Vinsmagning – Pakke 2 – Temasmagning

Vinsmagning Pakke 2

– Temasmagning

Grundlaget bag disse temasmagninger er, at man kan fordybe sig i enkelte punkter, som er interessante ved smagning af vine. Vi har her sammensat 3 emner til temasmagning, men er selvfølgelig åbne for forslag og ønsker. Vi har valgt de emner, vi synes er gode som start på fordybning og de emner, vi selv bruger mest i hverdagen.

temasmagning af vine

Vi vil som udgangspunkt beregne 2 timer til en sådan temasmagning, men kan gøre det kortere eller længere, hvis ønskes.

Sammensætning af mad og vin.
Her vil blive gået i dybden med, hvilket ting man skal være opmærksom på, når man skal parre den rigtige vin med maden.
Her vil vil blive smagt mellem 8 – 10 vine.

Smagning af Portvin.
I denne temasmagning vil der blive smagt på forskellige årgange (vintage), LBV (Late Bottled Vintage), Colheita, forskellen mellem en Tawny og en Ruby portvin.
Her vil vil blive smagt ca. 6 vine.

Champagne / mousserende vin
Denne smagning indeholder de forskellige typer og stilarter af champagne. Der vil blive forklaret de forskellige begreber indenfor mousserende vin, såsom Dosage, remouage osv.
Her vil vil blive smagt mellem 4 – 6 vine.

Pris for Temasmagning

300,- pr. pers. med min. 12 pers.
– er der færre pers. kan prisen aftales individuelt.

Mulighed for menu til temasmagning

Vi kan klart anbefale, at tilvælge en let menu til denne temasmagning, så man kan få alle aspekter med.
Se vores forslag til menu her.

Kontakt os

Skriv til os på vores mailadresse, info@restaurantmellemrum.dk, eller ring på +45 8617 1838 mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 15.30 og få tilbud på en temasmagning hos os med Ærligvin.dk.

Disse temasmagninger af sammensætning af mad og vin, Portvinssmagning samt smagning af champagne / mousserende vin bliver oftest afholdt af vores sommelier Kim Thygesen. Kim har mange års erfaring med parring af mad og vin gennem jobs som restaurantchef, vinsælger og bestyrelssesmedlem i Dansk Sommelier Forening.

Vi afholder vores temasmagning i de gode lokaler hos Hanstholm Køkken, Østergade 26, Aarhus C, hvor der er plads til op mod 30 mennesker ved en stående temasmagning.

Når vinsmagningen er oversstået kan der reserveret bord hos os på Restaurant MellemRum. Her kan du se, hvad vi kan tilbyde efter en god temasmagning.
Menukort for Restaurant MellemRum.

– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar