Menu Restaurant Århus
Her under er det muligt at se vores menu restaurant Århus, Restaurant MellemRum for vores gourmetrestaurant i hjertet af Aarhus.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.
MENUEN TIL D. 6/4 2021
Menu MellemRum
Terrin på dagens hvide fisk
med rødbeder i variation, estragon & sprøde øllebrødsflager
Krogmodnet oksehøjreb som carpaccio
hertil sprød hjertesalat, karl johan remoulade & sprøde jordskokker
Hanger steak
serveret med syltede beder & svampe, luftig svampechiffon samt tyttebærsauce
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-
Mariebolle
karamelliserede æbler & timian, hvid chokoladecreme samt kærnemælkssorbet
3 retter 400,- inkl. 3 gl. vin 650,-
4 retter 450,- inkl. 4 gl. vin 750,-
Saftmenu
1 gl . 45,-
3 gl. 125,-
4 gl. 165,-
– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-
Vegetarmenu
Dehydrerede rødbeder glaseret i hengemte solbær
serveret med friskostcreme lavet på Loke fra Arla Unika & sprøde øllebrødsflager
”Grydestegt blomkål”
med trøffelmayo, brunet smørsauce med nødder, soya & ingefær
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-
Kæmpetartelet
hertil syltet & grillet vintergrønt, cremede hvedekerner samt porre
Mariebolle
karamelliserede æbler & timian, hvid chokoladecreme samt kærnemælkssorbet
3 retter 350,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 400,- inkl. 4 gl. vin 700,-
Saftmenu
1 gl . 45,-
3 gl. 125,-
4 gl. 165,-
– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-
A la carte menu
Velkomst
Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet
110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet
90,-
Gl. NV Carattere Prosecco Brut | Treviso DOC | Salatin | Veneto – inkl. snacks fra køkkenet
100,-
Filtreret vand ad libitum – med eller uden brus – pris pr. person
25,-
Menu
Vegetarretter er markeret med en *
Forretter
* Dehydrerede rødbeder glaseret i hengemte solbær
serveret med friskostcreme lavet på Loke fra Arla Unika & sprøde øllebrødsflager
100,-
* ”Grydestegt blomkål”
med trøffelmayo, brunet smørsauce med nødder, soya & ingefær
90,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-
Terrin på dagens hvide fisk
rødbeder i variation, estragon & sprøde øllebrødsflager
110,-
Rødbederimmet laks – trancheret ved bordet
hertil bitre salater, rødbede variation & mormor dressing
120,-
Krogmodnet oksehøjreb som carpaccio
hertil sprød hjertesalat, karl johan remoulade & sprøde jordskokker
120,-
Hovedretter
* Kæmpetartelet
hertil syltet & grillet vintergrønt, cremede hvedekerner samt porre
200,-
Pankostegt torsk
med grillede glaskål, råmarineret broccoli & muslinge blanquette sauce
240,-
Unghane soufflé med confiteret lår & stegt bryst
hertil jordskokker som glaseret & puré samt smørdampet vinterkål
220,-
Hanger steak
serveret med syltede beder & svampe, luftig svampechiffon samt tyttebærsauce
230,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-
Cognacflamberet steak af oksemørbrad
med syrlige løg, polenta fritter & confiteret hvidløg samt cognacsauce
275,-
Ost
3 slags oste med garniture
80,-
5 slags oste med garniture
110,-
10 slags oste med garniture
150,-
Osterondel (min. 10 forskellige)
pris pr. person 140,- (min. 2 pers.)
Desserter
Mariebolle
karamelliserede æbler & timian, hvid chokoladecreme samt kærnemælkssorbet
100,-
MellemRums Chokoladeguldbarre
mørkchokolademousse på sprød bund serveret med chokoladesorbet & mørke bær
130,-
Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.
Ønskes der ikke en af vores gode pakker vælges a la carte ved ankomst.
På Restaurant MellemRums menukort har vi stor fokus på det gode kokkehåndværk. Vi laver retter med fisk, fugl, kød. Vi har også altid min. 4 vegetariske retter på menukortet, ligesom vi også gerne tilbereder veganske retter og retter til allergikere. Ønsker du vegansk eller allergivenlige retter, skal vi dog have besked min. 24 timer inden ankomst.
Ved reservation of bord til større hold opfordrer vi gerne til, at menuen bestilles på forhånd inden ankomst til restauranten. Det kan gøre en evt. ventetid på maden kortere og hjælpe til, at Jeres oplevelse bliver endnu bedre.
Ring gerne på telefon +45 8617 1838 eller skriv på info@restaurantmellemrum.dk og reserver bord samt sende menubestilling.
Menu ud af huset Restaurant Komfur Restaurant Ombord