Vinskole – Smagning af en enkelt drue

Vinskole – Smagning af en enkelt drue

– ikke planlagt endnu –

Smagning af en enkelt drue kan være være utrolig spændende og kan vise, hvor forkellig en vin kan blive, afhængig af hvor i verden, den er produceret. Til denne smagning af en enkelt drue vil hovedpersonen være Pinot Noir. Pinot Noir er kendt over hele verden og kan give dejlige lette og elegante vine men kan også overraske med mere dybde og kraft. Man kender primært druen i Europa men dyrkes over hele kloden med meget forskellige resultater!

vinskole-smagning -af-enkelt-drue-restaurant-mellemrum

Til smagning af en enkelt drue, i dette tilfælde Pinot Noir, har vi afsat 2 timer og god mulighed for at få svar på spørgsmål ang. druen og vinene.

I vil smage 6 – 8 vine, alle lavet på Pinot Noir druen til denne smagning af en enkelt drue.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående denne smagning af en enkelt drue eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Smagning af en enkelt drue”og hør nærmere.

Lokaler

Vinskolen, Smagning af en enkelt drue, bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt smagning af en enkelt drue kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat smagning af en enkelt drue eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Smagning af en enkelt drue – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar