Menu Restaurant Århus

Menu

Kort

Dejligt mad og smukke mennesker

Menu Restaurant Århus

Vi har Julemenuen for 2017 klar!

– menuen kan også laves som Ud Af Huset og Catering!

Se menuen her!

Her under er det muligt at se vores menu restaurant Århus, Restaurant MellemRum for vores gourmetrestaurant i hjertet af Aarhus.
Se billeder af vores aktuelle menu:
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Se vores sæsonmenuer herunder!

Menuen 5/9 til 13/11 2017

Menuer på Restaurant MellemRum

Menu MellemRum

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menu MellemRum

Koldrøget torsk med syltede skorzonerrødder, chips, peberrodsfløde & karse
Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs
Braiseret lammebov med bagt græskar samt lammesky tilsmagt med ingefær & chili
Gammelknas med tomatmarmelade & hvedechips
Belgiske vafler med kirsebærpuré, vaniljeis & chokoladesauce

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-
5 retter 475,- inkl. 5 gl. vin 800,-

Vegetarmenu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Vegetarmenu

Grillet squash med linser, ricotta & tomatsauce
Smilende æg med hjertesalat, grillet citronmayo & kapers
Polentabøf tilsmagt med Ras el Hanut, cremet selleri & glaserede perleløg
Gammelknas med tomatmarmelade & hvedechips
Belgiske vafler med kirsebærpuré, vaniljeis & chokoladesauce

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-
5 retter 425,- inkl. 5 gl. vin 750,-

A la Carte

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menukort

* = Vegetarretter.

Forretter

* Grillet squash med linser, ricotta & tomatsauce 90,-

* Smilende æg med hjertesalat, grillet citronmayo & kapers 85,-

Koldrøget torsk med syltede skorzonerrødder, chips, peberrodsfløde & karse 80,-

Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs 100,-

Hovedretter

* Polentabøf tilsmagt med Ras el Hanut, cremet selleri & glaserede perleløg 180,-

Sprødstegt mørksej med sauterede butterbeans tilsmagt med vanilje & fiskefumét 190,-

Braiseret lammebov med bagt græskar samt lammesky tilsmagt med ingefær & chili 220,-

Tærte med confit af gris og rodfrugter, ristede svampe, krydderurtesalat & drænet yoghurt 200,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med cremet selleri, ristede svampe, perleløg med balsamico & cognacsauce 275,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Gammelknas med tomatmarmelade & hvedechips 80,-

3 slags oste med æblechutney & knækbrød 80,-

5 slags oste med æblechutney & knækbrød 110,-

Desserter

* Belgiske vafler med kirsebærpuré, vaniljeis & chokoladesauce 90,-

Mangomousse med passionsfrugtsorbet, creme Anglaise med kokos & hvid chokolade 100,-

Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.
Ønskes der ikke en af vores gode pakker vælges a la carte ved ankomst.

Menuen 14/11 til 22/12 2017

Menuer på Restaurant MellemRum

Menu MellemRum

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menu MellemRum

Røget kammusling med saltet agurk, ristede hasselnødder & soya med ingefær
Sylte af gris med rødbeder, sennep & sprøde svær
Helstegt andebryst med stegt julesalat, smørdampede persillerødder & appelsinsauce
Arla Unika’s Kornly (ost) med æblehonning & sprøde valnødder
Risbudding med kanelis, brunet smør & kanelsukker

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-
5 retter 475,- inkl. 5 gl. vin 800,-

Vegetarmenu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Vegetarmenu

Selleri som pasta med confiteret æggeblomme & sprød selleri
Nøddepaté med glaserede roer & drænet tykmælk
Porreterrine med kikærter, stegt blomkål & kålsauce
Arla Unika’s Kornly (ost) med æblehonning & sprøde valnødder
Risbudding med kanelis, brunet smør & kanelsukker

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-
5 retter 425,- inkl. 5 gl. vin 750,-

A la Carte

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menukort

* = Vegetarretter.

