Temasmagning – smagning af en enkelt drue

Temasmagning – Smagning af en enkelt drue

– ikke planlagt endnu –

Smagning af en enkelt drue vil i denne omgang gå i dybden med Pinot Noir. Der kan være meget stor forskel på vine fra dele af verden, selvom de er lavet på samme drue. Til denne temasmagning med smagning af en enkelt drue vil vi smage rødvine fra klassiske områder og mere moderne områder op mod hinanden og opdage forskellen.

temasmagning-smagning-af-enkelt-drue-pinot-noir-restaurant-mellemrum

Vi har sat denne smagning af en enkelt drue til at vare 2 timer og der er mulighed for at stille spørgsmål til vores sommelier.

Der bliver smagt ca. 6 – 8 vine på Pinot Noir til denne smagning af en enkelt drue.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående denne smagning af enkelt drue eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Smagning af enkelt drue”og hør nærmere.

Lokaler

Temasmagning med smagning af enkelt drue bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus, Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt smagning af en enkelt drue kan der reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat smagning af enkelt drue eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Smagning af enkelt drue – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar