Vinproduktion samt sensorisk kursus – Vinskole

Tema: Vinproduktion samt sensorisk kursus

“Fra drue til glas”

Fredag den 22. januar 2016 kl. 16.00 – 18.00

Vinproduktion-samt-sensorisk-kursus-vinskole-restaurant-mellemrum

Indhold

– Vi lærer, hvordan hvid– og rødvin bliver produceret med udgangspunkt i forskellige vine. Vi kigger på vinmarkens betydning for den endelige vin samt diverse lagringsmetoder. Herefter et kort sensorisk kursus, der skal lære os, hvordan man tager stilling til vinen og hvordan, man forholder sig med et vinglas i hånden.

Vinproduktion samt sensorisk kursus

Der vil blive smagt mellem 6-8 vine
Prisen er 300,- pr. person.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående smagningen og Vinproduktion samt sensorisk kursus eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Vinskole – Vinproduktion samt sensorisk kursus”og hør nærmere.

Lokaler

Vinskolen med temaet Vinproduktion samt sensorisk kursus foregår stående og uhøjtideligt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus på Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt gennemgang af vinproduktion samt sensorisk kursus kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 350,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinskoler/vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat smagning og oversigt over vinproduktion samt sensorisk kursus eller en vinsmagning med andet tema eller lignende.

Vinproduktion samt sensorisk kursus – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev



– tilbage til oversigten –