Menukort gældende for 11/1 - 2/5 2023

På Restaurant MellemRum har fokus på grønt og det gode kokkehåndværk; med plads til kødspiserne & altid en vegetarmenu samt vegetarretter på menukortet

Ønsker du vegansk eller allergivenlige retter, skal vi dog have besked min. 24 timer inden ankomst.

MENUKORT

Vegetarretter er markeret med en *

Menu MellemRum

Letsaltet færøsk laks

serveret med syrlig salat på Hokkaido & Butternut squash, misoemulsion, sprøde flager af øllebrød samt let saltet silderogn

Krokette af dansk gris

med letrøget blanquette sauce, cremede løg & sprød salvie

Langtidstilberedt dansk Gastro Kalv

syrlige & grillede beder, svampepuré & sauce aromatic
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Mariebolle

servereret med limeganache, kærnemælkssorbet & æble-lime kompot
3 retter 475,- inkl. 3 gl. vin 825,-
4 retter 525,- inkl. 4 gl. vin 925,-
Opgradering af to af vinene + 200,-

Saftmenu
1 gl . 55,-
3 gl. 145,-
4 gl. 175,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 150,-


"All-in"

Champagne inkl. 3 lækre snacks, 4 retters menu MellemRum,
vinmenu ad libitum, filtreret vand med og uden brus, kaffe/the & petit four
1200.-

VEGETARMENU

Cremet Loke friskost fra Arla Unika

serveret med syrlig salat af Hokkaido & Butternut squash, misoemulsion samt sprøde flager af øllebrød

Krokette af danske Ancia linser

med letrøget blanquette sauce, cremede løg & sprød salvie

Rødbede “BygOtto”

grillede og syltede beder, sprød palmekål, gærflager & Havgus
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

Mariebolle

servereret med limeganache, kærnemælkssorbet & æble-lime kompot
3 retter 425,- inkl. 3 gl. vin 775,-
4 retter 475,- inkl. 4 gl. vin 875,-
Opgradering af to af vinene + 200,-

Saftmenu
1 gl . 55,-
3 gl. 145,-
4 gl. 175,-

– tilkøb af ostetallerken med 5 slags oste inkl. et glas vin 150,-


"All-in" Vegetar

Champagne inkl. 3 lækre snacks, 4 retters vegetarmenu,
vinmenu ad libitum, filtreret vand med og uden brus, kaffe/the & petit four
1150.-

MellemRums Grønne Hverdag


2 retter 300,-


En menu med fokus på det grønne som serveres mandag til torsdag

Menuen opdateres for 14 dage ad gangen










FÆRDIG
INDEN 19


3 retter 300,-

Spis inden 19
– 3 retters menu sammensat af MellemRums køkkenchef.

Det eneste du skal gøre er, at være færdig med middagen senest kl. 19.00.

Perfekt tilbud inden en tur i biografen, teateret eller en koncert.

Gør os venligst opmærksom på dette ved bestilling af bord.




MellemRums
Klassiskere


3 retter til 500,-

Trancheret - Flamberet - Guld

På MellemRum sætter vi pris på det gode håndværk & det er det vi gerne vi vise jer med denne menu!

FORRET
Rødbedegravad laks
– trancheret ved bordet

HOVEDRET
Cognacflamberet steak af oksemørbrad
- flamberet ved bordet

DESSERT
Mellemrums guldbar

Forretter

* Cremet Loke friskost fra Arla Unika

serveret med syrlig salat af Hokkaido & Butternut squash, misoemulsion samt sprøde flager af øllebrød
110 ,-

*Krokette af danske Ancia linser

med letrøget blanquette sauce, cremede løg & sprød salvie
110 ,-

Letsaltet færøsk laks

serveret med syrlig salat på Hokkaido & Butternut squash, misoemulsion, sprøde flager af øllebrød samt let saltet silderogn
130 ,-

Rødbedegravad laks – trancheret ved bordet

serveret med grillet endivie, senneps vinaigrette, peberrods sauce & syltede stikkelsbær
140 ,-

Krokette af dansk gris

med letrøget blanquette sauce, cremede løg & sprød salvie
130 ,-

Hovedretter

*Rødbede “BygOtto”

hertil grillede og syltede beder, sprød palmekål, gærflager & Havgus
220 ,-

Dagens Fangst a la Meuniere

serveres med salat på broccoli, glaskål & edamame bønner, samt sauce på syrnet cremefraiche, syltet sennepskorn & urter
260 ,-

Langtidstilberedt dansk Gastro Kalv

serveret med syrlige & grillede beder, svampepuré & sauce aromatic
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-
250 ,-

Dagens Okse fra Rydalsgård (braiseret eller stegt)

hertil letrøget kartoffel puré, smørdampet vinterkål, tyttebærsauce & friskrevet peberrod
250 ,-

Cognacflamberet steak af oksemørbrad

med soya-sesam glaseret selleri, grillede skalotteløg, syrlige svampe samt cognacsauce
310 ,-

Oste

3 slags ost med garniture

100 ,-

5 slags ost med garniture

130 ,-

10 slags ost med garniture

180 ,-

Osterondel (min. 10 forskellige oste)

(min. 2 pers.)
pris pr. person 160 ,-

Desserter

Mariebolle

servereret med limeganache, kærnemælkssorbet & æble-lime kompot
110 ,-

MellemRums Guldbar

mørk chokolademousse med sprød bund, mango & passion som sorbet & puré
140 ,-

Vi leverer gerne maden til din næste fest, og vi hjælper også gerne med personale, service, vin, etc.

Skal vi bidrage med at planlægge din event, konference, teambuilding etc.

Skal MellemRum danne rammen om din næste fest, vi kan klare stor set alt

Vin & drikkevare kort

En go' start

Filtreret vand med & uden brus - serveres ad libitum
25,- pr. person

Det bobler i glasset - inkl. 3 lækre snacks

Cava | Brut Reserva | Macabeo | Segura Veudas | Spanien
100,-

Champagne Brut | Pinot Noir | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
120,-

 

Det bobler på flaske

NV Cava | Brut Reserva | Macabeo | Segura Veudas | Spanien
450,-

NV Carattere Brut | Biologico | Glera Salatin Treviso | Veneto Italien
600,-

2010 | Cuvée des M.O.F. Sommeliers | Chardonnay | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
800,-

NV Champagne Brut | Pinot Noir | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
720,-

NV Rosé Prestige 1er Cru | Pinot Noir | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
850,-

NV FEMME Grand Cru | Chardonnay | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig
980,-

2012 | Blanc de Blancs Millésimé | Grand Cru Chouilly | Chardonnay | Champagne | AR Lenoble | Champagne Frankrig
1000,-

NV Brut Nature | Gilles Et Romaine collect | Chardonnay | Domaine Jean Collet | Châtillonnais | Bourgogne | Frankrig
620,-

NV Crémant de Bourgogne | Brut |Pinot Noir | Vignerons de Mancey | Bourgogne | Frankrig
690,-

 

Filtreret vand med & uden brus - serveres ad libitum
25,- pr. person

Vine på glas
Vinkort
Øvrige drikkevarer

Har du spørgsmål om allergener, så kontakt os venligst.

Vi forbeholder os derfor ret til at ændre menuen, hvis råvarer ikke kan skaffes eller ikke lever op til vores kvalitetsstandarder.

Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.

Ved reservation of bord til større hold opfordrer vi gerne til, at menuen bestilles på forhånd inden ankomst til restauranten. Det kan gøre en evt. ventetid på maden kortere og hjælpe til, at Jeres oplevelse bliver endnu bedre.

Ring på 8617 1838eller skriv på info@restaurantmellemrum.dk så er vi klar til at hjælpe.

Besøg også!

Åbningstider

Mandag - Lørdag 17.00 - 24.00
(sidste bestilling i køkkenet kl. 21.30)

Følg os på de sociale medier

Kontakt

Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Aarhus C.
Tlf.: 8617 1838
Mail: info@restaurantmellemrum.dk

© 2022 Restaurant MellemRum