Mad ud af huset
Se vores forslag til catering her på siden
Menuen fra 9/1 til 22/4 2025
Her kan du læse lidt om hvad mulighederne for at bestille vin til din mail samt levering med & uden personale
Forretter
Grillet hjertesalat med ristede hasselnødder
dehydreret sorte oliven, bitre salater & citronvinaigrette
Stegt dansk tempeh
sprøde æbler, estragonemulsion & soya-sesamdressing
Confiteret torsk
dehydreret sorte oliven, bitre salater & citronvinaigrette
Grillet tun
sprøde æbler, estragonemulsion & soya-sesamdressing
Rødbede gravad laks – trancheret ved bordet
Grillet skole agurk med dildmayo, mormor dressing, sprød øllebrød & syltede stikkelsbær
– 2 slags brød med smør, hummus på vores facon & kryddermayo serveres til alle forretter
Hovedretter
Rødbede ”Dariole” i sprøde quinoa frø
glaserede rødbeder, cremet porre, luftig brunet kartoffel & soya-sesam vinaigrette
Bagt dagens fangst
med pocherede løg, selleripuré, syltet selleri hertil fiske-fumet-sauce
Hanger Steak i Malt-BBQ
luftig svampe creme, grillede rødbeder & syrlig kålrabi
Braiseret Lammeskank
røget kartoffelmos, grillet palmekål & sauce salmis med grillet peberfrugt, oliven & basilikum
(Tillæg 60,-)
Cognacflamberet steak af oksemørbrad
med selleripuré, syltede svampe & grillede jordskokker samt cognacsauce
(Tillæg 75,-)
Dagens kartoffel, serveres til alle hovedretter: Grov kartoffelkompot med sennep, urter & kærlighed
Desserter
3 slags oste med garniture
5 slags oste med garniture
(Tillæg 60,-)
MellemRums julekrydderkage & mandarinsorbet
hertil lun karamelsauce
110,-
MellemRums Chokolade guldbar
mørk chokolademousse med sprød bund, kirsebærsorbet & puré samt brændt hvid chokolade
(tillæg 30,-)
PRISER UD AF HUSET
3 retter 395,-
4 retter 445,-
5 retter 495,-
(min. 8 personer)
Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 425,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten & til de er tilbage igen.
Forret
Koldrøget laks
med Bitre salater, friskost creme & revet peberrod
Salater & brød (nok til både forret & hovedret)
Salat af Selleri
saltede jordnødder & estragon samt nøddeolie
Bagte Gulerødder
med græskar kerner, sennepsvinagrette & gammel knas fra arla Unika
Sprøde salat af Vinterkål
med syltede stikkelsbær & Langtids bagte tomater
Hvedekerne salat
med feta & Syrlige løg samt Løvstikke
2 slags brød
med Hummus a la Mellemrum, Kryddermayo & smør
Hovedret
Grillet dansk svinenakke
med Malt BBQ
Langtids stegt Kalve steg
med rosmarin & timian
Danske kartofler
med masser af urter & Grov sennep
Rødvinssauce
med tyttebær & sennepskorn
Dessert
Hvid chokolade Panna Cotta
med Mangopure & Hvid chokolade knas
Chokoladekage a la mellemrum
med Æble/ timian kompot
Kr. 435,- pr. Person
(Minimum 20 personer)
Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 425,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten & til de er tilbage igen.
Salat af Selleri
saltede jordnødder & estragon samt nøddeolie
Bagte Gulerødder
med græskar kerner, sennepsvinagrette & gammel knas fra arla Unika
Sprøde salat af Vinterkål
med syltede stikkelsbær & Langtids bagte tomater
Hvedekerne salat
med feta & Syrlige løg samt Løvstikke
2 slags brød
med Hummus a la Mellemrum, Kryddermayo & smør
Grillet dansk svinenakke
med Malt BBQ
Langtids stegt Kalve steg
med rosmarin & timian
Danske kartofler
med masser af urter & Grov sennep
Rødvinssauce
med tyttebær & sennepskorn
Kr. 345,- pr. Person
(Minimum 15 personer dog minimum 20 personer ved levering)
Vores bud på en lækker menu, du kan hente og nyde derhjemme
7 serveringer inkl. brød, hvor konceptet er en delevenlig menu ready to serve.
MENU
Rødbederimmet laks & friskost creme
Fiskerillette med urter & Kapers
Rillette på gris,
sennep & drue agurker
Falster linser
salat på endive & syltet Kålrabi
Vinterkål, mormordressing
& ristede kerner
Gulerødder, Vesterhavs ost
& senneps vinaigrette
MellemRums chokoladekage
med karamelliserede æbler & brændt hvid chokolade
Hertil:
Friskbagt brød & rugbrød
med smør, kryddermajo & hummus på vores facon
Pris kr. 345,-
Tilkøb pr pers:
Kalvesteg 60,- (varm selv)
Svinenakke 40,- (varm selv)
Kartoffelkompot 25,- (varm selv)
Oste udvalg 3/5 slags 80,-/ 110,-
Rødvinssauce 25,- (varm selv)
Opgrader til anretning på porcelæn 15,-
Vigtig information vedrørende bestilling af SmagsLykke
Minimum 4 kuverter pr. bestilling.
Bestilling skal foretages senest 4 dage før afhentning.
Afhentning sker på Restaurant MellemRum, Fredens Torv 2 8000 Aarhus C.
Maden anrettes på pænt engangsemballage, så intet skal returneres.
Mulighed for anretning på porcelæn mod et tillæg på 15,- pr. kuvert. Bemærk, at både porcelæn og emballage skal returneres til MellemRum næstkommende hverdag.
Vi er gerne behjælpelige med vine & andre drikkevare til jeres arrangement.
Ring eller skriv til os for at høre nærmere.
Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet.
Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.
Pris for levering, min 15 pers.
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
kr. 900,- indenfor 15-30 km.
kr. 1300,- indenfor 15-30 km. inkl. afhentning af retur service
Over 30 km. Efter nærmere aftale
OBS: levering tilbydes til minimum 15 kuverter. Under 15 kuverter afhentes hos Restaurant MellemRum, Fredens Torv 2 8000
Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.
Vores tjenere rykker også gerne ud og hjælper jeg med en total oplevelse.
Kok pr. påbegyndt time kr. 425,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 425,-
Har du spørgsmål ang. personale er du velkommen til at kontakte os.
Menuen fra 23/4 til 13/8 2025
Her kan du læse lidt om hvad mulighederne for at bestille vin til din mail samt levering med & uden personale
Forretter
*Friskost - gule beder - citron & ræddike
*Danske Ingrid ærter - jordskokker & røget blanquettesauce
Letsaltet færøsk laks – gule beder - citron & ræddike
Terrine af dansk gris - jordskokker & røget blanquettesauce
Rødbedegravad laks – hjertesalat - dild - mormordressing
– 2 slags brød med smør, hummus på vores facon & kryddermayo serveres til alle forretter
Hovedretter
*”Kæmpe” tartelet - svampe - radiser & cremede hvedekerner
Dagens fangst - pastinak – sommerkål - asiatisk brunet smør sauce
(Kan vælges når der skal en kok med ud til anretning)
Hanger steak i Malt BBQ - svampe - radiser & portvin
”Dansk kylling” en surprise - jordskokker - spinat & sauce på kyllingeskind
Cognacflamberet steak af oksemørbrad selleri - svampe - jordskokker & cognacsauce
(tillæg + 85,-)
Dagens side serveres til alle hovedretter: Små nye kartofler med urter, kærlighed & sennep
Desserter
3 slags oste med garniture
5 slags oste med garniture
(Tillæg 60,-)
Rabarber, iskold creme fraiche – citrontimian
Københavnerstang Aarhusstang - Vanilje – ananas & hvid chokolade
PRISER UD AF HUSET
3 retter 395,-
4 retter 445,-
5 retter 495,-
(min. 8 personer)
Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 425,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten & til de er tilbage igen.
Forret
Koldrøget laks med urteemulsion
Store rejer med avokadocreme & karse
Salater & brød (nok til både forret & hovedret)
Salat af blomkål & broccoli
saltede jordnødder, estragon & nøddeolie
Bagte gulerødder
med græskarkerner, sennepsvinaigrette & Vesterhavsost
Sprød salat af forårskål
med syltede stikkelsbær & langtidsbagte tomater
Hvedekernesalat
med feta & syrlige løg samt løvstikke
2 slags brød med Hummus a la Mellemrum, Kryddermayo & smør
Hovedret
Langtidsstegt kalvesteg
med rosmarin & timian
Kartoffelkompot
med masser af urter & grov sennep
Rødvinssauce
med tyttebær & sennepskorn
Dessert
Hvid chokolade Panna Cotta
med ananaspure & Hvid chokolade knas
Chokoladekage a la mellemrum
med saltkaramel
Kr. 435,- pr. Person
(Minimum 20 personer)
Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 425,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten & til de er tilbage igen.
Salat af blomkål & broccoli
saltede jordnødder & estragon samt nøddeolie
Bagte gulerødder
med græskarkerner, sennepsvinaigrette & Vesterhavsost
Sprød salat af vinterkål
med syltede stikkelsbær & langtidsbagte tomater
Hvedekernesalat
med feta & syrlige løg samt løvstikke
Grillet dansk svinenakke
med Malt BBQ
Langtidsstegt kalvesteg (oksemørbrad tillæg pr. person 30,-)
med rosmarin & timian
Kartoffelkompot
med masser af urter & grov sennep
Rødvinssauce
med tyttebær & sennepskorn
To slags brød med Hummus á la Mellemrum, kryddermayo & smør
Kr. 345,- pr. Person
(Minimum 15 personer dog minimum 20 personer ved levering)
Vores bud på en lækker menu, du kan hente og nyde derhjemme
5 serveringer inkl. brød, hvor konceptet er en delevenlig menu ready to serve.
MENU
Rødbedelaks & friskostcreme
Rillette på gris, sennep & drue agurker
Salat på endivie & Falster linser & syltet Kålrabi
Sommerkål, mormordressing & ristede kerner
Gulerødder, Vesterhavs ost & sennepsvinaigrette
Friskbagt brød med smør, kryddermajo & hummus på vores facon
Pris kr. 345,-
Tilkøb pr pers:
Kalvesteg 60,- (varm selv)
Svinenakke 40,- (varm selv)
Kartoffelkompot 25,- (varm selv)
Saltbagt selleri & soyasesam-vinaigrette 25,-
Oste udvalg 3/5 slags 80,-/ 110,-
Rødvinssauce 25,- (varm selv)
Chokoladekage á la MellemRum 45,-
Opgrader til anretning på porcelæn 15,-
Vigtig information vedrørende bestilling af SmagsLykke
Minimum 2 kuverter pr. bestilling.
Bestilling skal foretages senest 4 dage før afhentning.
Afhentning sker på Restaurant MellemRum, Fredens Torv 2 8000 Aarhus C.
Maden anrettes på pænt engangsemballage, så intet skal returneres.
Mulighed for anretning på porcelæn mod et tillæg på 15,- pr. kuvert. Bemærk, at både porcelæn og emballage skal returneres til MellemRum næstkommende hverdag.
Vi er gerne behjælpelige med vine & andre drikkevare til jeres arrangement.
Ring eller skriv til os for at høre nærmere.
Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet.
Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.
Pris for levering, min 15 pers.
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
kr. 900,- indenfor 15-30 km.
kr. 1300,- indenfor 15-30 km. inkl. afhentning af retur service
Over 30 km. Efter nærmere aftale
OBS: levering tilbydes til minimum 15 kuverter. Under 15 kuverter afhentes hos Restaurant MellemRum, Fredens Torv 2 8000
Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.
Vores tjenere rykker også gerne ud og hjælper jeg med en total oplevelse.
Kok pr. påbegyndt time kr. 425,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 425,-
Har du spørgsmål ang. personale er du velkommen til at kontakte os.
Vi leverer gerne maden til din næste fest, og vi hjælper også gerne med personale, service, vin, etc.
Skal MellemRum danne rammen om din næste fest, vi kan klare stor set alt
Kontakt
Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Aarhus C.
Tlf.: 8617 1838
Mail: info@restaurantmellemrum.dk