Sådan anrettes vegetarmenu nytår 2022

Du får en vejledning til tilberedningen i den kasse med nytårsmenuen

Forret

Cremet blomkålsuppe

med blomkål marineret i estragon samt gulerødder & porre

Serveret med hjemmebagt brød med kryddermayo, øko-smør med havsalt & hummus a la MellemRum

Mellemret

Jordskokke crepin

 med puré af gulerødder & havtorn samt asiatisk selleri & soya-sesamvinaigrette

Serveret med hjemmebagt brød med kryddermayo, øko-smør med havsalt & hummus a la MellemRum

Hovedret

Terrin på vinterkål

med bygkerner & trøffel med syltede beder, stegte bøgehatte & puré af grønnebønner samt trøffelsauce tilsmagt med gærflager hertil

serveres kartoffelkompot med spinat

dessert

Hvid chokolade bavaroise

på bund af chokolade konfektkage serveret med guld chokolade & karamelliseret æblepuré hertil sukkersyltede skovbær

Besøg også!

Åbningstider

Mandag - Lørdag 17.00 - 24.00
(sidste bestilling i køkkenet kl. 21.30)

Følg os på de sociale medier

Kontakt

Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Aarhus C.
Tlf.: 8617 1838
Mail: info@restaurantmellemrum.dk

© 2022 Restaurant MellemRum