Tilberedning og anretning af vegetar valentinsmenuen 2021

Tilberedning og anretning af vegetar Valentinsmenuen 2021

Se her hvordan du anretter valentinsdags menuen

I jeres pakke med menuen ligger der en beskrivelse, hvor I finder fremgangsmåde på tilberedning af menuen. Herunder finder I også vores beskrivelse samt små videoer, hvor vi viser hvordan man evt. kan anrette maden.

Forret

Lynsyltede bolsjebeder som carpaccio
serveret med avokadocreme, syltede bøgehatte & estragonvinaigrette

1. Forvarm ovnen til 180 grader
2. Fugt brødet med vand og varm det i ovnen i ca. 8 min.
3. Kryddermayo, smør med havsalt & hummus a la MellemRum er klar til servering og skal blot anrettes som ønsket
4. Alt til forretten er i samme bakke og alt er færdigtilberedt og klar til anretning
Se anretningen her:

Hovedret

Hasselbagte pastinakker med timian
hertil bagte vinterrødder i persille, persillerodspuré, syltede tyttebær & sauce lavet på peberfrugter
serveret med grøntsags-lobescoves med grøn rasp
[su_box title=”Forberedelse” style=”soft” box_color=”#000000″ radius=”1″]Forberedelse Alt, som skal i ovnen er i varmefaste bakker, som kan komme direkte i ovnen. Husk dog at fjerne folien inden da. Ovnen skal forvarmes til 180 grader til alle retter. – Husk at ovne er forskellige, og varmen påvirkes af hvor meget der kommes i. Så hold øje, da tiderne er vejledende.[/su_box]

1. Find de tre bakker med hovedretten
2. Forvarm ovnen til 180 grader
3. Fordel urteraspen ovenpå kartoflerne og kom kartofler i ovnen (De skal have 25-30 min. i alt)
4. Klip bakken med sauce lavet på peberfrugter, persillerodspuré & bagte vinterrødder i persille fra hinanden
5. Kom persillerodspuréen og saucen i hver sin gryde og sæt til side
6. Kom de syltede tyttebær i en skål
7. Kom bagte vinterrødder i persille & de hasselbagte pastinakker i ovnen (De skal have 15-20 min i alt)
8. Lun sauce og persillerodspuréen ved middel til lav varme på komfuret
9. Alt til hovedretten er nu klar til anretning
Se anretningen her:

Dessert

Blødende chokoladekage
med skovbærpuré, hengemte bær, grøn chokolade & vanilje creme fraiche

1. Find de to bakker med desserten
2. Forvarm ovnen til 180 grader
3. Bag den blødende chokoladekage i 12 min. og lad den herefter tempererer på køkkenbordet i tre min.
4. VIGTIGT! Husk at løsne den blødende chokladekage i kanten, evt med en spisekniv, inden den vendes ud af formen
5. Når den blødende chokoladekage er løsnet i kanten, vendes den ud af former og er klar til anretning
6. Alt andet til desserten er færdig tilberedt og klar til anretning
Se anretningen her: