Menukort gældende for 23/8 til 14/11 2023

På Restaurant MellemRum har fokus på grønt og det gode kokkehåndværk; med plads til kødspiserne & altid en vegetarmenu samt vegetarretter på menukortet

Ønsker du vegansk eller allergivenlige retter, skal vi dog have besked min. 24 timer inden ankomst.

MENUKORT

Vegetarretter er markeret med en *

Menu MellemRum

Letsaltet hvid fisk

Med selleri glaseret i soya & sesam, syltede stikkelsbær, misoemulsion & sprøde kinaradiser

Noix De Jambon Øko fra Bertel x Muset

Med re-hydrerede gulerødder, syltet tykmælk crudité af glaskål & sauce på brunet smør & kærnemælk

Langtidsstegt Dansk Gastro Kalv i Malt BBQ & fermenteret hvidløg

Grillet palmekål, glaserede rødbeder, pocherede løg samt rødvinssauce med tyttebær
- Tilkøb af friskrevet trøffel 70,-

Efterårsæbler

Æblesorbet med lun kage af jordskokker, karamelliseret æblepuré, æblegelé & lun krydder karamelsauce
3 retter 475,- inkl. 3 gl. vin 825,-
4 retter 525,- inkl. 4 gl. vin 925,-
Opgradering af to af vinene + 200,-

Saftmenu
1 gl . 55,-
3 gl. 145,-
4 gl. 175,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 150,-


"All-in"

Champagne inkl. 3 lækre snacks, 4 retters menu MellemRum,
vinmenu ad libitum, filtreret vand med og uden brus, kaffe/the & petit four
1200.-

VEGETARMENU

Danske efterårsselleri som panna cotta

Med selleri glaseret i soya & sesam, syltede stikkelsbær, misoemulsion & sprøde kinaradiser

Re-hydrerede gulerødder & sprøde kikærter

Syltet tykmælk, crudité af glaskål & sauce på brunet smør & kærnemælk

Krokette på Danske Anicia Linser fra Falster

Med grillet efterårskål, glaseret rødbeder, rødbedepure samt sauce nage


Efterårsæbler

Æblesorbet med lun kage af jordskokker, karamelliseret æblepuré, æblegelé & lun krydder karamelsauce
3 retter 425,- inkl. 3 gl. vin 775,-
4 retter 475,- inkl. 4 gl. vin 875,-
Opgradering af to af vinene + 200,-

Saftmenu
1 gl . 55,-
3 gl. 145,-
4 gl. 175,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 150,-


"All-in" Vegetar

Champagne inkl. 3 lækre snacks, 4 retters vegetarmenu,
vinmenu ad libitum, filtreret vand med og uden brus, kaffe/the & petit four
1150.-

FÆRDIG
INDEN 19


3 retter 300,-

Spis inden 19
– 3 retters menu sammensat af MellemRums køkkenchef.

Det eneste du skal gøre er, at være færdig med middagen senest kl. 19.00.

Perfekt tilbud inden en tur i biografen, teateret eller en koncert.

Gør os venligst opmærksom på dette ved bestilling af bord.






MellemRums
Klassiskere


3 retter til 500,-

Trancheret - Flamberet - Guld

På MellemRum sætter vi pris på det gode håndværk & det er det vi gerne vi vise jer med denne menu!

FORRET
Rødbedegravad laks
– trancheret ved bordet

HOVEDRET
Cognacflamberet steak af oksemørbrad
- flamberet ved bordet

DESSERT
Mellemrums guldbar

MellemRums
HVERDAGSLYKKE



10 retter serveret over 2 omgange - til deling



1. servering
Rejechips med rejer i urtemayo
Hjertesalat med fiskerillette
Wonton Flager med miso mayo
Krokette på Anicia linser & lyonnaise
Rehyrdrede gulerødder med syltet tykmælk, glaskål, koriander & sauce på kærnemælks valle

2.SERVERING
Yakitorigrillet selleri, syltede kineradiser med soya-sesamvinaigrette
Glaseret rødbede med frisk ost & sprød øllebrød
Dagens udskæring af Okse fra Rydalsgaard (Stegt eller braiseret) med tyttebær & røget mos
Grillet kål med mormor dressing & soya mandler
Bagte rodfrugter med gammel knas, græskarkerner & sennepsvinaigrette

Hertil serveres MellemRums brød, dip, hummus & Smør

Pris kr. 350,- pr. pers
Serveres mandag til torsdag til hele bordet og serveres ikke på dage med specialarrangementer

Forretter

Danske efterårsselleri som panna cotta

med selleri glaseret i soya & sesam, syltede stikkelsbær, misoemulsion & sprøde kinaradiser
110 ,-

Re-hydrerede gulerødder & sprøde kikærter

syltet tykmælk, crudité af glaskål & sauce på brunet smør & kærnemælk
100 ,-

Letsaltet hvid fisk

med selleri glaseret i soya & sesam, syltede stikkelsbær, misoemulsion & sprøde kinaradiser
120 ,-

Noix De Jambon Øko fra Bertel x Muset

med re-hydrerede gulerødder, syltet tykmælk crudité af glaskål & sauce på brunet smør & kærnemælk
130 ,-

Rødbede Gravad laks – trancheret ved bordet

Grillet hjertesalat, dildemulsion, syltede stikkelsbær & sprøde øllebrødsflager samt kærnemælkssauce
140 ,-

Hovedretter

Krokette på Danske Anica Linser fra Falster

Med grillet efterårskål, glaseret rødbeder, rødbedepure samt sauce nage
220 ,-

Dagens friske fangst bagt med urtesmør

pocherede løg, broccoli som crudité & dampet samt sauce nage
250 ,-

Langtidsstegt Dansk Gastro Kalv i Malt BBQ & fermenteret hvidløg

Grillet palmekål, glaserede rødbeder, pocherede løg samt rødvinssauce med tyttebær
-Tilkøb friskrevet trøffel 70,-
240 ,-

Dagens udskæring af Okse fra Rydalsgaard (Stegt eller braiseret)

Hertil letrøget kartoffelpuré, dampet palmekål, kartoffelchips, revet peber samt tyttebærsauce
260 ,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad

Med svampepuré, syltede svampe & bagte jordskokker samt cognacsauce
310 ,-
Til alle hovedretterne serveres dagens tilbehør

Oste

3 slags oste fra Arla Unika

med abrikoskompot tilsmagt med Malibu samt romsyltede nødder
100 ,-

5 slags oste fra Arla Unika

med abrikoskompot tilsmagt med Malibu samt romsyltede nødder
130 ,-

10 slags oste fra Arla Unika

med abrikoskompot tilsmagt med Malibu samt romsyltede nødder
170 ,-

Osterondel (min. 10 forskellige oste)

(min. 2 pers.)
pris pr. person 160 ,-

Desserter

Efterårsæbler

Æblesorbet med lun kage af jordskokker, karamelliseret æblepuré, æblegelé & lun krydder karamelsauce
110 ,-

MellemRums chokolade guldbar

Mørk chokolademousse med sprød bund, passions sorbet & puré samt sprøde kakaotwill
140 ,-

Vi leverer gerne maden til din næste fest, og vi hjælper også gerne med personale, service, vin, etc.

Skal vi bidrage med at planlægge din event, konference, teambuilding etc.

Skal MellemRum danne rammen om din næste fest, vi kan klare stor set alt

Vin & drikkevare kort

En go' start

Det bobler i glasset - inkl. 3 lækre snacks

Cava | Brut Reserva | Macabeo | Segura Veudas | Spanien
100,-

Champagne Brut | Pinot Noir | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
120,-

Det bobler i flasken

Spanien

Cava | Brut Reserva | Macabeo | Segura Veudas | Spanien
450,-

 

Italien

Carattere | Brut | Biologico | Glera | Salatin Treviso | Veneto | Italien
600,-

 

Frankrig

Bourgogne
Brut Nature | Gilles Et Romaine collect | Chardonnay | Domaine Jean Collet et FIls | Châtillonnais | Bourgogne | Frankrig
650

Crémant de Bourgogne | Brut | Pinot Noir | Vignerons de Mancey | Bourgogne | Frankrig
690,-

Champagne
NV Duval-Leroy | Champagne Brut | Pinot Noir | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
860,-

2010 | Cuvée des M.O.F. Sommeliers | Chardonnay | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
950,-

NV Duval-Leroy | Rosé Prestige 1er Cru | Pinot Noir | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
990,-

2012 Champagne Blanc de Blancs Millésimé | Grand Cru Chouilly | Chardonnay | Champagne AR Lenoble | Champagne | Frankrig
1120,-

NV FEMME | Grand Cru | Chardonnay | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
1260,-
 

Filtreret vand med & uden brus - serveres ad libitum
25,- pr. person

Vine på glas
Vinkort
Øvrige drikkevarer

Har du spørgsmål om allergener, så kontakt os venligst.

Vi forbeholder os derfor ret til at ændre menuen, hvis råvarer ikke kan skaffes eller ikke lever op til vores kvalitetsstandarder.

Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.

Ved reservation of bord til større hold opfordrer vi gerne til, at menuen bestilles på forhånd inden ankomst til restauranten. Det kan gøre en evt. ventetid på maden kortere og hjælpe til, at Jeres oplevelse bliver endnu bedre.

Ring på 8617 1838eller skriv på info@restaurantmellemrum.dk så er vi klar til at hjælpe.

Besøg også!

Åbningstider

Mandag til lørdag 17.00-24.00
(sidste bestilling i køkkenet kl. 21.30)

Følg os på de sociale medier

Kontakt

Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Aarhus C.
Tlf.: 8617 1838
Mail: info@restaurantmellemrum.dk

© 2023 Restaurant MellemRum