Temasmagning – italiensk smagning

Temasmagning – Italiensk smagning

– ikke planlagt endnu –

Denne temasmagning med temaet Italiensk smagning, er sammensat af Kim, Vores sommelier. Der vil til denne italienske smagning vises, hvor stor forskel der kan være på de mere kolde vine i nord til de varme vine i syd. Forskellen på vine i et enkelt land kan være enorm og til denne temasmagning sættes der udelukkende fokus på det dejlige vinland, Italien.

temasmagning-italiensk-smagning-restaurant-mellemrum

Vi sætter 2 timer af til denne italienske smagning af vine, hvor du vil få mulighed for at stille alle de spørgsmål, du gerne vil om italiensk smagning af vin. Der er også muligt, at købe vine med dig hjem.

Du vil smage et sted mellem 6 og 8 vine til denne italiensk smagning.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående denne italiensk smagning eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “italiensk smagning”og hør nærmere.

Lokaler

Denne italienske smagning bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner, Hanstholm Køkken Aarhus, Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt italiensk smagning kan der reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat italiensk smagning eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Italiensk smagning – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar