TEST

Menu Restaurant Århus

Her under er det muligt at se vores menu restaurant Århus, Restaurant MellemRum for vores gourmetrestaurant i hjertet af Aarhus.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

[hr color=”light” type=”line-flower”]
Menuen for d. 6/3 - 7/5Menuen for d. 8/5 - 9/7

Menuen FOR D. 6/3 til 7/5 2018

Menu MellemRum

Kuller rørt med krydderurter, artiskok som marineret & chips samt karsecreme

Paté en croûte med kyllingelever, syrlig julesalat & balsamicoglacé

Confit af svinenakke med saltbagte rødbeder, syrlig rødbedepuré & madagascarpebersauce

Røget Loke (ost) med ristet rugbrød & løgringe

Mazarinkage med anisnoter & rabarbersorbet

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-
5 retter 475,- inkl. 5 gl. vin 800,-

[hr color=”light” type=”line-flower”]

Vegetarmenu

Persillesuppe med grillet squash & oliven

Polentakroketter med frisée, kinaradiser samt peberfrugt som grillet & puré

Bøf af quinoa med confiteret porre, syltede rødløg & persillerodssauce

Røget Loke (ost) med ristet rugbrød & løgringe

Mazarinkage med anisnoter & rabarbersorbet

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-
5 retter 425,- inkl. 5 gl. vin 750,-

[hr color=”light” type=”line-flower”]

A la carte menu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet
110,-

Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet
90,-

Filtreret vand – med eller uden brus
25,- pr. person

Menu

* = Vegetarretter.

Forretter

* Persillesuppe med grillet squash & oliven
80,-

* Polentakroketter med frisée, kinaradiser samt peberfrugt som grillet & puré
90,-

Kuller rørt med krydderurter, artiskok som marineret & chips samt karsecreme
90,-

Rødbederimmet laks med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme
100,-

Paté en croûte med kyllingelever, syrlig julesalat & balsamicoglacé
110,-

Hovedretter

* Bøf af quinoa med confiteret porre, syltede rødløg & persillerodssauce
180,-

Butterdejsindbagt helleflynder med dampet spinat, bagte løg & skummende fiskesauce
240,-

Urtefarseret unghanebryst med smørstegte jordskokker & gulerødder serveret med sauce vin Jaune
220,-

Confit af svinenakke med saltbagte rødbeder, syrlig rødbedepuré & madagascarpebersauce
200,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med haricot verts i bacon samt cognacsauce
275,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Røget Loke med ristet rugbrød & løgringe
80,-

3 slags oste med rabarberkompot & smørstegt rugbrød
80,-

5 slags oste med rabarberkompot & smørstegt rugbrød
110,-

10 slags oste med rabarberkompot & smørstegt rugbrød
150,-

Osterondel (min. 10 forskellige)
pris pr. person 140,- (min. 2 pers.)

Desserter

* Mazarinkage med anisnoter & rabarbersorbet
90,-

Mørk chokolademousse med vaniljeiscreme & mælkeskum
110,-

MENUEN FOR D. 8/5 – 9/7 2018

Menu MellemRum

Bagt fjordskrubbe på frikassé af grønne asparges samt dampede & råmarinerede asparges

Syltede hvide asparges med sauce hollandaise
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Helstegt dansk Gastro-kalv serveret med croquette af kalvebryst & ramsløg hertil ærter á la francaise, ærtepuré & timiansauce

Marinerede rabarber med hvid chokolade, citrus-sorbet & knas

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-
– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

[hr color=”light” type=”line-flower”]

Vegetarmenu

Ærterisotto med friskbælgede ærter & Havgus (ost)

Syltede hvide asparges med sauce hollandaise
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Stegt grønsagsterrine med grillede grønne asparges & kompot af gule & røde tomater, kikærterpuré & basilikumsolie

Marinerede rabarber med hvid chokolade, citrus-sorbet & knas

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-
– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 140,-

[hr color=”light” type=”line-flower”]

A la carte menu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet
110,-

Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet
90,-

Filtreret vand – med eller uden brus
25,- pr. person

Menu

* = Vegetarretter.

Forretter

Ærterisotto med friskbælgede ærter & Havgus (ost)
90,-

* Syltede hvide asparges med sauce hollandaise
100,-
– tilkøb af friskrevet trøffel
60,-

Bagt fjordskrubbe på frikassé af grønne asparges samt dampede & råmarinerede asparges
110,-

Rødbederimmet laks med crudité af rødbede samt rødbede- & balsamicoreduktion & peberrodscreme
100,-

Hovedretter

* Stegt grønsagsterrine med grillede grønne asparges & kompot af gule & røde tomater, kikærterpuré & basilikumsolie 190,-

Butterdejsindbagt helleflynder med dampet spinat, nye ærter & skummende fiskesauce
240,-

Urtefarseret unghanebryst med smørbagt spidskål, spidskål i sennep, råsyltede tyttebær & morkelsauce
220,-

Helstegt dansk Gastro-kalv serveret med croquette af kalvebryst & ramsløg
hertil ærter á la francaise, ærtepuré & timiansauce
220,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med haricots verts i bacon samt cognacsauce
275,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

3 slags oste med rabarberkompot & smørstegt rugbrød
80,-

5 slags oste med rabarberkompot & smørstegt rugbrød
110,-

10 slags oste med rabarberkompot & smørstegt rugbrød
150,-

Osterondel (min. 10 forskellige)
pris pr. person 140,- (min. 2 pers.)

Desserter

* Marinerede rabarber med hvid chokolade, citrus-sorbet & knas
90,-

Mørk chokolademousse med vaniljeiscreme & mælkeskum
110,-


Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.

Ønskes der ikke en af vores gode pakker vælges a la carte ved ankomst.

[hr color=”light” type=”line-flower”] Kød / Vegetar / Allergi
På Restaurant MellemRums menukort har vi stor fokus på det gode kokkehåndværk. Vi laver retter med fisk, fugl, kød. Vi har også altid min. 5 vegetariske retter på menukortet, ligesom vi også gerne tilbereder veganske retter og retter til allergikere. Ønsker du vegansk eller allergivenlige retter, vil det glæde os, hvis I gør opmærksom på dette ved bestilling.


Ved reservation of bord til større hold opfordrer vi gerne til, at menuen bestilles på forhånd inden ankomst til restauranten. Det kan gøre en evt. ventetid på maden mindre og hjælpe til, at Jeres oplevelse bliver endnu bedre.

Ring gerne på telefon +45 8617 1838 eller skriv på info@restaurantmellemrum.dk og reserver bord samt sende menubestilling.

Menu ud af huset Restaurant Komfur Restaurant Ombord