De vigtigste blå druer – Vinskole

Tema: De vigtigste blå druer

“Klassisk og moderne”

Fredag den 19. februar 2016 kl. 16.00 – 18.00

De-vigtigste-blå-druer-vinskole-restaurant-mellemrum

Indhold

– Her tager vi fat på de blå druer og smager igen på de klassiske blå druer samt spændende blends. Vi vil bland andet smage på vine fra Bordeaux, Toscana, Rioja m.fl. Vi smager også på forskellige vine fra ”nye” spændende områder.

De vigtigste blå druer

Der vil blive smagt mellem 6-8 vine
Prisen er 300,- pr. person.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående smagningen og de vigtigste blå druer eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Vinskole – De vigtigste blå druer”og hør nærmere.

Lokaler

Vinskolen med temaet De vigtigste blå druer foregår stående og uhøjtideligt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt gennemgang af de vigtigste blå druer kan der reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 350,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinskoler/vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat smagning og oversigt over de vigtigste blå druer eller en vinsmagning med andet tema eller lignende.

De vigtigste blå druer – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– tilbage til oversigten –