Vinsmagning – Pakke 4 – Smagning af enkelte druer

Vinsmagning Pakke 4

– Smagning af enkelte druer

Denne smagning af enkelte druer fra forskellige områder fra hele verden. Smagning kunne f.eks. være lavet over Pinot Noir for at se, hvor versatil og anderledes en endelig vin der kan laves ud af samme udgangspunkt. Man kan blive meget overrasket over, hvor anderledes en vin, der kan komme ud af forskellig jordbund, varme, regn, modningsperiode osv. Smagning af enkelte druer aftales med vores sommelier, hvilken drue det kunne være.

Malbec drue - smagning af enkelte druer

Varigheden på denne smagning er normalt sat til 2 timer, men kan variere lidt efter ønske og antal.
I vil smage mellem 6 – 8 vine.

Pris for smagning af enkelte druer

500,- pr. person ved minimum 8 personer.
– ønskes smagning ved færre antal kan der laves anden pris.

Menu til vinsmagning

Vi har sammensat nogle gode forslag på en menu, som vi kan servere i forbindelse med vores vinsmagning af enkelt drue. Der kan vælges lidt charcuteri og/eller oste til, så man ikke får snagt alle vinene på tom mave.
Se vores menu til vinsmagningen her.

Kontakt os

Vi svarer meget gerne på spørgsmål ang. smagning af enkelte druer eller andet på vores mail info@restaurantmellemrum.dk eller på telefon +45 8617 1838 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30.

Vores sommelier har meget erfaring med smagning af enkelte druer fra hele verden. Mange druer er gode til at dyrke i forskelligt klime og det endelige resultat kan ligge meget langt far hinanden, selvom de måske har en del ting til fælles med lagringstid og metode. Man har før kunne sige, at man mest var til vine lavet på f.eks. Pinot Noir, men det kan man ikke mere. I denne smagning af enkelte druer driller vores sommelier lidt med denne opfattelse.

Vinsmagningen bliver afholdt i aftentimerne i lokaler på Østerdage 26, Aarhus C hos Hanstholm Køkken. Her er der rig mulighed for større gruppe at være og ligger meget tæt på Restaurant MellemRum.

Vi kan klart anbefale at enten starte smagning eller slutte af med en middag hos os. Det er en god måde til, at prøve af, hvilken drue der kan gå til mad og hvilken, man bare skal nyde kold på terrassen. Se vores menukort på Restaurant MellemRum her.

– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar