Om MellemRum

Restaurant MellemRum Aarhus

[su_button url=”https://restaurantmellemrum.dk/menu-restaurant-aarhus/” background=”#03bc3e” size=”6″ center=”yes” icon=”icon: cutlery” title=”Menukort på Restaurant MellemRum”]Se menukortet her[/su_button]

[su_tabs active=”1″][su_tab title=”Om Os” disabled=”no” anchor=”omos” url=”” target=”blank” class=”active”]

Om os

[su_row][su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
På Restaurant MellemRum arbejder vi ud fra værdierne håndværk, hygge og energi! Fordi det er det, vi kan. Vores ambitionsniveau er, at give alle vores gæster en god og smagfuld oplevelse, ikke at opnå Michelinstjerner. Vi valgte at kalde vores restaurant for MellemRum, fordi vi synes ordet dækker over det, som en god restaurant-oplevelse bør indeholde: Når man træder ind, lukkes hverdagen ude. Vi vil gerne skabe en lille lomme – et mellemrum – mellem for eksempel arbejde og sengetid, hvor tiden for en gangs skyld ikke er afgørende, men hvor det til gengæld handler om mad og vin, samvær med dine venner, din elskede eller din familie.
[hr color=”light” type=”line-flower”]
[/su_column][su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
Det, vi gerne vil opnå på Restaurant MellemRum i Århus er, at være en restaurant for alle, der elsker god mad og dejlig vin. Vi bruger ikke en formue på dyre designermøbler og krystalglas og vi jagter ikke Michelinstjerner. Vi bruger i stedet mange kræfter på det, vi kommer i glassene og på tallerkenerne. Det er der vi synes, at alle restauranter i Århus skal ligge deres energi! Vi arbejder efter et mantra, der hedder “Håndværk, Hygge og Energi” og det er det, vi gerne vil kendes for. Lidt for enhver smag! På Restaurant MellemRum i Århus kan man altid få sig en stor dejlig steak, der bliver flamberet ved bordet! Man kan også altid få vegetarretter, så der er helt sikkert noget for alle. Vores vinkort spænder bredt og vi har vine i alle prislejer!

Hilsen de energiske håndværkere på Restaurant MellemRum i Århus.

[/su_column][/su_row][/su_tab][su_tab title=”Restauranten” disabled=”no” anchor=”virtuelrundtur” url=”” target=”blank” class=”active”]

Se en virtuel rundtur af restauranten

[su_row][/su_row]
[/su_tab][su_tab title=”Forventninger” disabled=”no” anchor=”forventninger” url=”” target=”blank” class=”active”]

Hvad kan du forvente på Restaurant MellemRum?

[su_row][su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Sådan arbejder vi på MellemRum

På Restaurant MellemRum i Århus arbejder vi ud fra værdierne håndværk, hygge og energi! For det er det, vi kan. Vi er en restaurant i Århus, placeret midt i hjertet af byen, der gerne vil lave god mad til prisen. Nogen kalder vores mad for gourmet – vi kalder det for kærlighed til håndværket.
[hr color=”light” type=”line-flower”]
[/su_column][su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Hvorfor hedder det MellemRum?

Da vi ville åbne Restaurant i Århus havde vi mange gode ideer til hvad vores spisested skulle hedde. Det var dog ikke nemt at finde det helt rigtige, så derfor udskrev vi en lille konkurrence bland venner og familie – hvor vi så kunne få lov at vælge det forslag, vi synes var bedst.
Herunder kan du læse det digt, der overbeviste os til at åbne restaurant i Århus. For os er det vigtigste, at du forbinder Restaurant MellemRum med hygge & god mad!
[hr color=”light” type=”line-flower”]
[/su_column][su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Tanker om MellemRum

Af Louise Juhl Dalsgaard.

Tanker om rum og det imellem. Det er ikke dagene, der forsvinder i sorte huller. Det er ikke trætheden, når jeg vågner eller tingenes mangel på tilstand. Det er ikke jorden, når den roterer forkerte veje. Ikke torden, der aldrig finder lyd. Ikke lynene, der sluger sig selv og således skygger for flænger af skønhed. Det er ikke dage efter dage, timer af enten, ubrugt sansning eller negle, der flækker. Det er ikke vemodet. Tværtom. Det er ikke savnet, ikke hullerne i forklaringens tæppe. Det er ikke dét, der er. Ikke alt dét, der ikke er. Men den ordløse længsel. Efter noget. Efter nogen. Og alt det ind imellem.

[/su_column][/su_row][/su_tab][su_tab title=”Kontakt” disabled=”no” anchor=”kontakt” url=”” target=”blank” class=”active”]

Kontakt

[su_row][su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Kontakt info

Thygesen & Thallaug ApS
Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Århus C
Tlf: 86171838
E-Mail: info@restaurantmellemrum.dk
CVR/SE nr.: DK 30598881
EAN-lokationsnr: 5790002191794
[hr color=”light” type=”line-flower”]
[/su_column][su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Bank oplysninger

Jyske Bank
Reg. nr.: 6262 Kontonummer: 1207778
IBAN-nummer: DK0462620001207778
BIC-kode/SWIFT-adresse: JYBADKKK
[hr color=”light” type=”line-flower”]
[/su_column][su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Vi modtager følgende kreditkort

Dankort
Visa/Dankort
MasterCard
Maestro
JCB
Amex
Visa
VisaElectron

[/su_column][/su_row]
[/su_tab][/su_tabs]

Har du spørgsmål til os af nogen art, er du meget velkommen til at ringe på os alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 på tlf. 8617 1838 eller sende os en mail via knappen herunder.

[su_button url=”mailto:info@restaurantmellemrum.dk?subject=Forespørgsel” background=”#03bc3e” size=”6″ center=”yes” icon=”icon: cutlery” rel=”nofollow” title=”Spørgsmål”]Send os en mail…[/su_button]

Se vores Persondatapolitik her