Temasmagning – oversøisk vin mod europæisk vin

Temasmagning – Oversøisk vin mod europæisk vin

– ikke planlagt endnu –

Oversøisk vin mod europæisk vin? Mange sværger til de klassiske europæiske vine fra det store og kendte områder mens andre mest er til vine fra de mere moderne områder rundt om i verden. Vi sætter vinene op mod hinanden i denne battle om øversøisk vin mod europæisk vin. Vi tager vine, lavet på samme drue men fra vidt forskellige lande og områder. Kom og oplev de forskellige, som der kan komme ud af et anderledes klima og bliv klogere på både oversøisk vin og europæisk vin.

temasmagning-oversøisk-vin-restaurant-mellemrum

Vi har sat 2 timer af til denne temasmagning med oversøisk vin mod europæisk vin og du kan få svar på alle de ting, som du vil.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående denne temasmagning om oversøisk vin mod europæisk vin eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “oversøisk vin mod europæisk vin”og hør nærmere.

Lokaler

Temasmagningen om oversøisk vin mod europæisk vin bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus, Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt smagning af oversøisk vin mod europæisk vin kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat oversøisk vin mod europæisk vin eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Oversøisk vin mod europæisk vin – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar