Forberedelse
Alt, som skal i ovnen, er i varmefaste bakker og kan komme direkte i ovnen. Husk dog at fjerne folien inden da. Ovnen skal forvarmes til 180 grader til alle retter.
- Husk af ovne er forskellige, og varmen påvirkes af hvor meget der kommes i. Så brug gerne jeres sunde fornuft da tiderne er vejledende.
Forret
Cremet blomkålssuppe
serveret med ristede kikærter, porrer, gulerødder & urter
Bolle med kryddermayo, øko-smør med havsalt & hummus a la MellemRum
Sådan færdiggøres retten:
1. Brødet fugtes let under vandhanen og varmes i ovnen i ca. 8 minutter ved 180 grader.
2. Til brødet serveres smør med havsalt, kryddermayo & hummus a la MellemRum.
3. Klip bakken op, så de 3 rum kan skilles ad.
4. Bring suppen i kog i en gryde under omrøring, ved middel varme.
5. Fordel porre og gulerødder i midten af den dybe tallerken.
6. Den varme suppe hældes op i tallerknerne.
7. De ristede kikærter fordeles til sidst ovenpå suppen.
(Brug gerne to gryder til mere end 6 personer)
Mellemret
Terrine af vinterkål
med soya-sesamvinaigrette, råmarineret kinaradise
estragonolie & ristede sesamfrø
Bolle med kryddermayo, øko-smør med havsalt & hummus a la MellemRum
1. Placer terrinen af vinterkål pænt på tallerkenen
2. Vend kinaradisen sammen med estragonolien der ligger under og anret pænt på tallerkenen
3. Kom vinaigrette på tallerkenen og fordel det sidste estragonolie pænt oven på dressingen
4. Drys med sesamfrø blandingen
Hovedret
Rodfrugttimbale med trøffel
serveret med bagte beder, syltede bøgehatte, selleripuré & rødvinssauce
hertil knuste kartofler med urtesmør
Sådan færdiggøres retten:
Tænd ovnen på 180 grader
1. Sæt en gryde over med letsaltet vand til kartoflerne.
2. Kryddersmøren fjernes fra kartoflerne og kartoflerne kommes i det letsaltet kogende vand.
3. Rodfrugt timbalen med trøffel sættes i ovnen 18-20 min.
4. Bakken med bøgehatte, selleripure, pastinak og rødvinssauce sættes ligeledes i ovnen 12-15 min.
5. Når kartoflerne er varme hældes vandet fra og kryddersmøren kommes i. 6. Knus nu kartoflerne (brug eks. et piskeris).
7. Kartoflerne hældes i en skål og er nu klar til servering. De kan evt. holdes varme i ovnen ved lav temperatur mens, du anretter tallerknerne.
8. Selleripuréen anrettes på tallerkenen sammen med rodfrugt timbalen.
9. De syltede bøgehatte & bederne anrettes.
10. Saucen fordeles omkring.
dessert
Chokoladekugle på mørk chokolademousse
serveret med skovbærpuré, sukkersyltede tyttebær & bronzechokolade
Sådan færdiggøres retten
1.Kom skovbærpuréen i center af tallerkenen.
2. Chokolademoussen med kugle placeres forsigtigt ovenpå (Brug gerne en pallet)
3. Bronzechokolade fordeles rundt om moussen
4. Fordel til sidst de sukkersyltede tyttebær på tallerkenen
Åbningstider
Mandag til lørdag 17.00-24.00
(sidste bestilling i køkkenet kl. 21.30)
Følg os på de sociale medier
Kontakt
Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Aarhus C.
Tlf.: 8617 1838
Mail: info@restaurantmellemrum.dk