Vinterferie hygge
5 retter til 450,-
9/2 - 17/2 2024
Menuen
Dehydrerede gulerødder
- friskostcreme & sprød glaskål samt sauce på brunet smør
Letsaltet kuller
med syrlig, sprød salat af rædikke & vintergræskar
serveret med øllebrødsflager, saltet silderogn samt soya-emulsion
Misomarineret dansk gris
med lyonnaise, salviefrit, gærflager samt letrøget blanquette-sauce
Langtidsstegt Dansk Gastro-Kalv i maltBBQ & fermenteret hvidløg
“Kåldolmer” af palmekål, cremede jordskokker, stegte svampe samt syrlige beder & sauce aromatic
Clara Friis Pære - Skyr & citrontimian
pære som sorbet & pure, skyrfromage & skyrmarengs samt citron-timianolie
5 retter for 450,-
Inkl. 3 glas vin 675,-
Inkl. 5 glas vin 800,-
Snacks & bobler, 5 retter samt vinmenu (der serveres ét glas vin pr. ret) kr. 850,-
Har du spørgsmål til allergener, så kontakt meget os gerne.