Menu Restaurant Århus

Menu Restaurant Århus

Kød / Vegetar / Allergi.
På Restaurant MellemRums menukort har vi stor fokus på det gode kokkehåndværk. Vi laver retter med fisk, fugl, kød. Vi har også altid min. 5 vegetariske retter på menukortet, ligesom vi også gerne tilbereder veganske retter og retter til allergikere.
Ønsker du vegansk eller allergivenlige retter, vil det glæde os, hvis I gør opmærksom på dette ved bestilling.

Vi har allerede julemenuen for 2017 klar – kan også laves som Ud Af Huset!
Se menuen her!

Her under er det muligt at se vores menu restaurant Århus, Restaurant MellemRum for vores gourmetrestaurant i hjertet af Aarhus.

Se billeder af vores aktuelle menu:

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Vi har meget andet på menuen.
Se vores sæsonmenuer herunder!

Menuen 11/7 til 4/9 2017

Menuer på Restaurant MellemRum

Menu MellemRum

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menu MellemRum

Confiteret torsk med rosmarin, friske ærter & dehydrerede oliven
Ravioli med confiteret gris, blomkålspuré, estragon & ristede hasselnødder
Grillet hangersteak med glaserede majroer, ristede kantareller & ægte sauce
Arla Unikas Den Hvide Dame med syltede pærer, dild & maltknas
MellemRums citronfromage med lemoncurd, hvid chokoladetrøffel & verbena

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-
5 retter 475,- inkl. 5 gl. vin 800,-

Vegetarmenu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Vegetarmenu

Pocheret æg med grov pickles, sprød rugbrød & karse
Blomkålscouscous & blomkålscreme med hjertesalat, estragon & jordnødder
Kikærtebøf med salvie, confiterede løg, porrecreme & bagte gulerødder
Arla Unikas Den Hvide Dame med syltede pærer, dild & maltknas
Cremefraicheparfait med bær, saltet karamel & lakrids

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-
5 retter 425,- inkl. 5 gl. vin 750,-

A la Carte

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menukort

* = Vegetarretter.

Forretter

* Pocheret æg med grov pickles, sprød rugbrød & karse 80,-

* Blomkålscouscous & blomkålscreme med hjertesalat, estragon & jordnødder 85,-

Confiteret torsk med rosmarin, friske ærter & dehydrerede oliven 100,-

Ravioli med confiteret gris, blomkålspuré, estragon & ristede hasselnødder 95,-

Hovedretter

* Kikærtebøf med salvie, confiterede løg, porrecreme & bagte gulerødder 180,-

Skindstegt knurhane med grillet fennikel, brunet smør & kaperssauce 190,-

Sprængt hanebryst med spæde sommergrønt, syltede æbler & cremet skysauce med urter 210,-

Grillet hangersteak med glaserede majroer, ristede kantareller & ægte sauce 200,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med spæde gulerødder, broccolisalat & palmekål 275,-

– Nye kartofler med tørret løvstikke & sennepskorn serveres til alle hovedretter

Ost

* Arla Unikas Den Hvide Dame med syltede pærer, dild & maltknas 80,-

3 slags oste med rabarberkompot & knækbrød 80,-

5 slags oste med rabarberkompot & knækbrød 110,-

Desserter

* Cremefraicheparfait med bær, saltet karamel & lakrids 90,-

MellemRums citronfromage med lemoncurd, hvid chokoladetrøffel & verbena 100,-

Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.
Ønskes der ikke en af vores gode pakker vælges a la carte ved ankomst.

Menuen 5/9 til 13/11 2017

Menuer på Restaurant MellemRum

Menu MellemRum

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menu MellemRum

Koldrøget torsk med syltede skorzonerrødder, chips, peberrodsfløde & karse
Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs
Braiseret lammebov med bagt græskar samt lammesky tilsmagt med ingefær & chili
Gammelknas med tomatmarmelade & hvedechips
Belgiske vafler med kirsebærpuré, vaniljeis & chokoladesauce

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-
5 retter 475,- inkl. 5 gl. vin 800,-

Vegetarmenu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Vegetarmenu

Grillet squash med linser, ricotta & tomatsauce
Smilende æg med hjertesalat, grillet citronmayo & kapers
Polentabøf tilsmagt med Ras el Hanut, cremet selleri & glaserede perleløg
Gammelknas med tomatmarmelade & hvedechips
Belgiske vafler med kirsebærpuré, vaniljeis & chokoladesauce

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-
5 retter 425,- inkl. 5 gl. vin 750,-

A la Carte

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menukort

* = Vegetarretter.

Forretter

* Grillet squash med linser, ricotta & tomatsauce 90,-

* Smilende æg med hjertesalat, grillet citronmayo & kapers 85,-

Koldrøget torsk med syltede skorzonerrødder, chips, peberrodsfløde & karse 80,-

Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs 100,-

Hovedretter

* Polentabøf tilsmagt med Ras el Hanut, cremet selleri & glaserede perleløg 180,-

Sprødstegt mørksej med sauterede butterbeans tilsmagt med vanilje & fiskefumét 190,-

Braiseret lammebov med bagt græskar samt lammesky tilsmagt med ingefær & chili 220,-

Tærte med confit af gris og rodfrugter, ristede svampe, krydderurtesalat & drænet yoghurt 200,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med cremet selleri, ristede svampe, perleløg med balsamico & cognacsauce 275,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Gammelknas med tomatmarmelade & hvedechips 80,-

3 slags oste med æblechutney & knækbrød 80,-

5 slags oste med æblechutney & knækbrød 110,-

Desserter

* Belgiske vafler med kirsebærpuré, vaniljeis & chokoladesauce 90,-

Mangomousse med passionsfrugtsorbet, creme Anglaise med kokos & hvid chokolade 100,-

Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.
Ønskes der ikke en af vores gode pakker vælges a la carte ved ankomst.

Menuen 14/11 til 22/12 2017

Menuer på Restaurant MellemRum

Menu MellemRum

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menu MellemRum

Sylte af gris med rødbeder, sennep & sprøde svær
Røget kammusling med saltet agurk, ristede hasselnødder & soya med ingefær
Helstegt andebryst med stegt julesalat, smørdampede persillerødder & appelsinsauce
Arla Unika’s Kornly (ost) med æblehonning & sprøde valnødder
Risbudding med kanelis, brunet smør & kanelsukker

3 retter 375,- inkl. 3 gl. vin 600,-
4 retter 425,- inkl. 4 gl. vin 700,-
5 retter 475,- inkl. 5 gl. vin 800,-

Vegetarmenu

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Vegetarmenu

Selleri som pasta med confiteret æggeblomme & sprød selleri
Nøddepaté med glaserede roer & drænet tykmælk
Porreterrine med kikærter, stegt blomkål & kålsauce
Arla Unika’s Kornly (ost) med æblehonning & sprøde valnødder
Risbudding med kanelis, brunet smør & kanelsukker

3 retter 325,- inkl. 3 gl. vin 550,-
4 retter 375,- inkl. 4 gl. vin 650,-
5 retter 425,- inkl. 5 gl. vin 750,-

A la Carte

Velkomst

Gl. Duval-Leroy Brut | Champagne | Frankrig – inkl. snacks fra køkkenet 110,-
Gl. Cava Brut Reserva | Segura Viudas | Peñedes | Spanien – inkl. snacks fra køkkenet 90,-
Filtreret vand pr. person – med eller uden brus 25,-

Menukort

* = Vegetarretter.

Forretter

* Selleri som pasta med confiteret æggeblomme & sprød selleri 80,-

* Nøddepaté med glaserede roer & drænet tykmælk 85,-

Røget kammusling med saltet agurk, ristede hasselnødder & soya med ingefær 110,-

Sylte af gris med rødbeder, sennep & sprøde svær 90,-

Hovedretter

* Porreterrine med kikærter, stegt blomkål & kålsauce 180,-

Bagt torsk med saltbagt selleri, syrlig rødkål & muslingesauce 210,-

Helstegt andebryst med stegt julesalat, smørdampede persillerødder & appelsinsauce 200,-

Confit af svinebryst med stuvede hvidkål, bagte æbler & sennepsauce 190,-

Cognac flamberet steak af oksemørbrad med trøffelsmør, syrlige beder, bagte løg & cognacsauce 275,-

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Arla Unika’s Kornly med æblehonning & sprøde valnødder 80,-

3 slags oste med kirsebærkompot & smørstegt rugbrød 80,-

5 slags oste med kirsebærkompot & smørstegt rugbrød 110,-

Desserter

* Risbudding med kanelis, brunet smør & kanelsukker 90,-

MellemRums drømmekage med kokossorbet & lun farinsauce 100,-

Ved reservationer over 8 personer beder vi om menubestilling inden ankomst.
Ønskes der ikke en af vores gode pakker vælges a la carte ved ankomst.

Spis før 19.00

Spis 3 retter til kun 275,-

Dejlig 3 retters menu MellemRum sammensat på dagen af vores køkkenchef.
Det eneste du skal gøre er, at være færdig med middagen senest kl. 19.00.
Perfekt tilbud inden en tur i biografen, teateret eller en koncert.
Gør os venligst opmærksom på dette ved bestilling af bord.

Ved reservation of bord til større hold opfordrer vi gerne til, at menuen bestilles på forhånd inden ankomst til restauranten. Det kan gøre en evt. ventetid på maden mindre og hjælpe til, at Jeres oplevelse bliver endnu bedre.

Ring gerne på telefon +45 8617 1838 eller skriv på info@restaurantmellemrum.dk og reserver bord samt sende menubestilling.

På MellemRum opererer vi ud fra værdierne håndværk, hygge og energi! Fordi det er det, vi kan. Vores ambitionsniveau er, at give alle vores besøgende en god og raffineret oplevelse, ikke at indhente Michelinstjerner. Vi valgte at kalde vores restaurant for MellemRum, fordi vi synes ordet dækker over det, som et
godt restaurantbesøg bør rumme: Når man træder ind, lukkes hverdagen ude. Vi vil gerne skabe en lille lomme – et mellemrum – mellem for eksempel arbejde og sengetid, hvor endeligt går i stå , men hvor det til gengæld handler om dejlig mad og vin, samvær med dine nære, din elskede eller din familie.

Vi laver også Mad ud af huset!
Du kan også prøve vores søster-restaurant Komfur i Guldsmedgade.