Vinskole – Basissmagning

Vinskole – Basissmagning

– ikke planlagt endnu –

Denne første basissmagning i serien bliver afholdt af vores sommelier, Kim Thygesen. Kim vil bl.a. gennemgå det, som vi synes, en basissmagning skal indeholde. I vil blive introduceret til mange af de forskellige teknikker, som bliver brugt i forbindelse med produktion af vin. Han vil også gennemgå, hvad man skal dufte efter, kigge efter og smage efter, når man laver en basissmagning af vine. Dette er en rigtig god måde til, at begynde sin færd i vinens verden på.

vinskole-basissmagning-restaurant-mellemrum

Denne basissmagning er sat til 2 timer og der vil være rig mulighed for, at stille spørgsmål samt købe flasker af vin med hjem bagefter.

Der vil blive smagt mellem 6 – 8 vine til denne først basissmagning.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående denne basissmagning eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Vinsmagning”og hør nærmere.

Lokaler

Vinsmagningen bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt basissmagning kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat basissmagning eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Basissmagning – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar