Tilberedning og anretning af vegetar Påskemenu 2021

Tilberedning og anretning af vegetar Påskemenu 2021

Se her hvordan du anretter Påskemenuen

I jeres pakke med menuen ligger der en beskrivelse, hvor I finder fremgangsmåde på tilberedning af menuen. Herunder finder I også vores beskrivelse samt små videoer, hvor vi viser hvordan man evt. kan anrette maden.

Forret

Æblesyltede rødbeder
serveret med fetacreme med avocado, græskarkerner samt grøn vinaigrette med krydderurter tilsmagt med citron

1. Forvarm ovnen til 180 grader
2. Fugt brødet med vand og varm det i ovnen i ca. 8 min.
3. Kryddermayo, smør med havsalt & hummus a la MellemRum er klar til servering og skal blot anrettes som ønsket
4. Alt til forretten er i samme bakke og alt er færdigtilberedt og klar til anretning
Se anretningen her:

Hovedret

Bøf af kikærter & edamamebønner
hertil pure af skorzonerrod, grillet squash & sauteret svampe samt vegetarisk rødvinssauce
serveret med pommes pure med løvstikke, persille & brændt hvidløg

Forberedelse
Forberedelse Alt, som skal i ovnen er i varmefaste bakker, som kan komme direkte i ovnen. Husk dog at fjerne folien eller låg inden da. Ovnen skal forvarmes til 180 grader til alle retter. – Husk at ovne er forskellige, og varmen påvirkes af hvor meget der kommes i. Så hold øje, da tiderne er vejledende.

1. Find de tre bakker med hovedretten
2. Forvarm ovnen til 180 grader
3. Fjern filmen fra bakken med bøfferne af kikærter & edamamebønner og kom dem i oven (De skal have 25 min. i alt)
4. Fordel hvidløgsraspen ovenpå kartoffelpureen og kom bakken i ovnen (Det skal have 25 min. i alt)
5. Fjern filmen fra bakken med vegetar rødvinssauce, skorzonerrodspure, grillet squash og svampe
6. Bakken er nu klar til at komme i ovnen (Det hele skal have 25 min. i alt)
7. Efter endt tilberedning omrøres den vegetariske rødvinssauce & skorzonerrodspuréen med en teske
8. Alt til hovedretten er nu klar til anretning
Tip: Brug gerne et viskestykke eller grydelapper når det hele skal ud af ovnen, da bakkerne kan blive meget varme
Se anretningen her:

Dessert

Tiramisu – Italiens store stolthed

1. Find bakken med desserten, samt de 2 små bøtter med kakao og guldchokolade
2. Alt er klargjort og du skal blot have kakao på Tiramisuen og anrette
3. Fjern låget fra bakken og fordel kakaoen med en sigte eller lign. (et te æg eks.)
4. Brug en palet til at flytte Tiramisuen fra bakken og over på en tallerken
5. Fordel nu guldchokoladen med en teske
6. Velbekomme
Se anretningen her: