Menu Restaurant Århus

Herunder er det muligt at se vores menu restaurant Århus, Restaurant MellemRum for vores gourmetrestaurant i hjertet af Aarhus.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

[su_button url="https://booketbord.flexybox.com/mellemrum" background="#03bc3e" size="6" center="yes" icon="icon: cutlery" rel="nofollow" onclick="return FlexyBox.OnlineBooking.Show(this.href);" title="Menu restaurant Århus"]Online Bordbestilling[/su_button]

[hr color="light" type="line-flower"]
[su_tabs active="1"]
[su_tab title="Menuen fra 6/5 til 22/6 2021" disabled="no" anchor="menukort6" url="" target="blank" class="active"]

Menuen fra 6/5 til 22/6

[su_row][su_column size="1/2" center="no" class=""]

Menu MellemRum

Grillet hvide asparges
med luftig asparges velouté & syrlige tapioka perler, samt ørredrogn

Krogmodnet oksehøjreb som carpaccio
hertil sprød hjertesalat, karl johan svampe-remolade & friteret løg

Hanger steak
med dampede grønne asparges, svampe-sifon, syltede bøgehatte & tyttebærsauce
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Mariebolle
med rabarberkompot & hvid chokoladecreme, samt rabarbersorbet

3 retter 400,- inkl. 3 gl. vin 650,-
4 retter 450,- inkl. 4 gl. vin 750,-

Saftmenu
1 gl . 45,-
3 gl. 125,-
4 gl. 165,-

- tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-
[hr color="light" type="line-flower"][/su_column]
[su_column size="1/2" center="no" class=""]

Vegetarmenu

Dehydrerede gulerødder glaseret i kærnemælk
serveret med purløgsemulsion, syltet tykmælk & sprøde øllebrødsflader

Grydestegt blomkål
med trøffelmayo, brunet smørsauce med nødder, soya & ingefær
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Kæmpetartelet
hertil syltet & grillet forsommergrønt, cremede hvedekerner & nye porre

Mariebolle
med rabarberkompot & hvid chokoladecreme samt rabarber sorbet

3 retter 350,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 400,- inkl. 4 gl. vin 700,-

Saftmenu
1 gl . 45,-
3 gl. 125,-
4 gl. 165,-

- tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

[hr color="light" type="line-flower"][/su_column][/su_row]

A la carte menu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig - inkl. snacks fra køkkenet
110,-

Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien - inkl. snacks fra køkkenet
90,-

Gl. NV Carattere Prosecco Brut | Treviso DOC | Salatin | Veneto - inkl. snacks fra køkkenet
100,-

Filtreret vand ad libitum - med eller uden brus - pris pr. person
25,-

Menu

Vegetarretter er markeret med en *

Forretter

* Grillet hvide asparges med luftig asparges velouté & syrlige tapioka perler, samt ørred rogn
110-

* Dehydrerede gulerødder glaseret i kærnemælk
serveret med purløgsemulsion, syltet tykmælk & sprøde øllebrødsflader
90,-

* Grydestegt blomkål
med trøffelmayo, brunet smørsauce med nødder, soya & ingefær
100,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Rødbederimmet laks – trancheret ved bordet
hertil bitre salater, dampede grønne asparges & mormordressing
120,-

Krogmodnet oksehøjreb som carpaccio, hertil sprød hjertesalat, karl johan svampe-remolade & friteret løg
120,-

Hovedretter

* Kæmpetartelet
hertil syltet & grillet forsommergrønt, cremede hvedekerner & nye porre
200,-

Dagens hvide fangst stegt i Panko
med grillede glaskål, råmarineret broccoli & muslinge blanquette sauce
240,-

Stegt unghanebryst & soufflé af confiterede lår
hertil smørdampet sommerkål, ærter & syrlige løg
220,-

Hanger steak
med grønne asparges, svampe-sifon, syltede bøgehatte & tyttebærsauce
230,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad
med bagte & grillet løg, polenta fritter, confiteret hvidløgscreme & cognacsauce
275,-

Ost

3 slags oste med garniture
80,-

5 slags oste med garniture
110,-

10 slags oste med garniture
150,-

Osterondel (min. 10 forskellige)
pris pr. person 140,- (min. 2 pers.)

Desserter

Mariebolle
med rabarberkompot & hvid chokoladecreme, samt rabarbersorbet.
100,-

MellemRums Chokoladeguldbarre
mørkchokolademousse på sprød bund serveret med chokoladesorbet & mørke bær
130,-
[/su_tab]
[/su_tabs]

Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.

Vi anbefaler en af vores selskabspakker, men det er også muligt at bestille a la carte. Skriv til os for mere information på info@restaurantmellemrum.dk.

[hr color="light" type="line-flower"]
Kød / Vegetar / Allergi
På Restaurant MellemRums menukort har vi stor fokus på det gode kokkehåndværk. Vi laver retter med fisk, fugl, kød. Vi har også altid min. 4 vegetariske retter på menukortet, ligesom vi også gerne tilbereder veganske retter og retter til allergikere. Ønsker du vegansk eller allergivenlige retter, skal vi dog have besked min. 24 timer inden ankomst.

[su_button url="https://booketbord.flexybox.com/mellemrum" background="#03bc3e" size="6" center="yes" icon="icon: cutlery" rel="nofollow" onclick="return FlexyBox.OnlineBooking.Show(this.href);" title="Menu restaurant Århus"]Online Bordbestilling[/su_button]

Ved reservation of bord til større hold opfordrer vi gerne til, at menuen bestilles på forhånd inden ankomst til restauranten. Det kan gøre en evt. ventetid på maden kortere og hjælpe til, at Jeres oplevelse bliver endnu bedre.

Ring gerne på telefon +45 8617 1838 eller skriv på info@restaurantmellemrum.dk og reserver bord samt sende menubestilling.

[su_button url="https://restaurantmellemrum.dk/mad-ud-af-huset/" background="#03bc3e" size="6" icon="icon: cutlery" title="Se menuen ud af huset her"]Menu ud af huset[/su_button] [su_button url="https://restaurantkomfur.dk" target="blank" background="#03bc3e" size="6" icon="icon: cutlery" rel="nofollow" title="Restaurant Komfur"]Restaurant Komfur[/su_button] [su_button url=“[su_button url="https://www.restaurantombord.dk" target="blank" background="#03bc3e" size="6" icon="icon: cutlery" rel="nofollow" title="Restaurant Ombord"]Restaurant Ombord[/su_button]