De vigtigste grønne druer – Vinskole

Tema: De vigtigste grønne druer

“Klassisk og moderne”

Fredag den 22. januar 2016 kl. 16.00 – 18.00

De-vigtigste-grønne-druer-vinskole-restaurant-mellemrum

Indhold

– Vi ser på de klassiske grønne druer fra klassiske områder, såsom Chardonnay fra Bourgogne, Riesling fra Mosel, Grüner Veltliner fra Østrig m.fl. Vi vil ogsø høre om de forskellige lande og områder. Dernæst ser vi på, hvilke druer der er ”in” i tiden.

De vigtigste grønne druer

Der vil blive smagt mellem 6-8 vine
Prisen er 300,- pr. person.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående smagningen og de vigtigste grønne druer eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Vinskole – De vigtigste grønne druer”og hør nærmere.

Lokaler

Vinskolen med temaet De vigtigste grønne druer foregår stående og uhøjtideligt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt gennemgang af de vigtigste grønne druer kan der reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 350,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinskoler/vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat smagning og oversigt over de vigtigste grønne druer eller en vinsmagning med andet tema eller lignende.

De vigtigste grønne druer – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– tilbage til oversigten –