Nyt logo til Restaurant MellemRum?

Hvilket nyt logo skal Restaurant MellemRum have?

Det er tid til at friske vores facade og logo op på Restaurant MellemRum.
Vi har gennem et stykke tid haft lyst til at friske op på vores facade og vil i den forbindelse vil vi også gerne have opdateret vores logo.

Vi har Derfor brug for at blive guidet i den rigtige retning! Herunder er der 3 logoer, som er første udkast i processen, og vi vil meget gerne guides i den rigtige retning inden vi overdrager den sidste del af processen til de professionelle.

Afgiv din stemme og vær med i konkurrencen og støt op om vores valg af nyt logo til Restaurant MellemRum. Logoet skal være vores nye friske syn ud ad til og repræsentere, hvad vi står for og hvad vi tilbyder. Et nyt logo til Restaurant MellemRum er med til at friske op og opdatere os efter 7 gode år med det gamle logo.

Blandt alle de søde mennesker som leger med og afgiver deres stemme trækker vi lod om et gavekort til Restaurant MellemRum for 2 personer til den helt store tur. Vores 7 retters menu inkl. vinmenu.

Stem herunder og husk at skrive navn og email, så vi kan komme i kontakt, hvis du bliver den heldige vinder.

Konkurrencen kører til og med torsdag d. 3/4 2014 og vinderen vil derefter få direkte besked.

Nyt logo til Restaurant MellemRum

Nyt logo Restaruant Aarhus

Nyt logo til Restaurant MellemRum Århus

 

Konkurrencen er slut!

 

 

Husk også på, at vi laver mange gode specialarrangementer igennem året, som intet har med nyt logo til Restaurant MellemRum at gøre. Se vores kalender over arrangementer her.

Vores aldrende lillesøster i Guldsmedgade, Restaurant Komfur, kan også godt følge med, når maden og hyggen skal være i top. Se deres menu her.

Efterlad en kommentar