Dessert- og hedvine – Vinskole

Tema: Dessert- og hedvine

“Det søde og det stærke”

Fredag d. 18. marts 2016 kl. 16.00 – 18.00

Dessert-og-hedvine-vinskole-restaurant-mellemrum

Indhold

Er det nu nødvendigt med det der søde stads? JA, DET ER DET! Der findes et utal af dessert- og hedvine, lige fra det knasende tørre til det voluminøst søde og klistrede. Sherry, Madeira, Muscat, Portvin, Banyuls og så videre. Det passer til langt mere, end man tror. Vi hører om områder, stilarter og fremstillingsmetoder.

Dessert- og hedvine – “Det søde og det stærke”

Der vil blive smagt mellem 6-8 vine
Prisen er 300,- pr. person.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående smagningen Dessert- og hedvine – “Det søde og det stærke” eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Vinskole – Dessert- og hedvine”og hør nærmere.

Lokaler

Vinskolen med temaet Dessert- og hedvine – “Det søde og det stærke” foregår stående og uhøjtideligt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt gennemgang af Dessert- og hedvine kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 350,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinskoler/vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat smagning og oversigt over Dessert- og hedvine – “Det søde og det stærke” eller en vinsmagning med andet tema eller lignende.

Dessert- og hedvine – “Det søde og det stærke” – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev



– tilbage til oversigten –