Valentins

Tilberedning & anretning af valentinsmenuen 2022

Forberedelse

Alt, som skal i ovnen, er i varmefaste bakker og kan komme direkte i ovnen. Husk dog at fjerne folien inden da. Ovnen skal forvarmes til max 180 grader til alle retter. - Husk at ovne er forskellige og varmen påvirkes af, hvor meget der kommes i. Så brug gerne jeres sunde fornuft da tiderne er vejledende.

Forret

forret 1

Citrus rimmet laks
med soya & sesamvinaigrette, syrlig & sprød glaskål samt æggecreme

1. Brødet fugtes let under vandhanen og varmes i ovnen i ca. 7 minutter ved 180 grader. 
2. Til brødet serveres smør med havsalt, kryddermayo & hummus a la MellemRum.
3. Alt til retten er klar til servering og retten skal blot anrettes som på billedet

Hovedret

Langtidsstegt Gastro Kalv
med syltede beder, stegte bøgehatte, rødbedepuré samt rødvinssauce med syltede sennepskorn & tyttebær
Hertil serveres kartoffelmos a la brændende kærlighed med spinat

1. Sæt kartofler i ovnen ved 180 grader (skal have 20 min i alt)
2. Når kartoflerne har fået to min. sæt bakken med garniture inkl. sauce i ovnen (skal have 18 min. i alt) samt bakken med kødet (skal have 12 min. i alt)
3. Når kødet har fået 12 min. tages det ud af ovnen og skal trække et lunt sted i 6 minutter.
4. Når kødet har trukket i 6 minutter, skæres det ud i skriver på tværs af fibrene
5. Retten er nu klar til at blive anrettet som på billedet

Obs! Har du et stegetermometer anbefaler vi at du bruger dette til kødet til en kernetemperatur på 55 grader

Hovedret 1

Dessert

Dessert 1

Marie Bolle
med karamelliserede æbler & timian, kærnemælksmousse samt brændt hvid chokolade med tørrede bær

1. Kærnemælksmoussen, der ligger i bakken sammen med Marie bollen, tages op af bakken 
2. Marie bollen lunes i ovnen ved 180 grader i 3 min.
3. Fjern folie fra bakken med garniture, alt garniture er færdigtilberedte og klar til servering
4. Marie bollen deles på midten og retten anrettes som på billedet

MERE SKAL DU IKKE BRUGE FOR AT TILBEREDE RETTERNE DERHJEMME

Herunder har vi lavet en liste over, den smule, ting du skal have i køkkenet for at færdiggøre menuen

Valentinsmenuen

SKAL BRUGES TIL FLERE AF RETTERNE:

En saks
En ovn
Et blus
Salt og Peber
Service til at spise af og anrette på.
En grydelap eller lignende til at tage de varme ting ud af ovnen med.

FORRET:

En ske og en palet til at anrette med

HOVEDRET:

Tre spiseskeer
En skarp kniv

Et spækbræt

DESSERT:

To skeer

Forberedelse, alt som skal i ovnen, er i varmefaste bakker og kan komme direkte i ovnen.
Husk dog at folien skal fjernes fra bakken inden denne kommes i ovnen
Der er en udprintet vejledning med i kassen

 

vegetarmenu valentins

SKAL BRUGES TIL FLERE AF RETTERNE:

En saks
En ovn
Et blus
Salt og Peber
Service til at spise af og anrette på.
En grydelap eller lignende til at tage de varme ting ud af ovnen med.

FORRET:

Tre skeer
En palet

HOVEDRET:

Tre spiseskeer

DESSERT:

To skeer

Forberedelse, alt som skal i ovnen, er i varmefaste bakker og kan komme direkte i ovnen.
Husk dog at folien skal fjernes fra bakken inden denne kommes i ovnen
Der er en udprintet vejledning med i kassen

Vi ses på restauranterne