Temasmagning – fransk smagning

Temasmagning – Fransk smagning

– ikke planlagt endnu –

Til denne franske smagning vil der blive gået i dybden med moderlandet af al vinproduktion, Frankrig. Hvorfor vil mange andre lande gerne kopiere den stil og smag, som man bl.a. får i Bourgogne, Bordeaux, Rhone osv.? Vi ser på det klassiske og smager på vine til denne franske smagning, som giver det traditionelle præg og nogle vine, som skiller sig lidt ud fra mængden.

temasmagning-fransk-smagning-restaurant-mellemrum

Denne franske smagning tager omkring 2 timer og der kan købes vine med hjem, som der er blevet smagt. Du kan også få stillet de spørgsmål du måtte have om traditionel vinfremstilling til fransk smagning.

Du kan regne med, at smage et sted mellem 6 – 8 vine til fransk smagning.

Pris for fransk smagning

300,- pr. person.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående denne fransk smagning eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “fransk smagning”og hør nærmere.

Lokaler

Vinsmagningen bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus, Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt fransk smagning kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat fransk smagning eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Fransk smagning – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar