Mad ud af huset

Restaurant MellemRum – Mad ud af huset

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement!

Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort.
Vi vil meget gerne bruge lokale og økologiske råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder.
Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert.

Vores julemenu for 2017 er klar.
– se menuen her!

mad-ud-af-huset-restaurant-mellemrum

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Se vores sæsonmenuer ud af huset her:

Mad ud af huset 9/5 til 10/7 2017

A la Carte

* = Vegetarretter
Snacks
* Oliven | urter
* Saltede nødder
* Grillet agurk | tapioka | dild
Grillet tun | soya | ingefær
Flæskesvær | sour cream & onion

Priser for snacks
3 stk. 35,-
5 stk. 55,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

A la carte

Forretter

* Syltede hvide asparges, sauce hollandaise, citrusvinaigrette & sprød glaskål

* Grønne asparges med æggecreme, kapers & røget smør

Grillet laks med salat af grønne asparges, kapers & røget smør

Syltede hvide asparges, sauce hollandaise, håndpillede rejer & citrusvinaigrette

Hovedretter

* Stegt linsebøf med timian, grov pickles, ærtesauté & spæde gulerødder

Sprængt & glaseret svinenakke, ærter á la Francaise & grillede forårsløg

Cognacflamberet steak af oksemørbrad med urtesmør, majspuré, små sommerløg & cognacsauce (tillæg 60,-)

– Nye kartofler med tørret løvstikke & sennepskorn serveres til alle hovedretter

Ost

Havgus (ost) med æblepuré, bitter friséesalat & valnødder
3 slags oste med svesker i rom & stegt rugbrød

5 slags oste med svesker i rom & stegt rugbrød (tillæg 30,-)

Desserter

Rabarberkompot, iskold cremefraiche, mazarinkage & skovmærkeolie

Pund-til-pund-kage, hvid chokoladeis & krydret karamel med citrusnoter

Priser ud af huset
3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum
Rimmet torsk med agurk & syltede hvide asparges
Syltet laks med friskost & grønne asparges
Confit af svinenakke med urter & rabarberkompot
Hvedekernesalat med tomat & basilikum
Bagte rødder med forårsløg
Dagens kartoffel med urter
Unghanebryst stegt med timian
Helstegt oksemørbrad med rosmarin
2 slags ost med garniture
Chokoladekage a la MellemRum med bær & cremefraiche 38%

2 slags brød med hummus, kryddermayo & smør

kr. 400,- pr. person
(min. 20 personer)

Komfurbuffet
Ceviche af kulmule med ærter, radiser & rugbrød
Tærte med grønne bønner & tørrede tomater
Grøn salat med asparges & urter
Fennikelsalat med tomater & ristede kerner
Bagte gulerødder & nye løg
Nye kartofler med smør og friske urter
Ovnstegt unghanebryst
Helstegt kalvesteg med rosmarin
2 slags oste med tilbehør
Rabarber panna cotta med hvid chokolade

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. Kr. 325,-
(min. 10 personer)

Receptionsbuffet – stående måltid
– ikke et fuldt dækkende måltid.
Rimmet torsk med agurk & hvide asparges
Syltet laks med friskost & grønne asparges
Confit af svinenakke med urter & rabarberkompot
Urtestegt unghanebryst med frisk æblesalat
Mini kartoffelmad med mayo & purløg
Chokoladekage med bær & cremefraiche 38%

kr. 200,- pr. person
(min. 20 personer)

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Hovedretsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores anden restaurant i centrum, Restaurant Komfur.

Se menukort til Catering på Restaurant Komfur her!

 

Levering
Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Pris for levering
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Kanapéer

Saltbagt selleri & cremefraiche 38%
Laks med pak choy & citrus
Rimmet torsk med agurk & dild
Svinenakke & rabarber
Okse med hvide asparges & kartoffel
Arla Unika ost med surt
Krydderkage med mandarin

Priser
4 stk. 120,-
5 stk. 140,-
6 stk. 155,-
7 stk. 170,-
(min. 30 pax)

Mad ud af huset 11/7 til 4/9 2017

A la Carte

* = Vegetarretter
Snacks
* Oliven | urter
* Saltede nødder
* Grillet agurk | tapioka | dild
Confiteret torsk i hjertesalat
Flæskesvær | sour cream & onion

Priser for snacks
3 stk. 35,-
5 stk. 55,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

A la carte

Forretter

* Æggecreme med grov pickles, sprød rugbrød & karse

* Blomkålscouscous med hjertesalat, estragon & jordnødder

Confiteret torsk med rosmarin, friske ærter & dehydrerede oliven

Sprængt svinenakke med blomkålspuré, estragon & jordnødder

Hovedretter

* Kikærtebøf med salvie, confiterede løg, porrecreme & syltede rødder

Bagt lyssej med grillet fennikel, brunet smør & kaperssauce

Sprængt hanebryst med spæde sommergrønt, syltede æbler & cremet skysauce med urter

Grillet hangersteak med glaserede majroer, ristede kejserhatte & ægte sauce

Helstegt oksemørbrad med spæde gulerødder, broccolisalat & palmekål (tillæg 60,-)

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Arla Unikas Den Hvide Dame med syltede pærer, dild & maltknas

3 slags oste med rabarberkompot & knækbrød

5 slags oste med rabarberkompot & knækbrød (tillæg 30,-)

Desserter

* Pisket cremefraiche med bær, saltet karamel & lakrids

MellemRums citronfromage med saltet karamel, hvid chokoladetrøffel & verbena

Priser ud af huset
3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum
Rimmet torsk med agurk, rosmarin & sorte oliven
Syltet laks med friskost & grov pickles
Confit af svinenakke med urter & blomkålssalat
Hvedekernesalat med tomat & basilikum
Bagte rødder med forårsløg
Dagens kartoffel med urter
Stegt hanebryst med timian
Slow-cooked kalveculotte med rosmarin
2 slags ost med garniture
Chokoladekage med bær & cremefraiche 38%

2 slags brød med hummus, kryddermayo & smør

kr. 400,- pr. person
(min. 20 personer)

Komfurbuffet
Carpaccio af tun med estragon, kapers & Havgus (ost)
Røget svinemørbrad med syltede svampe, peberrod & æbler
Grøn salat med æbler, ristede kerner & mormordressing
Kålsalat med tomater & nødder
Bagt kålrabi & nye løg
Små kartofler med smør & friske urter
Ovnstegt unghanebryst
Grillet og glaseret grisenakke
2 slags ost med tilbehør
Stikkelsbærgrød med makroner & fløde

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. Kr. 325,-
(min. 10 personer)

Receptionsbuffet – stående måltid
– ikke et fuldt dækkende måltid.
Rimmet torsk med agurk, rosmarin & sorte oliven
Syltet laks med friskost & grov pickles
Confit af svinenakke med urter & blomkålssalat
Urtestegt unghanebryst med frisk æblesalat
Mini kartoffelmad med mayo & purløg
Chokoladekage med bær & cremefraiche 38%

kr. 200,- pr. person
(min. 20 personer)

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Hovedretsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores anden restaurant i centrum, Restaurant Komfur.

Se menukort til Catering på Restaurant Komfur her!

 

Levering
Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Pris for levering
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Kanapéer

Saltbagt selleri & cremefraiche 38%
Laks med pak choy & citrus
Rimmet torsk med agurk & dild
Svinenakke & rabarber
Okse med hvide asparges & kartoffel
Arla Unika ost med surt
Krydderkage med mandarin

Priser
4 stk. 120,-
5 stk. 140,-
6 stk. 155,-
7 stk. 170,-
(min. 30 pax)

Mad ud af huset 5/9 til 13/11 2017

A la Carte

* = Vegetarretter
Snacks
* Oliven | urter
* Saltede nødder
* Grillet agurk | tapioka | dild
Confiteret torsk i hjertesalat
Flæskesvær | sour cream & onion

Priser for snacks
3 stk. 35,-
5 stk. 55,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

A la carte

Forretter

* Grillet squash med linser, ricotta & tomatsauce

Koldrøget torsk med syltede skorzonerrødder, chips, peberrodsfløde & karse

Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs

Hovedretter

* Polentabøf tilsmagt med Ras el Hanut, cremet selleri & glaserede perleløg

Braiseret lammebov med bagt græskar samt lammesky tilsmagt med ingefær & chili

Helstegt oksemørbrad med cremet selleri, ristede svampe, perleløg med balsamico & cognacsauce (tillæg 60,-)

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Gammelknas med tomatmarmelade & hvedechips

3 slags oste med æblechutney & knækbrød

5 slags oste med æblechutney & knækbrød (tillæg 30,-)

Desserter

* Pisket cremefraiche med bær, saltet karamel & lakrids

MellemRums citronfromage med saltet karamel, hvid chokoladetrøffel & verbena

Priser ud af huset
3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum
Rimmet torsk med agurk, rosmarin & sorte oliven
Røget laks med friskost & grov pickles
Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs
Hvedekernesalat med tomat & basilikum
Bagte rødder med forårsløg
Dagens kartoffel med urter
Hanebryst med timian
Kalveculotte med rosmarin
2 slags ost med garniture
Chokoladekage med bær & cremefraiche 38%

2 slags brød med hummus, kryddermayo & smør

kr. 400,- pr. person
(min. 20 personer)

Komfurbuffet
Skiver af Komfurets krydderstegte kalv med baconcreme, mandler & karrypesto
Røget laks med rødbeder, gedeost & salat
Kartoffel- & porretærte med hytteost
Grønkålssalat med æbler & ribs
Grillet endivesalat med bacon & ristede græskarkerner
Grillet unghanebryst
Helstegt kalvesteg med timian & hvidløg
Bagte græskar med salvie
Ovnstegte kartofler og rødder
2 slags oste med tilbehør
Mazarinkage med hvidchokoladecreme, appelsin & gryn

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. Kr. 325,-
(min. 10 personer)

Receptionsbuffet – stående måltid
– ikke et fuldt dækkende måltid.
Rimmet torsk med agurk, rosmarin & sorte oliven
Røget laks med friskost & grov pickles
Terrin af sprængt kalveskank med cornichoner, syltede rødbeder & sprød majs
Urtestegt unghanebryst med frisk æblesalat
Mini kartoffelmad med mayo & purløg
Chokoladekage med bær & cremefraiche 38%

kr. 200,- pr. person
(min. 20 personer)

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Hovedretsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores anden restaurant i centrum, Restaurant Komfur.

Se menukort til Catering på Restaurant Komfur her!

 

Levering
Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Pris for levering
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Kanapéer

Saltbagt selleri & cremefraiche 38%
Laks med pak choy & citrus
Rimmet torsk med agurk & dild
Svinenakke & rabarber
Okse med hvide asparges & kartoffel
Arla Unika ost med surt
Krydderkage med mandarin

Priser
4 stk. 120,-
5 stk. 140,-
6 stk. 155,-
7 stk. 170,-
(min. 30 pax)

Mad ud af huset 14/11 til 22/12 2017

A la Carte

* = Vegetarretter
Snacks
* Oliven | urter
* Saltede nødder
* Grillet agurk | tapioka | dild
Grillet tun | soya | ingefær
Flæskesvær | sour cream & onion

Priser for snacks
3 stk. 35,-
5 stk. 55,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

A la carte

Forretter

* Selleri som pasta med confiteret æggeblomme & sprød selleri

* Nøddepaté med glaserede roer & drænet tykmælk

Røget kammusling med saltet agurk, ristede hasselnødder & soya med ingefær

Sylte af gris med rødbeder, sennep & sprøde svær

Hovedretter

* Porreterrine med kikærter, stegt blomkål & kålsauce

Helstegt andebryst med stegt grønkål, smørdampede persillerødder & appelsinsauce

Cognac flamberet steak af oksemørbrad med syrlige beder, bagte løg & cognacsauce (tillæg 60,-)

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Ost

* Arla Unika’s Kornly med æblehonning & sprøde valnødder

3 slags oste med kirsebærkompot & smørstegt rugbrød

5 slags oste med kirsebærkompot & smørstegt rugbrød (tillæg 30,-)

Desserter

* Risbudding med kanelis, brunet smør & kanelsukker

MellemRums drømmekage med kokossorbet & lun farinsauce

Priser ud af huset
3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Buffet MellemRum
Rimmet laks med julesalat & rygeost
Nøddepaté med drænet tykmælk & frisée
Sylte af gris med rødbeder & sennep
Confit af andelår med bagte æbler
Ribbensteg & rødkålssalat med appelsin
Kalveculotte med svampesauce
Spidskålssalat med svesker & appelsin
Hvedekernesalat med æbler & ristede græskarkerner
Ovnbagte kartofler med timian
Ris a la mande med kirsebærsauce
Chokoladekage med vaniljecreme

2 slags brød med hummus, kryddermayo & smør

kr. 400,- pr. person
(min. 20 personer)

Julebuffet
Marinerede sild & kryddersild med vores karrysalat
Rødbedegravet laks med pickles & små salater
Sylte af gris med surt & sennep
Nøddepaté med urtesalt & drænet tykmælk
Bagte rødder vendt i balsamicoglace
Spidskålssalat med appelsin & granatæble
Braiseret nakkekam med sprøde svær
Confiterede andelår med syltet rødkål & tyttebær
Kalveculotte med svampesauce
Ristede kartofler med timian & andefedt
Ris a la mande med kirsebærsauce

2 slags brød samt rugbrød med smør, kryddermayo & vores hummus

kr. 350,- pr. person.
(min. 10 pers.)

Komfurbuffet
Rørt torskesalat med glaskål, svampemayo & kapers
Rødbedegravet laks med pickles, små salater & svampemayo
Grønkålssalat med sesam, appelsiner & ristede nødder
Grillede endivier som salat med friske æbler & ristede græskarkerner
Confiterede andelår med syltet rødkål, tyttebær & andesauce
Braiseret nakkekam & sprøde svær
Ristede kartofler med timian & andefedt
Bagt selleri & rødder vendt i balsamicoglace
2 slags danske oste med løgkompot
Blommetærte med karamelsauce & vaniljecreme

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. Kr. 325,-
(min. 10 personer)

Receptionsbuffet – stående måltid
– ikke et fuldt dækkende måltid.
Rimmet torsk med agurk, rosmarin & sorte oliven
Røget laks med friskost & grov pickles
Sylte af gris med urter & blomkålssalat
Andebryst med appelsin
Dagens kartoffel
Chokoladekage med bær & cremefraiche 38%

kr. 200,- pr. person
(min. 20 personer)

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Hovedretsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores anden restaurant i centrum, Restaurant Komfur.

Se menukort til Catering på Restaurant Komfur her!

 

Levering
Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Pris for levering
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Kanapéer

Saltbagt selleri & cremefraiche 38%
Rimmet laks med julesalat og rygeost & citrus
Røget torsk med agurk & dild
Svinenakke & sprød svær
Kalveculotte med syltede svampe
Arla Unika ost med surt
Krydderkage med mandarin

Priser
4 stk. 120,-
5 stk. 140,-
6 stk. 155,-
7 stk. 170,-
(min. 30 pax)

Mad ud af huset fra Restaurant MellemRum til diverse lejligheder – store fester som små komsammener.

Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved.
Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det!

Konfirmation – Bryllup – Fødselsdag – Reception – osv.

Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.
info@restaurantmellemrum.dk eller +45 8617 1838

Restaurant Komfur leverer også mad ud af huset, se her hvad de byder.

Levering

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Kok pr. påbegyndt time kr. 350,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 350,-