Valentins

Tilberedning & anretning af vegetarmenuen til valentins 2022

Forberedelse

Alt, som skal i ovnen, er i varmefaste bakker og kan komme direkte i ovnen. Husk dog at fjerne folien inden da. Ovnen skal forvarmes til max 180 grader til alle retter. - Husk at ovne er forskellige og varmen påvirkes af, hvor meget der kommes i. Så brug gerne jeres sunde fornuft da tiderne er vejledende.

Forret

Forret veg 1

Variation af selleri
syrlig, stegt & emulsion med trøffel samt soya-ingefærvinaigrette

1. Brødet fugtes let under vandhanen og varmes i ovnen i ca. 7 minutter ved 180 grader. 
2. Til brødet serveres smør med havsalt, kryddermayo & hummus a la MellemRum.
3. Klip bakken med selleristykkerne fri fra bakken med de øvrige ingredienser til forretten og lun dem i 7 minutter i ovnen ved 180 grader.
4. Når selleriene er varme er alt til forretten klar til servering og retten skal blot anrettes som på billedet

Hovedret

Kæmpe tartelet
med stegte bøgehatte, syltede beder, edamamebønner & rødbedepuré
hertil kartoffelmos med spinat & kærlighed

1. Sæt kartoffelmosen i ovnen ved 180 grader (skal have 20 min i alt)
2. Når kartoflerne har fået fem min. sættes bakken med garniture i ovnen ved 180 grader (skal have 15 min. i alt)
3. Når det øvrige har fået 16 min. lunes tarteletterne i ca. 4 min ved 180 grader
5. Retten er nu klar til at blive anrettet som på billedet

Hovedret veg 1

Dessert

Dessert 1

Marie Bolle
med karamelliserede æbler & timian, kærnemælksmousse samt brændt hvid chokolade med tørrede bær

1. Kærnemælksmoussen, der ligger i bakken sammen med Marie bollen, tages op af bakken 
2. Marie bollen lunes i ovnen ved 180 grader i 3 min.
3. Fjern folie fra bakken med garniture.
4. Alt garniture er færdigtilberedte og klar til servering
4. Marie bollen deles på midten og retten anrettes som på billedet

Vi ses på restauranterne

MERE SKAL DU IKKE BRUGE FOR AT TILBEREDE RETTERNE DERHJEMME

Herunder har vi lavet en liste over, den smule, ting du skal have i køkkenet for at færdiggøre menuen

Valentinsmenuen

SKAL BRUGES TIL FLERE AF RETTERNE:

En saks
En ovn
Et blus
Salt og Peber
Service til at spise af og anrette på.
En grydelap eller lignende til at tage de varme ting ud af ovnen med.

FORRET:

En ske og en palet til at anrette med

HOVEDRET:

Tre spiseskeer
En skarp kniv

Et spækbræt

DESSERT:

To skeer

Forberedelse, alt som skal i ovnen, er i varmefaste bakker og kan komme direkte i ovnen.
Husk dog at folien skal fjernes fra bakken inden denne kommes i ovnen
Der er en udprintet vejledning med i kassen

 

vegetarmenu valentins

SKAL BRUGES TIL FLERE AF RETTERNE:

En saks
En ovn
Et blus
Salt og Peber
Service til at spise af og anrette på.
En grydelap eller lignende til at tage de varme ting ud af ovnen med.

FORRET:

Tre skeer
En palet

HOVEDRET:

Tre spiseskeer

DESSERT:

To skeer

Forberedelse, alt som skal i ovnen, er i varmefaste bakker og kan komme direkte i ovnen.
Husk dog at folien skal fjernes fra bakken inden denne kommes i ovnen
Der er en udprintet vejledning med i kassen