Elevaften på Restaurant MellemRum

Elevaften

Torsdag d. 11/4 2019

3 retter 300,-

Elevaften på Restaurant MellemRum

torsdag d. 11/4 2019 holder vi endnu engang vores kendte Elevaften på Restaurant MellemRum i Aarhus C.
Denne gang med temaet “Saltning, rygning & syltning”.

Vi udfordrer vores tre fantastiske kokkeelever og to dejligt tjenerelever endnu engang og holder Elevaften på Restaurant MellemRum og overgiver restauranten til dem, denne onsdag aften. Som altid, står de selv for udformning af menuen, bestilling af varer, træning og står selv i køkkenet på denne dag. Det er en god mulighed for at vise, hvor langt de er kommet og deres evner til at bruge årstidens råvarer.

Vi glæder os utrolig meget til at se, hvad de fem tryller frem til dette arrangement, som endnu engang viser, at vi har Verdens Bedste elever.

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet ved ankomst.

Elevaften på Restaurant MellemRum

torsdag d. 11.  april

Snack

Stenbiderrogn på crouton med cremefraiche 48 og purløg
Sprød kartoffelskal med røget kartoffelkompot
Rødbedetatar på sprød rugbrød med syltet ramsløg og sennepsvinaigrette

Menu

Koldrøget torsk
med karamelliserede jordskokker, syltet glaskål
& muslingesauce med sauterede muslinger

Saltet & grillet grisenakke
saltbagte løg, persillerodspure, persillerodschips, tyttebær og sauce bordelaise
– dertil pommes pure med trøffel

Letsaltet karamel is
med hasselnødder hertil citrontimian, syltet æbler,
lemon curd & mazerinkage

Sødt

Sukkersyltet græskar & karamelliseret græskær
Rabarber trifli a la eleverne, råsyltet rabarber med rørt creme fraiche & makron
Røget saltkaramel

3 retter 300,-
3 retter inkl. vinmenu 550,-

(Der serveres 1 glas pr. ret)

Velkomstdrink med snacks, menu, ølmenu, kaffe/the samt petit fours og avec 700,-

Bordbestilling til d. 11/4 2019

Tidligere år, hvor vi har afholdt vores Elevaften på Restaurant MellemRum, har vi haft besøg af Aarhus Stiftidende – og her er hvad de skrev om den dejlige aften.

Vores søster-restaurant Komfur afholder også mange spændende arrangementer i løbet af året.