Vinsmagning – Pakke 3 – Oversøisk vin vs. europæisk vin

Vinsmagning Pakke 3

– Oversøisk vin vs. europæisk vin

Ideen med denne smagning er, at man kan få et indblik i de store forskelle på vine lavet i Europa kontra oversøisk vin fra det meste af verden. Man vil få indblik i, hvad der f.eks. før europæisk vin så populær, hvilken indvirken klimaet har på den færdige vin og om der er forskel i, hvilken type jord og i hvilken højde vinplanterne plantes. Der vil laves sammenligninger mellem oversøisk vin og europæisk vin.
marke med oversøisk vin

Vi sætter normal omkring 2 timer af til denne smagning, man kan både forkortes og forlænges.
I vil få mulighed for at smage et sted mellem 6 – 8 vine.

Pris for oversøisk vin vs. europæisk vin

400,- pr. person ved minimum 8 personer.
– Er i et mindre antal kan pris aftales.

Menu til vinsmagning

Vi har sammensat et udvalg af lette menuer, som vi kan servere til vores vinsmagninger. Vi synes det giver en bedre smagning, når man får lidt til samt giver bedre forståelse af, hvordan vinen smager til evt. det salte, søde osv.
Se vores menu til vinsmagning her.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at ringe til os mandag til fredag på +45 8617 1838 og høre om muligheden for denne smagning mellem oversøisk vin og europæisk vin. Du har også muligheden for at sende os en mail på info@restaurantmellemrum.dk og få svar på de spørgsmål du har ang. oversøisk vin vs. europæisk vin.

Denne smagning vil som regel blive lavet af Kim Thygesen, vores sommelier. Kim har rejst meget i både Europa, Nordamerika og Sydamerika og kan, om nogen, fortælle forskellen mellem oversøisk vin og europæisk vin. Han har selv haft fingrene i mulden og ved, hvilken indflydelse det har på den endelige vin, hvilket klime druerne er opfostret i – og med hvilket resultat.

Vi har lokalerne hos vores venner ved Hanstholm Køkken i Aarhus som udgangspunkt til denne smagning. Lokalerne er placeret i centrum og er oplagt til en sådan smagning mellem oversøisk vin og europæisk vin.

Når smagningen er slut kan der bestilles bord til Jer på Restaurant MellemRum, hvor I kan slutte af med middag og diskutere, hvilke vine I synes bedst om – og måske endda smage nogle af vinene til maden. Se menukortet på Restaurant MellemRum her.

– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar