Tilberedning og anretning af vegetar valentinsmenuen 2021

Tilberedning og anretning af vegetar Valentinsmenuen 2021

Se her hvordan du anretter valentinsdags menuen

I jeres pakke med menuen ligger der en beskrivelse, hvor I finder fremgangsmåde på tilberedning af menuen. Herunder finder I også vores beskrivelse samt små videoer, hvor vi viser hvordan man evt. kan anrette maden.

Forret

Lynsyltede bolsjebeder som carpaccio
serveret med avokadocreme, syltede bøgehatte & estragonvinaigrette

1. Forvarm ovnen til 180 grader
2. Fugt brødet med vand og varm det i ovnen i ca. 8 min.
3. Kryddermayo, smør med havsalt & hummus a la MellemRum er klar til servering og skal blot anrettes som ønsket
4. Alt til forretten er i samme bakke og alt er færdigtilberedt og klar til anretning
Se anretningen her:

Hovedret

Hasselbagte pastinakker med timian
hertil bagte vinterrødder i persille, persillerodspuré, syltede tyttebær & sauce lavet på peberfrugter
serveret med grøntsags-lobescoves med grøn rasp

Forberedelse
Forberedelse Alt, som skal i ovnen er i varmefaste bakker, som kan komme direkte i ovnen. Husk dog at fjerne folien inden da. Ovnen skal forvarmes til 180 grader til alle retter. – Husk at ovne er forskellige, og varmen påvirkes af hvor meget der kommes i. Så hold øje, da tiderne er vejledende.

1. Find de tre bakker med hovedretten
2. Forvarm ovnen til 180 grader
3. Fordel urteraspen ovenpå kartoflerne og kom kartofler i ovnen (De skal have 25-30 min. i alt)
4. Klip bakken med sauce lavet på peberfrugter, persillerodspuré & bagte vinterrødder i persille fra hinanden
5. Kom persillerodspuréen og saucen i hver sin gryde og sæt til side
6. Kom de syltede tyttebær i en skål
7. Kom bagte vinterrødder i persille & de hasselbagte pastinakker i ovnen (De skal have 15-20 min i alt)
8. Lun sauce og persillerodspuréen ved middel til lav varme på komfuret
9. Alt til hovedretten er nu klar til anretning
Se anretningen her:

Dessert

Blødende chokoladekage
med skovbærpuré, hengemte bær, grøn chokolade & vanilje creme fraiche

1. Find de to bakker med desserten
2. Forvarm ovnen til 180 grader
3. Bag den blødende chokoladekage i 12 min. og lad den herefter tempererer på køkkenbordet i tre min.
4. VIGTIGT! Husk at løsne den blødende chokladekage i kanten, evt med en spisekniv, inden den vendes ud af formen
5. Når den blødende chokoladekage er løsnet i kanten, vendes den ud af former og er klar til anretning
6. Alt andet til desserten er færdig tilberedt og klar til anretning
Se anretningen her: