Forretter
*Friskost - gule beder - citron & ræddike
*Jordskokkesuppe - timian
Krabbe Bisque - græskarkerner - urteolie
Terrine af dansk gris - jordskokker & røget blanquettesauce
Rødbedegravad laks – hjertesalat - dild - mormordressing
– 2 slags brød med smør, hummus på vores facon & kryddermayo serveres til alle forretter
Hovedretter
*Byg”otto” - svampe - radiser - cremede hvedekerner
Dagens fangst - pastinak – sommerkål - asiatisk brunet smør sauce
(Kan vælges når der skal en kok med ud til anretning)
Bavette i Malt BBQ - svampe - radiser & portvin
”Dansk kylling” en surprise - jordskokker - spinat & sauce på kyllingeskind
Cognacflamberet steak af oksemørbrad selleri - svampe - jordskokker & cognacsauce
(tillæg + 85,-)
Dagens side serveres til alle hovedretter: Små nye kartofler med urter, kærlighed & sennep
Desserter
3 slags oste med garniture
5 slags oste med garniture
(Tillæg 60,-)
Rabarber, iskold creme fraiche – citrontimian
Citronfromage - verbena
PRISER UD AF HUSET
3 retter 395,-
4 retter 445,-
5 retter 495,-
(min. 8 personer)
Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 425,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten & til de er tilbage igen.