Mad ud af huset

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement

RESTAURANT MELLEMRUM – MAD UD AF HUSET

VI LEVERER GERNE MADEN TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT!

Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort. Vi vil meget gerne bruge lokale og økologiske råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder. Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

A La Carte

Vegetarretter er markeret med en *

SNACKS

Sprøde rejechips med rejer & krydderurter

Hjertesalat med rillette af hvid fisk & soyamandler

Saltet agurk med rygeost & tørret skinke

Grillet squash med citron & fermenteret hvidløgsmayo

Sprødt kyllingeskind med cremefraiche & ørredrogn

3 stk. 45,-
5 stk. 65,-

– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

FORRETTER

* Grillet hvide asparges
med syrnet creme fraiche sauce, tapioka perler samt ørredrogn

 

* Dehydrerede gulerødder glaseret i kærnemælk
serveret med purløgsemulsion, syltet tykmælk & sprøde øllebrødsflader

 

Grydestegt blomkål
med trøffelmayo, brunet smørsauce med nødder, soya & ingefær
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

 

Rødbederimmet laks – trancheret ved bordet
hertil bitre salater, dampede grønne asparges & mormordressing

 

Krogmodnet oksehøjreb som carpaccio
hertil sprød hjertesalat, karl johan svampe-remolade & friteret løg

 

– 2 slags brød med smør, hummus på vor facon & kryddermayonnaise serveres til alle forretter

HOVEDRETTER

* Kæmpetartelet
hertil syltet & grillet sommergrønt, cremede hvedekerner & nye porre

 

Dagens hvide fisk stegt i Panko
med grillede glaskål, råmarineret broccoli & muslinge blanquette sauce
(Denne ret kan bestilles når der skal en kok med ud til at tage sig godt af dig og dine gæster)

 

Stegt unghanebryst & soufflé af confiterede lår
hertil smørdampet sommerkål, ærter & syrlige løg

 

Hanger steak med grønne asparges, svampesifon, syltede bøgehatte & tyttebærsauce
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

 

Cognacflamberet steak af oksemørbrad
med bagte & grillet løg, polenta fritter & confiteret hvidløgscreme & cognacsauce
(tillæg 30,-)

OST & DESSERTER

3 slags oste med garniture

 

5 slags oste med garniture
(tillæg 30,-)

 

10 slags oste med garniture
(tillæg 70,-)

 

Mariebolle med rabarberkompot & hvid chokoladecreme samt vaniljeparfait
100,-

 

MellemRums Chokoladeguldbarre
mørkchokolademousse på sprød bund serveret med vaniljeparfait & mørke bær
(tillæg 30,-)

PRISER UD AF HUSET

3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-

(min. 8 personer)

Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

BUFFET MELLEMRUM

Rødbederimmet laks med bitre salater & mormordressing

Dampede hvide asparges med marinerede rejer & urter

Salat af blomkål med sommerkål i forskellige teksturer & urter

Bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla unika

Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær

Spæde grønne salater

Hvedekernesalat med syltede løg

Grillet & Sprængt dansk svinenakke

Stegt hanger steak

Dagens kartoffel

Okseskysauce med tyttebær

Panna cotta af hvid choklade med rabarber

Chokoladekage a la MellemRum

 

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayonnaise & smør

kr. 375,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 50,-/70,-/100,-/120,-

(min. 10 personer)

HOVEDRETSBUFFET

Salat af blomkål med sommerkål i forskellige teksture & urter

Bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla unika

Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær

Spæde grønne salater

Hvedekernesalat med syltede løg

Grillet & Sprængt dansk svinenakke

Stegt hanger steak

Dagens kartoffel

Okseskysauce med tyttebær

 

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayonnaise & smør

 

kr. 250,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 50,-/70,-/100,-/120,-

(min. 10 pers.)

Er I færre end 10 personer til festen? Ring til os på telefon 8617 1838 og får en snak. Vi laver naturligvis mad til færre end 10 personer – dog kan menuen variere en smule.

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores andre restauranter i centrum, Restaurant Komfur og Restaurant Ombord.

LEVERING

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.

Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

PRIS FOR LEVERING

kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

PERSONALE

Kok pr. påbegyndt time kr. 350,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 350,-

MAD UD AF HUSET FRA RESTAURANT MELLEMRUM TIL DIVERSE LEJLIGHEDER – STORE FESTER SOM SMÅ KOMSAMMENER.

Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det! Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.