Vinskole – Gennemgang af røde druer

Vinskole – Gennemgang af røde druer

– ikke planlagt endnu –

Som opfølgning til vores vinskole d. 16. oktober laver vi her en gennemgang af røde druer. Ved denne vinsmagning kommes der ind på hvilke hoveddruer, der bliver brugt i fremstillingen af rødvin, hvordan de smager og hvilken karakteristika man kan forvente af rødvin. Ved denne gennemgang af røde druer kan man smage de egenskaber som f.eks. cabernet sauvignon, syrah/shiraz og merlot tilbringer en vin. Man får også af vide, hvorfor det nogle gang laves vin på en enkelt drue og hvorfor det nogle gange er smart at blande forskellige druer ved denne gennemgang af røde druer

vinskole-gennemgang-af-røde-druer-restaurant-mellemrum

Du skal regne med, at vores gennemgang af røde druer tager 2 timer og du får rig mulighed for at få stillet de spørgsmål, som kunne opstå undervejs. Der vil desuden være mulighed for, at købe flasker af vin med hjem efter gennemgangen af røde druer.

Du vil få smagt mellem 6 og 8 vine til gennemgang af røde druer.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående denne gennemgang af røde druer eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Gennemgang af røde druer”og hør nærmere.

Lokaler

Vinsmagningen bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt basissmagning kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat gennemgang af røde druer eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Gennemgang af røde druer – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar