huset

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement!

Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort. Vi vil meget gerne bruge lokale og økologiske råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder. Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

Nytårsmenu 2018 – kun ud af huset

Nu kan I bestille vores lækre 4 retters Nytårsmenu til afhentning. Se menuen og bestil via dette link.


Menuen for d. 11/9 - 12/11Menuen for d. 13/11 - 22/12

Mad ud af huset fra d. 11/9 – 12/11 2018

A la carte

Vegetarretter er markeret med en *

Snacks

Blandede lækkerier fra køkkenet
3 stk. 35,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

Forretter

* Carpaccio af gule beder i appelsin
serveret med rødbedetatar & Kirks gedeost

* Svamperisotto
med stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)

Rødbederimmet laks med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme

– 2 slags brød med smør & kryddermayo serveres til alle forretter

Hovedretter

Urtefarseret unghanebryst med smørbagt spidskål, spidskål i sennep, råsyltede tyttebær & morkelsauce

Helstegt dansk Gastro-kalv & kalvebrisler
serveret med smørstegte majs, efterårstomater & sauce af røget marv

Helstegt af oksemørbrad med haricots verts i bacon samt cognacsauce
(tillæg 50,-)

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost & Desserter

3 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød

5 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
(tillæg 30,-)

10 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
(tillæg 70,-)

* Æble mille feuille
serveret med æblekompot, vaniljefløde & sprød karamel

MellemRums chokolade-guldbarre
mørk chokolademousse overtrukken med hvid chokolade gelé herpå guldstøv

Priser ud af huset

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 450,-

(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum

Kongerejer i persille & vinaigrette
Rødbederimmet laks med peberrod
Lufttørret skinke med ærtehummus
Carpaccio af gule beder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt steg af dansk Gastro-kalv
Dagens kartoffel
Æbletrifli
Chokoladekage med vaniljecreme

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

kr. 350,- pr. person
(min. 20 personer)

Hovedretsbuffet

Carpaccio af gule beder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt steg af dansk Gastro-kalv
Dagens kartoffel

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

Pris pr. pers. kr. 250,-

Komfurbuffet

Terrin af laks
Stuvede svampe med surdejstoast
Salater i persillevinaigrette
Salat af grillet endivie med saltede mandler
Æblesalat med ristet skinke
Salat af bagte jordskokker & timian
Dagens kartoffel
Helstegt lår af dansk kylling
Helstegt kalvesteg
Citron panna cotta med bagt pære

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. kr. 300,-
(min. 20 pers.)

Mad ud af huset fra d. 13/11 – 22/12 2018

A la carte

Vegetarretter er markeret med en *

Snacks

Blandede lækkerier fra køkkenet
3 stk. 35,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

Forretter

Skagenskinke
serveret med ristede mandler & estragon

Rødbederimmet laks med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme

Rillette af dansk gris
serveret med rødbeder i appelsin & sennepscreme

– 2 slags brød med smør & kryddermayo serveres til alle forretter

Hovedretter

Urtefarseret unghanebryst med smørbagt spidskål, spidskål i sennep, råsyltede tyttebær & morkelsauce

Helstegt andebryst & croquette af confiteret andelår
serveret med rødkål kogt med solbær & andesauce

Helstegt oksemørbrad med haricots verts i bacon samt cognacsauce
(tillæg 50,-)

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost & Desserter

3 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød

5 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
(tillæg 30,-)

10 slags oste med pærekompot & smørstegt rugbrød
(tillæg 70,-)

* Kirsebærmousse
med luftig ris à la mande & mandelkage

MellemRums chokolade guldbarre
mørk chokolademousse overtrukken med hvid chokolade gelé herpå guldstøv

Priser ud af huset

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 450,-

(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum

Kongerejer i persille & vinaigrette
Rødbederimmet laks med peberrod
Lufttørret skinke med ærtehummus
Carpaccio af rødbeder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt hanebryst med timian
Helstegt oksemørbrad
Dagens kartoffel
Ris a la mande

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

kr. 350,- pr. person
(min. 20 personer)

Julebuffet

– så klassiske som vi kan

Marinerede sild & kryddersild med vores karrysalat
Rødbederimmet laks & små salater
Rillette af dansk gris med sennepscreme
Grønkålssalat med æbler & hasselnødder
Spidskålssalat med appelsin & granatæble
Ovnbagte kartofler med timian & andefedt
Langtidsstegt nakkekam med sprøde svær
Confiteret andelår med syltet rødkål & tyttebær
Helstegt andebryst med æbleflæsk
Andeskysauce
Ris a la mande med kirsebærsauce

2 slags brød samt rugbrød med smør & krydderfedt

Pris pr. pers. kr. 350,-
(min. 20 pers.)


Er I færre end 20 personer til festen? Ring til os på telefon 8617 1838 og får en snak. Vi laver naturligvis mad til færre end 20 personer – dog kan menuen variere en smule.

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores andre restauranter i centrum, Restaurant Komfur og Restaurant Ombord.

Catering på Restaurant Komfur Catering på Restaurant Ombord

Levering

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.

Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Pris for levering

kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Personale

Kok pr. påbegyndt time kr. 350,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 350,-

Mad ud af huset fra Restaurant MellemRum til diverse lejligheder – store fester som små komsammener.

Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det! Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Restaurant Arrangementer Århus

Arrangementer

På MellemRum

Vi laver mange arrangementer over året, se har hvad vi byder!

Restaurant Arrangementer Århus 2018

Kalender for restaurant arrangementer Århus 2018

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

I løbet af et år afholder vi en del restaurant arrangementer Århus.

Vi stræber os på, år efter år, at afholde spændende og sjove restaurant arrangementer Århus igennem hele kalenderåret. Vi tager rod i det vi kan og kombinerer det med årstidens råvarer og sæson. Der er gentagne klassikere, nye tiltag samt arrangementer vi finder på i løbet af året.

En meget vigtig faktor for os er, at vores restaurant arrangementer Århus passer i årstiden. Det giver ingen mening for os, at servere asparges tidligt forår, når de ikke har sæson herhjemme og dem man kan få, er smagsløse varianter fra andre lande. Vi vil, så vidt som muligt, gerne benytte os af det fantastiske udvalg ar råvarer vi har lokalt. Friske gode og mere smagfulde råvarer giver, for os, et langt bedre produkt og munder ud i retter, vi kan stå inde for med hele vores altid gode stil og kvalitet.

Hos vores gode venner på Restaurant Komfur afholdes der ligeledes en del restaurant arrangementer Århus igennem året.
Se deres fine udvalg af restaurant arrangementer på deres hjemmeside her!


Vinkort

Vinkort

På Restaurant MellemRum

Vores vinekort opdateres løbende, så der er altid spændende flasker på kortet

Vinkort

Det er det, vi kalder et dynamisk vinkort, fordi vi elsker vin. Vi handler med mange leverandører, og det hænder at de kommer med en masse gode tilbud, som vi bare ikke kan sige nej til. Derfor kan det være vi har vine i restauranten, som ikke er på dette vinkort.

God fornøjelse.

Vi har desuden et fornuftigt udvalg af øl, der skiftes jævnligt.

Vinkort

Velkomst & BoblerHvidvinRødvinDessertvin

Velkomst & Bobler

– serveres inkl. snacks fra køkkenet

Cava Brut Reserva | Segura Vuidas | Peñedes | Spanien 90,-
Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig 110,-

Bobler

NV Brut Femme Grand Cru | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig 1.100,-
2006 Vintage Grand Cru | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig 850,-
NV Rosé Premier Cru | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig 900,-
2006 Dom Perignon | Moët & Chandon | Champagne | Frankrig 1.600,-
2006 Cristal | Louis Roederer | Champagne | Frankrig 1.600,-
NV Cuvee 737 Brut | Jacquesson | Champagne | Frankrig 950,-
NV Rosé Brut | Bollinger | Champagne | Frankrig 1.000,-
NV Special Cuvee | Bollinger | Champagne | Frankrig 900,-
NV Duval-Leroy Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig 650,-
NV Cava Brut Reserva | Segura Vuidas | Peñedes | Spanien 425,-

Hvidvin

2014 Riesling Le Kottabe | Domaine Josmeyer | Alsace | Frankrig 550,-
2010 Pinot Gris Grand Cru Hengst | Domaine Josmeyer | Alsace | Frankrig 1200,-
2016 Sancerre Silex | Domaine Vincent Delaporte | Loire | Frankrig 700,-
2016 Pouilly-Fumé | Domaine de Dagueneau | Loire | Frankrig 520,-
2015 Bourgogne Blanc | Seigneurie Posanges | Bourgogne | Frankrig 470,-
2015 Chablis | Domaine Collet et Fils | Bourgogne | Frankrig 490,-
2015 Chablis 1. Cru Les Fôrets | Domaine Collet et Fils | Bourgogne | Frankrig 800,-
2015/2016 Côtes du Rhône La Redonne Blanc | Vins Jean-Luc Colombo | Rhône | Frankrig 430,-
2015/2016 Vermentino DOC Bolgheri | Tenuta Guado al Tasso | Antinori | Toscana | Italien 490,-
2015 Riesling Trocken | Weingut Gunderloch | Rheinhessen | Tyskland 390,-
2015/2016 Villa Wolf Pinot Blanc | Weingut J.L. Wolf | Pfalz | Tyskland 320,-
2016 DAC Weinviertel | Weingut Gruber Röschitz | Weinviertel | Østrig 320,-
2015 Vinum Africa | Old Bush Vines | Stellenbosch | Sydafrika 340,-
2015 Chardonnay Radford Dale | Radford Dale | Stellenbosch | Sydafrika 600,-
2015/2016 ORGANIC Cellar Selection | Villa Maria Estate | Hawkes Bay | New Zealand 520,-

Rødvine

2014/2015 Morgon Côtes du Py | Dom. Dominique Piron | Bourgogne | Frankrig 500,-
2013/2014 Santenay, Les Charmes | Domaine Bachey-Legros | Bourgogne | Frankrig 800,-
2013 Pommard | Domaine Aleith Girardin | Bourgogne | Frankrig 900,-
2015 Châteauneuf-du-Pape Rouge | Château Saint Jean | Rhône | Frankrig 740,-
2015 Côtes du Rhône Les Forots | Vins Jean-Luc Colombo | Rhône | Frankrig 430,-
2011 Pomerol | Château l’Ancestral | Bordeaux | Frankrig 410,-
2014 MEZZAN | Erste + Neue | Alto Adige | Italien 550,-
2016 Molino a Vento | Tenute Orestiadi | Sicilien | Italien 320,-
2012 Villa Antinori Chianti Classico Riserva | Tenuta Tignanello | Antinori | Toscana | Italien 620,-
2011 Vivanco Reserva | Vivanco, Briones | Rioja Alta | Spanien 470,-
2012 Touriga Nacional | Churchil Estate | Douro | Portugal 470,-
2015 Galgenberg | Weingut Gruber Röschitz | Weinviertel | Østrig 470,-
2012/2014 ORGANIC Cellar Selection | Villa Maria Estate | Marlborough | New Zealand 500,-
2010 Gravity | Radford Dale | Stellenbosch | Sydafrika 800,-
2013 Heartland by Ben Glaetzer | Heartland | South Australia | Australien 600,-
2015 Bishop Shiraz | Glatzer Wines | Barossa Valley | Australien 780,-
2014 New Powers | Powers Winery | Washington State | U.S.A. 320,-

Dessertvin

2013 Château Septy | Château Septy | Monbazillac | Frankrig 320,-
2010/2012 Reflets de Carbonnieu | Dom. de Carbonnieu | Sauternes | Frankrig 680,-
NV Churchills Reserve Port | Churchill Graham Lda | Porto | Portugal 400,-
2012 Late Bottled Vintage Port | Churchill Graham Lda | Porto | Portugal 620,-
2016 Riesling Kabinett | Weingut Gunderloch | Rheinhessen | Tyskland 420,-
2015 Chardonnay Trockenbeerenauslese | Weingut Gruber Röschitz | Weinviertel | Østrig 680,-


Har du nogle ønsker eller spørgsmål hertil er du meget velkommen til at ringe til os og snakke med os på +45 8617 1838.

Online Bordbestilling