Vildtaften på Restaurant MellemRum torsdag
Vildtaften på Restaurant MellemRum
Onsdag d. 2 og 9 december 2020
Onsdag d. 2 og 9 december 2020 afholder vi på Restaurant MellemRum endnu engang vores populære og traditionelle vildtaften. En aften med vildt i hovedsædet med en 5 retters menu kreeret af vores køkkenchef. Vi kommer vidt omkring menuen med rod i det klassiske franske køkken med dejlig dansk vildt som kernen i det hele. Vores aften kun med vildt på menuen er efterhånden en klassisker i det århusianske gourmetunivers.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.
Menu
Sprød krokette
med andehjerter, jordskokker & trøfler
Ballontine af braiseret dådyr bov
syrlige drueagurker samt vinterkål
Røget Andebryst
hertil bitre salater & citrusfrugter
Dyreryg
serveret med svampeemulsion, saltbagt selleri & mysteri sauce
Skyrfromage
med karamelliserede æbler, hvid chokolade & rosmarin
5 retter kr. 450,-
5 retter inkl. vinmenu kr. 800,-
(1 glas pr. ret.)
5 retter inkl. velkomstdrink, snacks, vinmenu, filtreret vand med og uden brus, avec, kaffe/the, samt petit four kr. 900,-
Vi ser frem til en hyggelig aften med god mad og hygge i højsædet.
Besøg også Restaurant Komfurs hjemmeside og se deres specialarrangementer igennem året her.