Forretter

* Selleri som pasta med confiteret æggeblomme & sprød selleri 80,-

* Nøddepaté med glaserede roer & drænet tykmælk 85,-

Røget kammusling med saltet agurk, ristede hasselnødder & soya med ingefær 110,-

Sylte af gris med rødbeder, sennep & sprøde svær 90,-

Hovedretter

* Porreterrine med kikærter, stegt blomkål & kålsauce 180,-

Bagt torsk med saltbagt selleri, syrlig rødkål & muslingesauce 210,-

Helstegt andebryst med stegt julesalat, smørdampede persillerødder & appelsinsauce 200,-

Confit af svinebryst med stuvede hvidkål, bagte æbler & sennepsauce 190,-

Cognac flamberet steak af oksemørbrad med trøffelsmør, syrlige beder, bagte løg & cognacsauce 275,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Arla Unika’s Kornly med æblehonning & sprøde valnødder 80,-

3 slags oste med kirsebærkompot & smørstegt rugbrød 80,-

5 slags oste med kirsebærkompot & smørstegt rugbrød 110,-

Desserter

* Risbudding med kanelis, brunet smør & kanelsukker 90,-

MellemRums drømmekage med kokossorbet & lun farinsauce 100,-

Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.
Ønskes der ikke en af vores gode pakker vælges a la carte ved ankomst.

Kød / Vegetar / Allergi.
På Restaurant MellemRums menukort har vi stor fokus på det gode kokkehåndværk. Vi laver retter med fisk, fugl, kød. Vi har også altid min. 5 vegetariske retter på menukortet, ligesom vi også gerne tilbereder veganske retter og retter til allergikere.
Ønsker du vegansk eller allergivenlige retter, vil det glæde os, hvis I gør opmærksom på dette ved bestilling.

Ved reservation of bord til større hold opfordrer vi gerne til, at menuen bestilles på forhånd inden ankomst til restauranten. Det kan gøre en evt. ventetid på maden mindre og hjælpe til, at Jeres oplevelse bliver endnu bedre.

Ring gerne på telefon +45 8617 1838 eller skriv på info@restaurantmellemrum.dk og reserver bord samt sende menubestilling.

På MellemRum opererer vi ud fra værdierne håndværk, hygge og energi! Fordi det er det, vi kan. Vores ambitionsniveau er, at give alle vores besøgende en god og raffineret oplevelse, ikke at indhente Michelinstjerner. Vi valgte at kalde vores restaurant for MellemRum, fordi vi synes ordet dækker over det, som et
godt restaurantbesøg bør rumme: Når man træder ind, lukkes hverdagen ude. Vi vil gerne skabe en lille lomme – et mellemrum – mellem for eksempel arbejde og sengetid, hvor endeligt går i stå , men hvor det til gengæld handler om dejlig mad og vin, samvær med dine nære, din elskede eller din familie.

Vi laver også Mad ud af huset!
Du kan også prøve vores søster-restaurant Komfur i Guldsmedgade.

Spis tidligt

Færdig inden 19.00

Spis før 19.00

Spis 3 retter til kun 275,-

Dejlig 3 retters menu MellemRum sammensat på dagen af vores køkkenchef.
Det eneste du skal gøre er, at være færdig med middagen senest kl. 19.00.
Perfekt tilbud inden en tur i biografen, teateret eller en koncert.
Gør os venligst opmærksom på dette ved bestilling af bord.

Selskab

Pakker

Selskaber Aarhus

Vi giver her nogle forslag til komplette selskabspakker. Disse er kun skabeloner.
Har du andre ideer eller budgetrammer, kan det naturligvis arrangeres.

Se allerede nu vores menu til Julefrokosten 2017!

 

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

 

Se vores mad ud af huset her.

 

Hverdagspakke

  • Aftenens 2 retters menu – vælg mellem forret & hovedret // hovedret & dessert
    – sammensat af Restaurant MellemRum
  • Der serveres et glas vin, øl eller hjemmelavet saft pr. ret
  • Filtreret vand med og uden brus
  • Kaffe/the & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 550,- pr. pers.
– kun mandag til torsdag
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

Selskabspakke 1

  • Husets aperitif inkl. 3 lækre snacks
  • Aftenens 3 retters menu
    – sammensat af Restaurant MellemRum
  • Der serveres et glas vin, øl eller hjemmelavet saft pr. ret
  • Filtreret vand med og uden brus
  • Kaffe/the & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 700,- pr. pers.
– Inkl. vin ad libitum under middagen kr. 850,- pr. pers.
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

Selskabspakke 2

  • Champagne inkl. 3 lækre snacks
  • 4 retters menu
    – lavet i samarbejde med Restaurant MellemRum
  • Vores sommelier sammensætter en vinmenu, der harmonerer med den valgte menu.
    – vinene serveres ad libitum til maden
  • Filtreret vand med og uden brus
  • Kaffe/the & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 950.-
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

Selskabspakke 3

  • Frit valg mellem vin, cocktails og champagne inkl. 3 lækre snacks
  • 6 retters gourmet menu
    – lavet i samarbejde med Restaurant MellemRum
  • Spændende vine til hver ret udvalgt af vores sommelier.
    – vinene serveres ad libitum til maden
  • Filtreret vand med og uden brus
  • Kaffe/the, valgfri avec & petit four

Pris på selskaber Aarhus
kr. 1150,- pr. pers.
(Der skal min. være 8 personer for at bestille denne pakke)

 
Dette er naturligvis kun ment som vejledende forslag.
Skulle du have andre ønsker til et selskab Aarhus er du meget velkommen til at kontakte os på info@restaurantmellemrum.dk

Vi kan også varmt anbefale vores “lillesøster” Restaurant Komfur i Guldsmedgade 38-40 for større og mindre selskaber Aarhus C. Se deres tilbud på Selskaber Aarhus her.

Møder og kurser – Mødelokale Aarhus

Mødelokale Aarhus og Kurser på Restaurant MellemRum i Aarhus C

Har du brug for et mødelokale, der er lidt anderledes og viser Aarhus frem fra den hyggeligste side, har vi nu forskellige muligheder på Restaurant Komfur og Restaurant MellemRum.
Her kan I leje et mødelokale og afholde kurser fra 10 til 50 personer i Aarhus C med alt, hvad der dertil hører af AV-udstyr, internet og diverse.

mødelokale-aarhus-restaurant-mellemrum

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

 

Formiddagsmøde

Morgenkaffe & frokost

Kaffe, the, isvand og rundstykker med tilbehørDagens buffet eller 2 retters frokostmenuAfslutning senest kl. 16.30Mødelokale Aarhus
Pris kr. 400,- pr. pers. mandag til fredag
Pris kr. 500,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 15 pers.)

Morgenkomplet & frokost

Kaffe & the med rundstykker, pålæg, oste, marmelade, frugt, blødkogte æg og røræg med baconKaffe, the og isvandDagens buffet eller 2 retters frokostmenuAfslutning senest kl. 13.30

Mødelokale Aarhus
Pris kr. 500,- pr. pers. mandag til fredag
Pris kr. 600,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 15 pers.)

 

Eftermiddagsmøde

Frokost

Dagens buffet eller 2 retters frokost menuKaffe, the, isvand og frugt samt eftermiddagskageAfslutning senest kl. 16.30Mødelokale Aarhus
Pris kr. 400,- pr. pers. mandag til fredag
Pris kr. 500,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 15 pers.)

Aftenmenu

Kaffe, the, isvand og frugt samt eftermiddagskage3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)Mødelokale Aarhus
Pris kr. 700,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 800,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Frokost og aftenmenu

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenuKaffe, the, isvand og frugt samt eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Mødelokale Aarhus
Pris kr. 750,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 850,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

 

Heldagsmøde

Morgenkomplet & frokost

Kaffe & the med rundstykker, pålæg, oste, marmelade, frugt, blødkogte æg og røræg med baconKaffe, the og isvandDagens buffet eller 2 retters frokostmenuKaffe, the, isvand, frugt samt eftermiddagskageAfslutning senest kl. 16.30Mødelokale Aarhus
Pris kr. 600,- pr. pers. mandag til fredag
Pris Kr. 700,- pr. pers. lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Morgenkaffe, frokost & aftenmenu

Kaffe, the, isvand og rundstykker med tilbehørDagens buffet eller 2 retters frokostmenuKaffe, the, isvand, frugt samt eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Mødelokale Aarhus
Pris kr. 800,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 900,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Morgenkomplet, frokost & aftenmenu

Kaffe & the med rundstykker, pålæg, oste, marmelade, frugt, blødkogte æg og røræg med bacon

Kaffe, the og isvand

Dagens buffet eller 2 retters frokostmenu

Kaffe, the, isvand, frugt samt eftermiddagskage

3 retters menu tilberedt efter jeres ønsker
(Drikkevarer til menuen er separat)

Mødelokale Aarhus
Pris kr. 900,- pr. pers. mandag til torsdag
Pris kr. 1000,- pr. pers. fredag, lørdag og søndag
(Min. 10 pers.)

Vi laver også Mad ud af huset!

Du kan også prøve vores søster-restaurant Komfur i Guldsmedgade

Mad ud af huset

Restaurant MellemRum – Mad ud af huset

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement!

Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort.
Vi vil meget gerne bruge lokale og økologiske råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder.
Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert.

Vores julemenu for 2017 er klar.
– se menuen her!

mad-ud-af-huset-restaurant-mellemrum

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Se vores sæsonmenuer ud af huset her:

Mad ud af huset 5/9 til 13/11 2017

A la Carte

* = Vegetarretter
Snacks
* Oliven | urter
* Saltede nødder
* Grillet agurk | tapioka | dild
Confiteret torsk i hjertesalat
Flæskesvær | sour cream & onionPriser for snacks
3 stk. 35,-
5 stk. 55,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

A la carte

Forretter

* Grillet squash med linser, ricotta & tomatsauce

Koldrøget torsk med syltede skorzonerrødder, chips, peberrodsfløde & karse

Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs

Hovedretter

* Polentabøf tilsmagt med Ras el Hanut, cremet selleri & glaserede perleløg

Braiseret lammebov med bagt græskar samt lammesky tilsmagt med ingefær & chili

Helstegt oksemørbrad med cremet selleri, ristede svampe, perleløg med balsamico & cognacsauce (tillæg 60,-)

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Gammelknas med tomatmarmelade & hvedechips

3 slags oste med æblechutney & knækbrød

5 slags oste med æblechutney & knækbrød (tillæg 30,-)

Desserter

* Pisket cremefraiche med bær, saltet karamel & lakrids

MellemRums citronfromage med saltet karamel, hvid chokoladetrøffel & verbena

Priser ud af huset
3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum
Rimmet torsk med agurk, rosmarin & sorte oliven
Røget laks med friskost & grov pickles
Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs
Hvedekernesalat med tomat & basilikum
Bagte rødder med forårsløg
Dagens kartoffel med urter
Hanebryst med timian
Kalveculotte med rosmarin
2 slags ost med garniture
Chokoladekage med bær & cremefraiche 38%

2 slags brød med hummus, kryddermayo & smør

kr. 400,- pr. person
(min. 20 personer)

Komfurbuffet
Skiver af Komfurets krydderstegte kalv med baconcreme, mandler & karrypesto
Røget laks med rødbeder, gedeost & salat
Kartoffel- & porretærte med hytteost
Grønkålssalat med æbler & ribs
Grillet endivesalat med bacon & ristede græskarkerner
Grillet unghanebryst
Helstegt kalvesteg med timian & hvidløg
Bagte græskar med salvie
Ovnstegte kartofler og rødder
2 slags oste med tilbehør
Mazarinkage med hvidchokoladecreme, appelsin & gryn

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. Kr. 325,-
(min. 10 personer)

Receptionsbuffet – stående måltid
– ikke et fuldt dækkende måltid.
Rimmet torsk med agurk, rosmarin & sorte oliven
Røget laks med friskost & grov pickles
Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs
Urtestegt unghanebryst med frisk æblesalat
Mini kartoffelmad med mayo & purløg
Chokoladekage med bær & cremefraiche 38%

kr. 200,- pr. person
(min. 20 personer)

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Hovedretsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores anden restaurant i centrum, Restaurant Komfur.

Se menukort til Catering på Restaurant Komfur her!

 

Levering
Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Pris for levering
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Kanapéer

Saltbagt selleri & cremefraiche 38%
Laks med pak choy & citrus
Rimmet torsk med agurk & dild
Svinenakke & rabarber
Okse med hvide asparges & kartoffel
Arla Unika ost med surt
Krydderkage med mandarin

Priser
4 stk. 120,-
5 stk. 140,-
6 stk. 155,-
7 stk. 170,-
(min. 30 pax)

Mad ud af huset 14/11 til 22/12 2017

A la Carte

* = Vegetarretter
Snacks
* Oliven | urter
* Saltede nødder
* Grillet agurk | tapioka | dild
Grillet tun | soya | ingefær
Flæskesvær | sour cream & onionPriser for snacks
3 stk. 35,-
5 stk. 55,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

A la carte

Forretter

* Selleri som pasta med confiteret æggeblomme & sprød selleri

* Nøddepaté med glaserede roer & drænet tykmælk

Røget kammusling med saltet agurk, ristede hasselnødder & soya med ingefær

Sylte af gris med rødbeder, sennep & sprøde svær

Hovedretter

* Porreterrine med kikærter, stegt blomkål & kålsauce

Helstegt andebryst med stegt grønkål, smørdampede persillerødder & appelsinsauce

Cognac flamberet steak af oksemørbrad med syrlige beder, bagte løg & cognacsauce (tillæg 60,-)

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Arla Unika’s Kornly med æblehonning & sprøde valnødder

3 slags oste med kirsebærkompot & smørstegt rugbrød

5 slags oste med kirsebærkompot & smørstegt rugbrød (tillæg 30,-)

Desserter

* Risbudding med kanelis, brunet smør & kanelsukker

MellemRums drømmekage med kokossorbet & lun farinsauce

Priser ud af huset
3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum
Rimmet laks med julesalat & rygeost
Nøddepaté med drænet tykmælk & frisée
Sylte af gris med rødbeder & sennep
Confit af andelår med bagte æbler
Ribbensteg & rødkålssalat med appelsin
Kalveculotte med svampesauce
Spidskålssalat med svesker & appelsin
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Ovnbagte kartofler med timian
Ris a la mande med kirsebærsauce
Chokoladekage med vaniljecreme

2 slags brød med hummus, kryddermayo & smør

kr. 400,- pr. person
(min. 20 personer)

Julebuffet
Marinerede sild & kryddersild med vores karrysalat
Rødbedegravet laks med pickles & små salater
Sylte af gris med surt & sennep
Nøddepaté med urtesalt & drænet tykmælk
Bagte rødder vendt i balsamicoglace
Spidskålssalat med appelsin & granatæble
Braiseret nakkekam med sprøde svær
Confiterede andelår med syltet rødkål & tyttebær
Kalveculotte med svampesauce
Ristede kartofler med timian & andefedt
Ris a la mande med kirsebærsauce

2 slags brød samt rugbrød med smør, kryddermayo & vores hummus

kr. 350,- pr. person.
(min. 10 pers.)

Komfurbuffet
Rørt torskesalat med glaskål, svampemayo & kapers
Rødbedegravet laks med pickles, små salater & svampemayo
Grønkålssalat med sesam, appelsiner & ristede nødder
Grillede endivier som salat med friske æbler & ristede græskarkerner
Confiterede andelår med syltet rødkål, tyttebær & andesauce
Braiseret nakkekam & sprøde svær
Ristede kartofler med timian & andefedt
Bagt selleri & rødder vendt i balsamicoglace
2 slags danske oste med løgkompot
Blommetærte med karamelsauce & vaniljecreme

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. Kr. 325,-
(min. 10 personer)

Receptionsbuffet – stående måltid
– ikke et fuldt dækkende måltid.
Rimmet torsk med agurk, rosmarin & sorte oliven
Røget laks med friskost & grov pickles
Sylte af gris med urter & blomkålssalat
Andebryst med appelsin
Dagens kartoffel
Chokoladekage med bær & cremefraiche 38%

kr. 200,- pr. person
(min. 20 personer)

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Hovedretsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores anden restaurant i centrum, Restaurant Komfur.

Se menukort til Catering på Restaurant Komfur her!

 

Levering
Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Pris for levering
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Kanapéer

Saltbagt selleri & cremefraiche 38%
Rimmet laks med julesalat og rygeost & citrus
Røget torsk med agurk & dild
Svinenakke & sprød svær
Kalveculotte med syltede svampe
Arla Unika ost med surt
Krydderkage med mandarin

Priser
4 stk. 120,-
5 stk. 140,-
6 stk. 155,-
7 stk. 170,-
(min. 30 pax)

Mad ud af huset fra Restaurant MellemRum til diverse lejligheder – store fester som små komsammener.

Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved.
Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det!

Konfirmation – Bryllup – Fødselsdag – Reception – osv.

Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.
info@restaurantmellemrum.dk eller +45 8617 1838

Restaurant Komfur leverer også mad ud af huset, se her hvad de byder.

Levering

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Kok pr. påbegyndt time kr. 350,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 350,-

Restaurant Arrangementer Århus

Restaurant Arrangementer Århus 2017

Arrangementer på Restaurant MellemRum i Århus!

Restaurant Arrangementer Århus

Kalender for restaurant arrangementer Århus 2017

 

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

I løbet af et år afholder vi en del restaurant arrangementer Århus.
Vi stræber os på, år efter år, at afholde spændende og sjove restaurant arrangementer Århus igennem hele kalenderåret. Vi tager rod i det vi kan og kombinerer det med årstidens råvarer og sæson. Der er gentagne klassikere, nye tiltag samt arrangementer vi finder på i løbet af året.

En meget vigtig faktor for os er, at vores restaurant arrangementer Århus passer i årstiden. Det giver ingen mening for os, at servere asparges tidligt forår, når de ikke har sæson herhjemme og dem man kan få, er smagsløse varianter fra andre lande. Vi vil, så vidt som muligt, gerne benytte os af det fantastiske udvalg ar råvarer vi har lokalt. Friske gode og mere smagfulde råvarer giver, for os, et langt bedre produkt og munder ud i retter, vi kan stå inde for med hele vores altid gode stil og kvalitet.

Hos vores gode venner på Restaurant Komfur afholdes der ligeledes en del restaurant arrangementer Århus igennem året.
Se deres fine udvalg af restaurant arrangementer på deres hjemmeside her!

Vinkort

Vinkort

Det er det vi kalder et dynamisk vinkort, fordi vi elsker vin. Vi handler med mange leverandører, og det hænder at de kommer med en masse gode tilbud som vi bare ikke kan sige nej til. Derfor kan det være vi har vine i restauranten som ikke er på dette vinkort.

God fornøjelse.

Vinkort-MR

Vi har desuden et fornuftigt udvalg af øl, der skiftes jævnligt.

Velkomst

Champagne

Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig 110,-

 

Vinkort

Vores vinkort er meget dynamisk og kan skifte med kort varsel.

Vi har forskellige vine indenfor følgende priskategorier:
kr. 550,- pr. fl.
kr. 450,- pr. fl.
kr. 350,- pr. fl.

– Alle vores vine serveres desuden altid som et enkelt glas eller i hele flasker.

Herunder er vores kælderkort, som er ekstra vine, som vi har i meget begrænset antal flasker. Det er muligt at finde nogle super vine til billige penge!

God fornøjelse!

 

Kælderkort

Hvidvine
2007 | Wehlener Sonnenuhr | S.A. Prüm | Mosel | Tyskland 560,-

Rødvine
2007 | Koloss | Pinot Noir Precocé | Solveigs | Rheingau | Tyskland 950,-
2006 | Present | Solveigs | Rheingau | Tyskland 800,-
2011 | Spätburgunder “Kalkmergel” | Knipser | Pfalz | Tyskland 600,-

2013 | Gevrey Chambertin | Faiveley | Bourgogne | Frankrig 595,-
2011 | Vigne l’Enfant Jésus Monopole | Bouchard Pere et Fils | Bourgogne | Frankrig 1350,-
2011 | Pavillon de Léoville | St. Julien | Bordeaux | Frankrig 740,-
2011 | Chapelle de Calon fra Calon-ségur | St. Estephe | Bordeaux | Frankrig 595,-
2010 | Marquis d´Alesme 3. Cru Classé | Margaux | Bordeaux | Frankrig 995,-
2003 | Chateau Lascombes | Margaux | Bordeaux | Frankrig 1250,-

2011 | QS2 | Peter Sisseck | Rib. del Duero | Spanien 650,-
2012 | Parada de Atuata | Dominio Atauta | Rib. del Duero | Spanien 630,-
2010 | Flor de Pingus | Peter Sisseck | Rib. del Duero | Spanien 1550,-

2005 | Valpolicella | Dal Forno | Veneto | Italien 1200,-
2008 | Brunello di Montalcino | Fattoi | Toscana | Italien 820,-
2011 | Meremma Super Toscaner | P. alla Guardia | Toscana | Italien 485,-
2012 | Solengo | Argiano | Toscana | Italien 750,-
DB MG. | 2009 | Rubrato | Feudi di San Gregorio | Campanien | Italien 2200,-
MG. | 2009 | Cascina d’Or | Icardi | Piemonte | Italien 750,-
MG. | 2009 | Barolo Cerequio | Michele Chiarlo | Piemonte | Italien 1250,-
DB MG. | 2011 | Montecarrubo “Il Piccolo” | Peter Vinding-Diers | Sicilien | Italien 1000,-

2012 | 7 Deadly Zins | Michael & David | Californien U.S.A 600,-

2005 | Heartland Directors Cut Shiraz | Ben Glaetzer | Lang. Creek | Australien 600,-

Clos Apalta | Casa Lapostolle | Colchaqua | Chile 1.800,-

Dessertvine
1998 | Chateau D’Yquem | D’Yquem | Bordeaux | Frankrig 1.950,-

Har du nogle ønsker eller spørgsmål hertil er du meget velkommen til at ringe til os og snakke med vores sommelier på +45 8617 1838.

Vores kolleger på Restaurant Komfur i Restaurant Komfur Guldsmedgade har også fået bikset et fornuftigt vinkort på benene. Du kan se deres vinkort her.