Vinskole – Gennemgang af hvide druer

Vinskole – Gennemgang af hvide druer

– ikke planlagt endnu –

Vores vinskole med gennemgang af hvide druer dækker over de mest brugte grønne vindruer til produktion af vin. Ved denne gennemgang af hvide druer bliver der smagt på forskelle på, hvilken smag der kommer frem og hvor stor forskel, der kan være på hvidvin.

vinskole-gennemgang-af-hvide-druer-restaurant-mellemrum

Tiden på vores gennemgang af hvide druer er sat til at vare 2 timer og man vil have god mulighed for, at få stillet sine spørgsmål og man kan købe vinene med hjem efter gennemgang af hvide druer.

Man vil smage mellem 6 og 8 vin i vores gennemgang af hvide druer.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående smagningen og gennemgang af hvide druer eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Vinsmagning”og hør nærmere.

Lokaler

Vinsmagningen bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt gennemgang af hvide druer kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat smagning og gennemgang af hvide druer eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Gennemgang af hvide druer – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar