Menu

Kort

Håndværk, hygge & energi

Menu Restaurant Århus

Her under er det muligt at se vores menu restaurant Århus, Restaurant MellemRum for vores gourmetrestaurant i hjertet af Aarhus.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Menuen for d. 17/9 - 11/11 2019Menuen for d. 12/11 - 21/12 2019

MENUEN FOR D. 17/9 – 11/11 2019

Menu MellemRum

Meunierestegt torsk
med græskarpuré, syltede græskar & ristede hasselnødder
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Svamperavioli
med bouillon på stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)

Helstegt ungkvæg & braiseret kæbe
serveret med smørstegte majs, bagte efterårstomater & sauce bordelaise

Pære Belle Hélène
serveret med vaniljeis, chokoladesauce & sprød karamel

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

Vegetarmenu

Carpaccio af gule beder i appelsin
serveret med rødbedetatar & Kirks gedeost

Svamperavioli
med bouillon på stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)

Tartelet med sauterede porrer i timian,
luftig kartoffelporresuppe & syltet skorzonerrod
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Pære Belle Hélène
serveret med vaniljeis, chokoladesauce & sprød karamel

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

A la carte menu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet
110,-

Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet
90,-

Gl. NV Carattere Prosecco Brut | Treviso DOC | Salatin | Veneto – inkl. snacks fra køkkenet
100,-

Filtreret vand ad libitum – med eller uden brus – pris pr. person
25,-

Menu

Vegetarretter er markeret med en *

Forretter

* Carpaccio af gule beder i appelsin
serveret med rødbedetatar & Kirks gedeost
90,-

* Svamperavioli
med bouillon på stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)
100,-

Meunierestegt torsk
med græskarpuré, syltede græskar & ristede hasselnødder
110,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Rødbederimmet laks, trancheret ved bordet, med crudité af rødbede samt rødbede- og balsamicoreduktion & peberrodscreme
100,-

Hovedretter

* Tartelet med sauterede porrer i timian,
luftig kartoffelporresuppe & syltet skorzonerrod
190,-
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Butterdejsindbagt helleflynder med svampe, dampet spinat & skummende fiskesauce
240,-

Unghanelår glaseret & farseret med det bedste fra hanen
med efterårsfrikassé i tartelet, serveret med sauce supréme
220,-

Helstegt ungkvæg & braiseret kæbe
serveret med smørstegte majs, bagte efterårstomater & sauce bordelaise
230,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med haricots verts i bacon samt cognacsauce
275,-

– dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

3 slags oste med garniture
80,-

5 slags oste med garniture
110,-

10 slags oste med garniture
150,-

Osterondel (min. 10 forskellige)
pris pr. person 140,- (min. 2 pers.)

Desserter

Pære Belle Hélène
serveret med vaniljeis, chokoladesauce & sprød karamel
90,-

MellemRums chokolade-guldbarre
mørk chokolademousse overtrukket med hvid chokoladegelé med guldstøv
serveret med vaniljeiscreme & skum af blodappelsin
130,-

MENUEN FOR D. 12/11 – 21/12 2019

Menu MellemRum

Torsk bagt ved lav varme
serveret med pigeonæbler i appelsin, puré af grønne vinteræbler hertil skilt kærnemælkssauce

Jordskokrisotto
med stegte jordskokker, syltede jordskokker & Arla Unika osten Havgus
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Helstegt andebryst & croquette af confiterede andelår
serveret med re-hydrerede rødbeder kogt med solbær, brunede kartofler på MellemRums facon & andesauce

Kirsebærsorbet
med julekrydderkage & mandelkrokant hertil sabayonne

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

Vegetarmenu

Cremet svampesuppe
serveret med ristede græskarkerner & citron-timianolie

Jordskokrisotto
med stegte jordskokker, syltede jordskokker & Arla Unika osten Havgus
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Stegt selleri i lag med fermenteret hvidløg
ristede rosenkål, brunede kartofler på MellemRums facon & sauce lavet på gulerod og valle

Kirsebærsorbet
med julekrydderkage & mandelkrokant hertil sabayonne

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

A la carte menu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet
110,-

Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet
90,-

Gl. NV Carattere Prosecco Brut | Treviso DOC | Salatin | Veneto – inkl. snacks fra køkkenet
100,-

Filtreret vand ad libitum – med eller uden brus – pris pr. person
25,-

Menu

Vegetarretter er markeret med en *

Forretter

* Cremet svampesuppe
serveret med ristede græskarkerner & citron-timianolie
90,-

* Jordskokrisotto
med stegte jordskokker, syltede jordskokker & Arla Unika osten Havgus
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-
100,-

Torsk bagt ved lav varme
serveret med pigeonæbler i appelsin, puré af grønne vinteræbler hertil skilt kærnemælkssauce
110,-

Rødbederimmet laks – trancheret ved bordet – med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme
100,-

Hovedretter

* Stegt selleri i lag med fermenteret hvidløg
ristede rosenkål, brunede kartofler på MellemRums facon & sauce lavet på gulerod og valle
200,-

Butterdejsindbagt helleflynder med svampe, dampet spinat & skummende fiskesauce
240,-

Braiseret svinebryst
hertil smørstegte pastinakker, sherrymarinerede svesker & skysauce tilsmagt med sherry og sennep
220,-

Helstegt andebryst & croquette af confiterede andelår
serveret med re-hydrerede rødbeder kogt med solbær, brunede kartofler på MellemRums facon & andesauce
230,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad
med confiterede løg, ristede svampe & cognacsauce
275,-

– dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

3 slags oste med garniture
80,-

5 slags oste med garniture
110,-

10 slags oste med garniture
150,-

Osterondel (min. 10 forskellige)
pris pr. person 140,- (min. 2 pers.)

Desserter

Kirsebærsorbet
med julekrydderkage & mandelkrokant hertil sabayonne
90,-

MellemRums chokoladeguldbarre
Mørk chokolademousse overtrukket med hvid chokoladegelé med guldstøv serveret med vaniljeiscreme & skum af blodappelsin
130,-

Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.

Ønskes der ikke en af vores gode pakker vælges a la carte ved ankomst.

Kød / Vegetar / Allergi
På Restaurant MellemRums menukort har vi stor fokus på det gode kokkehåndværk. Vi laver retter med fisk, fugl, kød. Vi har også altid min. 4 vegetariske retter på menukortet, ligesom vi også gerne tilbereder veganske retter og retter til allergikere. Ønsker du vegansk eller allergivenlige retter, skal vi dog have besked min. 24 timer inden ankomst.


Ved reservation of bord til større hold opfordrer vi gerne til, at menuen bestilles på forhånd inden ankomst til restauranten. Det kan gøre en evt. ventetid på maden kortere og hjælpe til, at Jeres oplevelse bliver endnu bedre.

Ring gerne på telefon +45 8617 1838 eller skriv på info@restaurantmellemrum.dk og reserver bord samt sende menubestilling.

Menu ud af huset Restaurant Komfur Restaurant Ombord

Drikkevarer

Drikkevarer

På Restaurant MellemRum

Vores vinkort opdateres løbende, så der er altid spændende flasker på kortet

Drikkevarer

Velkomst & BoblerHvidvin/ RosévinRødvinDessertvinØl & vandKaffe, The & Avec

Velkomst & Bobler

– serveres inkl. snacks fra køkkenet

Cava Brut Reserva | Segura Vuidas | Peñedes | Spanien 90,-
Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig 110,-

Bobler

NV Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Penedès | Spanien pr. fl. 450,-
NV Carattere BIOLOGICO Brut, Treviso DOC | Salatin | Veneto | Italien pr. fl. 500,-
2010 Cuvée des M.O.F. Sommeliers, Blanc de Blancs | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig pr. fl. 900,-
NV Duval-Leroy Champagne Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig pr. fl. 650,-
NV Rosé Prestige premier Cru Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig pr. fl. 850,-
NV Brut FEMME Grand Cru | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig pr. fl. 1100,-

Hvidvin

2018 Sauvignon de Touraine | Domaine de l’Aumonier | Loire | Frankrig pr. gl. 110,- / pr. fl. 450,-
2017/18 Pouilly-Fumé | Domaine de Dagueneau | Loire | Frankrig pr. gl. 140,- / pr. fl. 600,-
2016 Bourgogne Chardonnay “Signature” | Maison Champy | Bourgogne | Frankrig pr. gl. 130,- / pr. fl. 550,-
2016 Pinot Gris Classic | Domaine Josmeyer | Wintzenheim, Alsace | Frankrig pr. fl. 450,-
2016 Riesling Classic | Domaine Josmeyer | Wintzenheim, Alsace | Frankrig pr. fl. 450,-
2016 Gewürztraminer Classic | Domaine Josmeyer | Wintzenheim, Alsace | Frankrig pr. fl. 550,-
2014 Pouilly-Fuissé | Domaine du Roc des Boutires | Bourgogne | Frankrig pr. fl. 750,-
2017 Chablis | Domaine Collet et Fils | Bourgogne | Frankrig pr. fl. 550,-
2017 Sancerre Silex | Domaine Vincent Delaporte | Loire | Frankrig pr. fl. 700,-
2016 Les Terasses des Regis Boucabeille | Domaine Boucabelle | Côtes du Rousillon Village pr. fl. 350,-
2017 Molino A Vento BIO Grillo | Tenute Orestadi | Sicilien | Italien pr. gl. 80,- / pr. fl. 350,-
2017 Campogrande, Orvieto Classico | Santa Christina | Umbrien | Italien pr. fl. 350,-
2017/18 Bramito Chardonnay | Castello della Sala, Antinori | Umbrien | Italien pr. fl. 500,-
2017 Pinot Grigio | Erste + Neue | Alto Adige | Italien pr. gl. 100,- / pr. fl. 400,-
2017 Sapientina | Bodegas El Lagar de Moha | Rueda | Spanien pr. fl. 400,-
2017 Ried Hundspoint Grüner Veltliner | Weingut Grüber Röschitz | Weinviertel | Østrig pr. gl. 110,- / pr. fl. 450,-
2017 Ried Hinderholz Chardonnay | Weingut Grüber Röschitz | Weinviertel | Østrig pr. fl. 450,-
2017 Radford Dale Vinum Chennin Blanc | Radford Dale | Stellenbosch | Sydafrika pr. fl. 350,-
2016/17 Radford Dale Chardonnay | Radford Dale | Stellenbosch | Sydafrika pr. gl. 140,- / pr. fl. 600,-
2015/16 Sauvignon Blanc Cellar Selection ORGANIC | Villa Maria Estate | Marlborough | New Zealand pr. fl. 500,-

Rosévin

2017/18 Château Regusse Rosé | Château Regusse | Provence | Frankrig pr. fl. 350,-
2017 Sancerre Rosé, Chavignol | Domaine Vincent Delaporte | Loire | Frankrig pr. fl. 600,-
2018 Calafuria Rosato, Salento IGT | Tomaresca | Puglia | Italien pr. gl. 100,- / pr. fl. 400,-

Rødvine

2016 Spätburgunder ”Grosses Holzfass” | Trocken Weingut Knab | Baden | Tyskland pr. gl. 100,- / pr. fl. 450,-
2017 Chapuis Pinot Noir | Domaine Chapuis | Bourgogne | Frankrig pr. fl. 450,-
2015 Bourgogne Pinot Noir ”Signature” | Maison Champy | Bourgogne | Frankrig pr. fl. 550,-
2015 Moulin a Vent | Château du Moulin à Vent | Beaujolais | Frankrig pr. gl. 150,- / pr. fl. 610,-
2015 Morgon Côte du py | Dominique Piron | Beaujolais | Frankrig pr. fl. 550,-
2017 Signature, Bon Remède | Domaine du Bon Remède | Rhône | Frankrig pr. gl. 80,- / pr. fl. 350,-
2017 Vielle Vignes, Bon Remède | Domaine du Bon Remède | Rhône | Frankrig pr. fl. 400,-
2016 Les Terasses des Régis Boucabeille | Domaine Boucabeille | Languedoc-Roussillon | Frankrig pr. gl. 90,- / pr. fl. 400,-
2015 Châteauneuf-du-Pape | Château Saint-Jean | Châteauneuf-du-Pape | Frankrig pr. fl. 800,-
2016 Monte Nero | Domaine Boucabeille | Languedoc-Roussillon | Frankrig pr. gl. 120,- / pr. fl. 500,-
2016 Crozes Hermitage | Domaine Yann Chave | Crozes Hermitage, Rhône | Frankrig pr. fl. 650,-
2015 Château La Croix de Roche | Château La Croix de Roche | Bordeaux | Frankrig pr. fl. 450,-
2014 Château du Breuil | Château du Breuil | Haut-Medoc, Bordeaux | Frankrig pr. fl. 550,-
2011/12 Dauphin de Grand Puy Ducasse | Dauphin de Grand Puy | Pauillac, Bordeaux | Frankrig pr. gl. 230,- / pr. fl. 1000,-
2016 Capitel San Rocco Ripasso | Tedeschi | Valpolicella, Veneto | Italien pr. gl. 140,- / pr. fl. 600,-
2015 Villa Antinori Chianti Classico DOCG | Antinori | Toscana | Italien pr. fl. 650,-
2015/16 Bansella Nizza DOCG | Prunotto, Antinori | Piemonte | Italien pr. gl. 110,- / pr. fl. 450,-
2016 Pèppoli Chianti Classico DOCG | Antinori | Toscana | Italien pr. fl. 450,-
2016 Puntay Riserva | Erste + Neue | Alto Adige | Italien pr. fl. 550,-
2013 Barolo DOCG | Prunotto, Antinori | Piemonte | Italien pr. fl. 900,-
2014/15 Amarone della Valpolicella | Tedeschi | Valpolicella, Veneto | Italien pr. fl. 900,-
2014 Guado al Tasso Bolgheri DOC Superiore | Antinori | Toscana | Italien pr. gl. 320,- / pr. fl. 1400,-
2012 Solaia Toscana IGT | Tenute Tignanello, Antinori | Toscana | Italien pr. gl. 670,- / pr. fl. 3000,-
2011 Vivanco Rioja Reserva | Vivanco | Rioja | Spanien pr. fl. 500,-
2014 12 Linajes Reserva | Bodegas Gormaz | Ribera del Duero | Spanien pr. fl. 650,-
2015 The Artist | Can Axartell | Mallorca | Spanien pr. fl. 750,-
2018 Radford Dale Vinum Pinotage | Radford Dale | Stellenbosch | Sydafrika pr. gl. 100,- / pr. fl. 400,-
2015 Heartland Directors Cut | Ben Glaetzer | Langhorne Creek | Australien pr. gl. 140,- / pr. fl. 600,-
2016 Bishop | Ben Glaetzer | Barossa Valley | Australien pr. fl. 750,-
2014 Cellar Selection ORGANIC | Villa Maria Estate | Marlborough | New Zealand pr. fl. 500,-
2016 Old Vine Zinfandel | Granite Hille Cellars | Lodi, Californien | USA pr. gl. 90,- / pr. fl. 375,-

Dessertvin

Pancènzia Late Harvest | Tenuta Orestiadi | Sicilien | Italien 100,- pr. fl. 400,-
2012 Reflets de Carbonnieu | Domaine de Carbonnieu | Bordeaux | Frankrig 150,- pr. fl. 650,-
2015 Rivesaltes | Domaine Boucabeille | Languedoc-Roussillon | Frankrig 120,- pr. fl. 500,-
Churchill’s 10 Years Old Tawney Port | Churchill-Graham | Porto | Portugal 140,- pr. fl. 600,-
Churchill’s Reserve Port | Churchill-Graham | Porto | Portugal 90,- pr. fl. 375,-
Churchill’s Dry White Aperitif Port | Chuchill-Graham | Porto | Portugal 120,- pr. fl. 500,-

Øl

Fuglsang Korngylden pilsner 33 cl 50,-
Fuglsang Black Bird 33 cl 50,-
Fuglsang Hvid Bock 33 cl 50,-
Fuglsang NightingAle 33 cl 50,-

Vand

Filtreret vand:
Med eller uden brus – ad libitum pr. person 25,-

Sodavand:
Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Tonic 25 cl 35,-

Kaffe, The & Avec

Black Coffee Roasters Pro Gold – Mørktristede kaffebønner inkl. sødt 55,-
Black Coffee Roasters Amazonas Mellem ristede kaffebønner inkl. sødt 55,-
Mountain Ægte Java – Letristede kaffebønenr inkl. sødt 55,-
The (spørg efter te-kort) inkl. sødt 55,-

Avec

12 års Glenkinchie 65,-
Smokehead 70,-
Diplomatico 60,-
23 års Ron Zacappa 80,-
Graham’s 10 years Tawny Port 75,-
Tignanello Grappa 95,-
Eligo Grappa 85,-
Magloire Calvados XO 50,-
Joy Armagnac 80,-
Rémy Martin VSOP 75,-
Pastis 65,-

Cocktails

Gin&Tonic i 3 variationer 85,-
White Russian 85,-
Dark’n’Stormy 85,-
Irish Coffee 85,-

Har du nogle ønsker eller spørgsmål hertil er du meget velkommen til at ringe til os og snakke med os på +45 8617 1838.

Færdig inden 19.00

Spis Tidligt Menu

3 retter 275,-

Man skal bare være færdig senest kl. 19.00.

Spis tidligt

Spis 3 retter til kun 275,-

Spis tidligt – en dejlig 3 retters menu MellemRum sammensat på dagen af vores køkkenchef.
Det eneste du skal gøre er, at være færdig med middagen senest kl. 19.00.
Perfekt tilbud inden en tur i biografen, teateret eller en koncert.
Gør os venligst opmærksom på dette ved bestilling af bord.

Online Bordbestilling Se menukortet her

Selskaber i huset

Selskaber

Aarhus

Her kan du se vores selskabspakker, kontakt os gerne for individuelt tilbud

Selskaber Aarhus

Vi giver her nogle forslag til komplette selskabspakker. Disse er kun skabeloner.
Har du andre ideer eller budgetrammer, kan det naturligvis arrangeres.

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.


HverdagspakkenSelskabspakke 1Selskabspakke 2Selskabspakke 3

Hverdagspakke

Aftenens 2 retters menu.
Vælg mellem forret & hovedret // hovedret & dessert – sammensat af Restaurant MellemRum

Der serveres et glas vin, øl eller hjemmelavet saft pr. ret

Filtreret vand med og uden brus

Kaffe/the & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 550,- pr. pers.
– gælder kun mandag til torsdag
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

Selskabspakke 1

Husets aperitif inkl. 3 lækre snacks

Aftenens 3 retters menu – sammensat af Restaurant MellemRum

Der serveres et glas vin, øl eller hjemmelavet saft pr. ret

Filtreret vand med og uden brus

Kaffe/the & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 700,- pr. pers.
– Inkl. vin ad libitum under middagen kr. 850,- pr. pers.
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

Selskabspakke 2

Champagne inkl. 3 lækre snacks

4 retters menu – lavet i samarbejde med Restaurant MellemRum

Vores tjenere sammensætter en vinmenu, der harmonerer med den valgte menu.
– vinene serveres ad libitum til maden

Filtreret vand med og uden brus

Kaffe/the & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 950.-
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

Selskabspakke 3

Frit valg mellem vin, cocktails og champagne inkl. 3 lækre snacks

6 retters gourmet menu – lavet i samarbejde med Restaurant MellemRum

Spændende vine til hver ret udvalgt af vores restaurantchef.
– vinene serveres ad libitum til maden

Filtreret vand med og uden brus

Kaffe/the, valgfri avec & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 1150,- pr. pers.
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)


Dette er naturligvis kun ment som vejledende forslag. Skulle du have andre ønsker til et selskab Aarhus er du meget velkommen til at kontakte os på info@restaurantmellemrum.dk

Se Catering hos Restaurant Komfur her Se Catering hos Restaurant Ombord her

Møder og kurser – Mødelokale Aarhus

Mødelokale

i Aarhus

På MellemRum kan du afholde et anderledes møde i hyggelige omgivelser

Mødelokale Aarhus og Kurser på Restaurant MellemRum

Har du brug for et mødelokale, der er lidt anderledes og viser Aarhus frem fra den hyggeligste side, har vi nu forskellige muligheder på Restaurant Komfur og Restaurant MellemRum. Her kan I leje et mødelokale og afholde kurser fra 10 til 50 personer i Aarhus C med alt, hvad der dertil hører af AV-udstyr, internet og diverse.

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet ved ankomst.
FormiddagsmødeEftermiddagsmødeHeldagsmøde

Formiddagsmøde

Morgenkaffe & frokost

Kaffe, the, isvand

Rundstykker med tilbehør

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Afslutning senest kl. 16.30

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 400,- pr. pers. mandag til fredag
Pris kr. 500,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 15 pers.)

Morgenkomplet & frokost

Morgenkaffe & the
Rundstykker med pålæg, oste, marmelade, frugt
Blødkogte æg
Røræg med bacon

Kaffe, the og isvand

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Afslutning senest kl. 13.30

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 500,- pr. pers. mandag til fredag
Pris kr. 600,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 15 pers.)

Eftermiddagsmøde

Frokost

Dagens buffet eller 2 retters frokost menu

Kaffe, the, isvand og frugt

Eftermiddagskage

Afslutning senest kl. 16.30

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 400,- pr. pers. mandag til fredag
Pris kr. 500,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 15 pers.)

Aftenmenu

Kaffe, the, isvand og frugt

Eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 700,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 800,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Frokost og aftenmenu

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Kaffe, the, isvand og frugt

Eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 750,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 850,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Heldagsmøde

Morgenkomplet & frokost

Kaffe & the
Rundstykker med pålæg, oste, marmelade & frugt
Blødkogte æg
Røræg med bacon

Kaffe, the & isvand hele dagen

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Frugt

Eftermiddagskage

Afslutning senest kl. 16.30

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 600,- pr. pers. mandag til fredag
Pris Kr. 700,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Morgenkaffe, frokost & aftenmenu

Kaffe & the

Rundstykker med tilbehør

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Kaffe, the & isvand hele dagen

Frugt

Eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 800,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 900,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Morgenkomplet, frokost & aftenmenu

Kaffe & the

Rundstykker med pålæg, oste, marmelade & frugt
Blødkogte æg
Røræg med bacon

Kaffe, the & isvand hele dagen

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Frugt

Eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Kursuslokale Aarhus
Pris kr. 900,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 1000,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)


Er du interesseret i at holde et møde eller konference hos os må du meget gerne sende en mail til os. Vi laver gerne et tilbud, der passer lige til jeres budget og tidsplan!

Mad ud af huset

Mad ud af huset

til enhver lejlighed

Vi laver mad ud af huset til enhver lejlighed

Restaurant MellemRum – Mad ud af huset

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement!

Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort. Vi vil meget gerne bruge lokale og økologiske råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder. Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

Menuen for d. 17/9 - 11/11 2019Menuen for d. 12/11 - 21/12 2019

Mad ud af huset fra d. 17/9 – 11/11 2019

A la carte

Vegetarretter er markeret med en *

Snacks

Oliven | urter
Saltede nødder
Tapiokachips | svampe | persille
Grillet tun | soya | ingefær
Flæskesvær | sour cream & onion
3 stk. 35,-
5 stk. 55,-

– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

Forretter

* Carpaccio af gule beder i appelsin
serveret med rødbedetatar & Kirks gedeost

* Svamperavioli
med bouillon på stegte svampe, syltede bøgehatte & Havgus (ost)

Bagt torsk
med græskarpuré, syltede græskar & ristede hasselnødder

Rødbederimmet laks med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme

– 2 slags brød med smør & kryddermayo serveres til alle forretter

Hovedretter

* Tartelet med sauterede porrer i timian,
kartoffel- & porresauté & syltet skorzonerrod

Unghanelår glaseret & farseret med det bedste fra hanen
med efterårsfrikasse i tartelet, serveret med sauce supréme

Helstegt ungkvæg & braiseret kæbe
serveret med smørstegte majs, bagte efterårstomater & sauce bordelaise

Helstegt oksemørbrad med haricots verts i bacon samt cognacsauce
(tillæg 50,-)

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost & Desserter

3 slags oste med garniture

5 slags oste med garniture
(tillæg 30,-)

10 slags oste med garniture
(tillæg 70,-)

Pære Belle Hélène
serveret med vaniljeis, chokoladesauce & sprød karamel

MellemRums chokolade-guldbarre
mørk chokolademousse overtrukket med hvid chokoladegelé med guldstøv
serveret med vaniljeiscreme
(tillæg 30,-)

Priser ud af huset

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 450,-

(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum

Rødbederimmet laks med peberrod & re-hydrerede rødbeder
Carpaccio på MellemRums facon med grillede oliven
Lufttørret skinke med ærtehummus
Spidskål i sennepsvinaigrette med ristede hasselnødder
Grønne salater med tørrede & friske æbler
Græskar bagt med honning & chili
Couscous-salat med efterårsmajs & grillede peberfrugter
Helstegt undhanelår med timian & Citron
Helstegt ungkvæg med sauce bordelaise
Dagens kartoffel
Pæretærte med rørt creme fraiche
Chokoladekage med vaniljeparfait

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

kr. 375,- pr. person
(min. 20 personer)

Hovedretsbuffet

Spidskål i sennepsvinaigrette med ristede hasselnødder
Grønne salater med tørrede & friske æbler
Græskar bagt med honning & chili
Couscous-salat med efterårsmajs & grillede peberfrugter
Helstegt undhanelår med timian & Citron
Helstegt ungkvæg med sauce bordelaise
Dagens kartoffel

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

kr. 250,- pr. person
(min. 20 pers.)

Mad ud af huset fra d. 12/11 – 21/12 2019

A la carte

Vegetarretter er markeret med en *

Snacks

Oliven | urter
Saltede nødder
Tapiokachips | svampe | persille
Grillet tun | soya | ingefær
Flæskesvær | sour cream & onion
3 stk. 35,-
5 stk. 55,-

– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

Forretter

* Cremet svampesuppe
serveret med ristede græskarkerner & citron-timianolie

Torsk bagt ved lav varme
serveret med pigeonæbler i appelsin, puré af grønne vinteræbler hertil skilt kærnemælkssauce

Rødbederimmet laks
med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme

– 2 slags brød med smør & kryddermayo serveres til alle forretter

Hovedretter

* Stegt selleri i lag med fermenteret hvidløg
ristede rosenkål, brunede kartofler på MellemRums facon & sauce lavet på gulerod og valle

Braiseret svinebryst
hertil smørstegte pastinakker, sherrymarinerede svesker & skysauce tilsmagt med sherry og sennep

Helstegt andebryst & confiterede andelår
serveret med re-hydrerede rødbeder kogt med solbær & andesauce

Helstegt oksemørbrad med confiterede løg, ristede svampe & cognacsauce
– tillæg 50,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost & Desserter

3 slags oste med garniture

5 slags oste med garniture
(tillæg 30,-)

10 slags oste med garniture
(tillæg 70,-)

Kirsebærparfait
med julekrydderkage & mandelkrokant hertil vaniljecreme

MellemRums chokoladeguldbarre
Mørk chokolademousse overtrukket med hvid chokoladegelé med guldstøv serveret med vaniljeiscreme
(tillæg 30,-)

Priser ud af huset

3 retter 350,-
4 retter 400,-
5 retter 450,-

(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum

Kongerejer i persille & vinaigrette
Rødbederimmet laks med peberrod
Lufttørret skinke med ærtehummus
Carpaccio af rødbeder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt andebryst med timian
Helstegt oksemørbrad
Dagens kartofler
Julekrydderkage med kirsebærparfait
Risalamande

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

kr. 375,- pr. person
(min. 20 personer)

Hovedretsbuffet

Carpaccio af rødbeder
Spidskål i sennepsvinaigrette
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Grønne salater med tørrede æbler
Helstegt andebryst med timian
Helstegt oksemørbrad
Dagens kartofler

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayo & smør

kr. 250,- pr. person
(min. 20 pers.)

Er I færre end 20 personer til festen? Ring til os på telefon 8617 1838 og får en snak. Vi laver naturligvis mad til færre end 20 personer – dog kan menuen variere en smule.

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores andre restauranter i centrum, Restaurant Komfur og Restaurant Ombord.

Catering på Restaurant Komfur Catering på Restaurant Ombord

Levering

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.

Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Pris for levering

kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Personale

Kok pr. påbegyndt time kr. 350,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 350,-

Mad ud af huset fra Restaurant MellemRum til diverse lejligheder – store fester som små komsammener.

Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det! Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Restaurant Arrangementer Århus

Arrangementer

På MellemRum

Vi laver mange arrangementer over året, se har hvad vi byder!

Restaurant Arrangementer Århus 2019

Kalender for restaurant arrangementer Århus 2019

Nytårsaften Take Away

  • tirsdag den 31. december 2019 – Nytårsmenu (kun ud af huset) – 4 retter 450,-
    • Menuen er at finde her på siden senest 1. oktober

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

I løbet af et år afholder vi en del restaurant arrangementer Århus.

Vi stræber os på, år efter år, at afholde spændende og sjove restaurant arrangementer Århus igennem hele kalenderåret. Vi tager rod i det vi kan og kombinerer det med årstidens råvarer og sæson. Der er gentagne klassikere, nye tiltag samt arrangementer vi finder på i løbet af året.
En meget vigtig faktor for os er, at vores restaurant arrangementer Århus passer i årstiden. Det giver ingen mening for os, at servere asparges tidligt forår, når de ikke har sæson herhjemme og dem man kan få, er smagsløse varianter fra andre lande. Vi vil, så vidt som muligt, gerne benytte os af det fantastiske udvalg ar råvarer vi har lokalt. Friske gode og mere smagfulde råvarer giver, for os, et langt bedre produkt og munder ud i retter, vi kan stå inde for med hele vores altid gode stil og kvalitet.

Hos vores gode venner på Restaurant Komfur afholdes der ligeledes en del restaurant arrangementer Århus igennem året.
Se deres fine udvalg af restaurant arrangementer på deres hjemmeside her!