Mad og vinsammensætning / Blindsmagning – Vinskole

Tema: Mad og vinsammensætning / blindsmagning

“Ikke kigge…”

Fredag d. 1. April 2016 kl. 16.00 – 18.00

Mad-og-vinsammensætning-vinskole-restaurant-mellemrum

Indhold

Der er mange, der mener, at kunne identificere en vin, udelukkende ved at smage den, er det ultimative partytrick – og det er det også! Dog er det for en Sommelier vigtigere, at kunne sætte vinen til den rigtige mad. Med enkelte metoder lærer vi om, hvordan man sætter vin til mad, og ikke mindst omvendt. Blindsmagning introduceres og der gives arbejdsredskaber til at udvikle sig fremadrettet.

Mad og vinsammensætning / blindsmagning – “Ikke kigge…”

Der vil blive smagt mellem 6-8 vine
Prisen er 300,- pr. person.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående smagningen Mad og vinsammensætning / blindsmagning – “Ikke kigge…” eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Vinskole – Mad og vinsammensætning / blindsmagning”og hør nærmere.

Lokaler

Vinskolen med temaet Mad og vinsammensætning / blindsmagning – “Ikke kigge…” foregår stående og uhøjtideligt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt gennemgang af Mad og vinsammensætning / blindsmagning kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 350,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinskoler/vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat smagning og oversigt over Mad og vinsammensætning / blindsmagning – “Ikke kigge…” eller en vinsmagning med andet tema eller lignende.

Mad og vinsammensætning / blindsmagning – “Ikke kigge…” – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– tilbage til oversigten –