Pop-up restaurant på Gothenborg
Pop-up Restaurant i nye omgivelser
Årets kok 2016, køkkenchef på Restaurant MellemRum Mikkel Laursen, og det anerkendte økologiske opdræt og landbrug Gothenborg slår sig sammen i 3 dage og tryller med råvarer og fjerkræ af egen avl.
Den delikate, sommerkåde fem retters menu vil tage udgangspunkt i friske, økologiske råvarer produceret på Gothenborg. Der bliver gevinst for både øje og gane, når Restaurant MellemRums køkkenchef folder sig ud og lader gæsterne mæske sig i kompositioner som blandt andet sprængt og tørret kyllingehjerte, pocheret andeæg, confit af skovkyllinger samt bålgrillet kalkun.
Menu fra d. 9/6 – 11/6 2016 på Gothenborg
Snacks
Sprængt og tørret kyllingehjerte med creme & urter
Røget andebryst-cannelloni med vilde urter fra skoven
Syltede grøntsager af egen avl
Menu
Pocheret hønseæg | selleri | dild | hø
Gravad and | sommerkål | æbler | estragon
Confit af skovkyllinger | løg | persille
Bålgrillet kalkun | krydderurter | sommergrønt
Rabarber | knas | cremefraiche | skovmærke
Sødt
Citrontimian, majs og hvid chokolade
Skovbær & brownie
Citron og marengs
Pris
Velkomstdrink med snack
5 retters menu
5 retters vinmenu med genopskænkning
Kaffe/the med sødt & 1 avec
Pris kr. 795,- pr. person
Adresse samt køb af billetter
Gothenborg
Gothenborgvej 3
DK-8653 Them
www.gothenborg.dk
Der laves nogle gode arrangement udover denne Pop-up restaurant på Gothenborg i løbet af sommeren. Du kan se hele deres kalender her: Kalender på Gothenborg
Husk at se vores arrangementskalender for at se, hvilke andre sjove og spændende arrangementer vi kan finde på i løbet af året!
Se arrangementskalenderen her!
Vores gode venner fra Restaurant Komfur er heller ikke helt normale og har sjove og skæve arrangementer året igennem.
Besøg hjemmesiden for Restaurant Komfur her!