Temasmagning – smagning af champagne

Temasmagning – Smagning af Champagne

– ikke planlagt endnu –

Smagning af Champagne og mousserende vin er noget, som vi går meget op i. Vi er utroligt glade for vores Champagne og drikker det gerne både før, under og efter en god middag. Vi holder vores temasmagning i december om de perlende dråber og vores sommelier lader propperne springe og deler ud af sin store viden om smagning af champagne og mousserende vine! Vær med og bliv en del klogere (måske kun at høre på?) om, hvad der giver bobler, de tilladte druer og sukkerniveau til denne smagning af Champagne og andre mousserende vine.

temasmagning-smagning-af-champagne-restaurant-mellemrum

Vi har været nødt til at begrænse os til denne smagning af Champagne og mousserende vine til 2 timer inkl tid til at stille spørgsmål.

Der vil blive poppet 6 – 8 flasker op til smagning af Champagne og mousserende vine.

Pris for smagning af Champagne

400,- pr. person.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og høre nærmere angående denne smagning af Champagne og mousserende vine eller skriv en mail på info@restaurantmellemrum.dk mærket “Smagning af Champagne og mousserende vine”og hør nærmere.

Lokaler

Denne temasmagning med smagning af Champagne og mousserende vine bliver afholdt i lokalerne hos vores gode venner hos Hanstholm Køkken Aarhus, Østergade 26 i Aarhus C. Lokalerne er oplagte til stående vinsmagninger til hold af forskellige størrelser.

Spisning

Efter endt smagning af Champagne og mousserende vine kan reserveres bord hos os til middag og smage nogle af vinene til mad. Køkkenet forbereder en fast 3 retters menu som kan tilkøbes til kr. 300,- pr. person. Det skal blot oplyses ved bestilling af pladser, om man ønsker at benytte sig af dette tilbud.

Privat vinsmagning

Alle vores vinsmagninger kan også bestilles til firmaarrangementer, polterabend, familiefest og andre private arrangementer. Du kan evt. se vores pakker via linket herunder og kontakte os, hvis I ønsker at booke en privat smagning af Champagne og mousserende vine eller en vinsmagning med et specielt tema eller lignende.
Smagning af Champagne og mousserende vine – Privat vinsmagning!

Nyhedsbrev– Tilbage til oversigten –

Efterlad en kommentar