Forretter
Grillet hjertesalat med ristede hasselnødder
dehydreret sorte oliven, bitre salater & citronvinaigrette
Stegt dansk tempeh
sprøde æbler, estragonemulsion & soya-sesamdressing
Confiteret torsk
dehydreret sorte oliven, bitre salater & citronvinaigrette
Grillet tun
sprøde æbler, estragonemulsion & soya-sesamdressing
Rødbede gravad laks – trancheret ved bordet
Grillet skole agurk med dildmayo, mormor dressing, sprød øllebrød & syltede stikkelsbær
– 2 slags brød med smør, hummus på vores facon & kryddermayo serveres til alle forretter
Hovedretter
Rødbede ”Dariole” i sprøde quinoa frø
glaserede rødbeder, cremet porre, luftig brunet kartoffel & soya-sesam vinaigrette
Bagt dagens fangst
med pocherede løg, selleripuré, syltet selleri hertil fiske-fumet-sauce
Hanger Steak i Malt-BBQ
luftig svampe creme, grillede rødbeder & syrlig kålrabi
Braiseret Lammeskank
røget kartoffelmos, grillet palmekål & sauce salmis med grillet peberfrugt, oliven & basilikum
(Tillæg 60,-)
Cognacflamberet steak af oksemørbrad
med selleripuré, syltede svampe & grillede jordskokker samt cognacsauce
(Tillæg 75,-)
Dagens kartoffel, serveres til alle hovedretter: Grov kartoffelkompot med sennep, urter & kærlighed
Desserter
3 slags oste med garniture
5 slags oste med garniture
(Tillæg 60,-)
MellemRums julekrydderkage & mandarinsorbet
hertil lun karamelsauce
110,-
MellemRums Chokolade guldbar
mørk chokolademousse med sprød bund, kirsebærsorbet & puré samt brændt hvid chokolade
(tillæg 30,-)
PRISER UD AF HUSET
3 retter 395,-
4 retter 445,-
5 retter 495,-
(min. 8 personer)
Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 425,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten & til de er tilbage igen.