Vinsmagning – Pakke 5 – Den Helt Store

Vinsmagning Pakke 5

– Den Helt Store Luksus Vinsmagning

Der vil blive smagt på kultvine og her vælges nogle af de bedste og mest omtalte vine i verden på denne luksus vinsmagning. Dette er vinsmagningen for feinschmekkere med viden i baglommen og lyst til at smage de vine, man normalt kun læser om. Vores luksus vinsmagning er eksklusiv og der diskes op med vine fra personlige kældre og vine fra begrænset oplag.

labels til luksus vinsmagning

Vores sommelier sætter normalt 2 timer af til sådan en luksus vinsmagning, men kan tilpasset efter jeres ønske.
I vil få smagt et sted mellem 6 – 8 vine.

Pris for Den Helt Store Luksus Vinsmagning

800,- pr. person og med minimum af 8 personer.
– Er luksus vinsmagningen til færre kan der laves individuelt pris

Menu til vinsmagning

Vi har lavet et godt udvalg af lette menuer, som vi kan tilbyde i forbindelse med den helt store luksus vinsmagning. Vi kan byde på forskellige pølser, paté, danske oste samt brød og udvalg af nødder.
Se vores udvalg af menuer her.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker til Den Helt Store Luksus Vinsmagning er du meget velkommen til at skrive til os på info@restaurantmellemrum.dk med dine spørgsmål eller ringe på +45 8617 1838 mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 15.30 og vi vil prøve, om vi kan svare på dem.

Den Helt Store Luksus Vinsmagning vil blive afholdt af sommelier Kim Thygesen. Kim har stor erfaring med disse vine og bestod som den første dansker bestået Sommelieruddannelse. Kim har desuden været medlem af Dansk Sommelier Forening siden 2007 og sidder nu i bestyrelsen. Som sommelier har han afholdt mange luksus vinsmagninger og har været sommelier for selskaber til bl.a. de kongelige. Han har været med til at lave flere af optagelsesprøverne til Dansk Sommelier Forening og sad gennem flere år som skuemester til svendeprøven for nye tjenerelever.

Som udgangspunkt vil denne luksus vinsmagning blive afholdt i vores lokaler hos Hanstholm Køkken, Østergade 26, 8000 Aarhus C, men kan afholdes privat, hvis det ønskes.

Det er oplagt at afslutte Den Helt Store Luksus Vinsmagning med efterfølgende middag på Restaurant MellemRum, som ligger tæt derpå. Her vil kunne serveres en middag op til 7 retter, hvis pladsen er detil. Se menukortet med fristelser her.

– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar