Mad ud af huset

MENUKORTET HERUNDER ER GÆLDENDE FRA 24/8 til 15/11 2022

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement

RESTAURANT MELLEMRUM – MAD UD AF HUSET

MENUKORTET HERUNDER ER GÆLDENDE FRA 24/8 TIL 15/11 2022

VI LEVERER GERNE MADEN TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT!

Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort. Vi vil meget gerne bruge de bedste råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder. Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

A La Carte

Vegetarretter er markeret med en *

SNACKS

 

De lækre & Kreative

Sprøde rejechips med rejer & krydderurter

Hjertesalat med rillette af hvid fisk & soyamandler

Saltet agurk med rygeost & tørret skinke

Grillet squash med citron & fermenteret hvidløgsmayo

Sprødt kyllingeskind med creme fraiche & sennepskorn

3 stk. 55,-
5 stk. 85,-

– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

 

De sprøde saltede snacks

Puffede Tapiokaflager med svampemayo

Soyaristede mandler

Sprøde kartoffelchips med sour cream & onion

3 stk. 45,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

FORRETTER

 

* Æggeblommecreme med syltede stikkelsbær
serveret med salat på glaskål & urter samt syltet tykmælk hertil orientalsk inspireret sauce på brunet smør & nødder

 

* Aromatisk svampebouillon
med syltede tapiokaperler, selleri “crepin” & syrlig selleri

 

Citrusrimmet hvidfisk
serveret med orientalsk inspireret sauce på brunet smør & nødder hertil syltede grønne stikkelsbær samt syltet tykmælk

 

Rødbedegravad laks – trancheret ved bordet
Grillet bladbede, mormordressing, syrlige stikkelsbær & peberrod samt dildemulsion

 

Yakatori af dansk gris
med svampebouillon, syltede tapiokaperler & syrlig selleri

 

– 2 slags brød med smør, hummus på vor facon & kryddermayonnaise serveres til alle forretter

HOVEDRETTER

 

* Kæmpe Tartelet med cremede bygkerner
serveret med sæsonens kål samt syltet & grillet grønt med lagret Unika Havgus

 

Dagens Fangst - Meunierestegt
med smørdampet spidskål, syrlige løgskaller, marineret broccoli & sauce “a la nage”
(Kan kun bestilles hvis der bestilles en kok med til afvikling af arrangementet)

 

Dansk kylling som “Crepine” af bryst & confiteret lår & samt souffléfars med timian & sort hvidløg
hertil blancheret vinterkål, persillerødder som puré & sylt samt estragonolie & sauce suprême

 

Flap meat af okse i malt BBQ med saltbagte beder, rødbedepuré, grillede porre & tyttebærsauce
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

 

Cognacflamberet steak af oksemørbrad
med saltbagt selleri,  grillede løg samt syrlige svampe
(tillæg 50,-)

 

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

OST & DESSERT

 

3 slags oste med garniture

 

5 slags oste med garniture
(tillæg 30,-)

 

10 slags oste med garniture
(tillæg 70,-)

 

Jordskokker & æbler
jordskokker som kage & sprødt serveret med æblepuré & estragoniscreme hertil lun karamelsauce med varme krydderier
110,-

MellemRums Guldbar “B52”
Variation af chokolade med Kahlua, Baileys & Cointreau hertil chokoladesorbet & citrusmarengs

(tillæg + 30,-)

PRISER UD AF HUSET

3 retter 385,-
4 retter 435,-
5 retter 485,-

(min. 8 personer)

Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

BUFFET MELLEMRUM

Rødbederimmet laks saltede agurker & hytteost

Salat af blomkål med saltede jordnødder, estragon & nøddeolie

bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla Unika

Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær

Sprøde grønne salater med syltede stikkelsbær & tomater

Hvedekernesalat med syrlige løg & feta

Grillet & sprængt dansk svinenakke

Langtidsstegt kalve culotte med rosmarin & timian

Kartoffel & rodfrugtkompot med sennep & urter

Rødvinssauce med tyttebær

Hvid chokolade panna cotta med bærkompot & knas 

Chokoladekage a la mellemrum med bær kompot

kr. 395,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 60,-/80,-/110,-/130,-

(min. 10 personer)

HOVEDRETSBUFFET

Salat af blomkål med saltede jordnødder, estragon & nøddeolie

bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla Unika

Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær

Sprøde grønne salater med syltede stikkelsbær & tomater

Hvedekernesalat med syrlige løg & feta

Grillet & sprængt dansk svinenakke

Langtidsstegt kalve culotte med rosmarin & timian

Kartoffel & rodfrugtkompot med sennep & urter

Rødvinssauce med tyttebær

kr. 300,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 60,-/80,-/110,-/130,-

(min. 10 personer)
(min. 10 pers.)
(min. 15 pers., hvis der ønskes levering)

Er I færre end 10 personer til festen? Ring til os på telefon 8617 1838 og får en snak. Vi laver naturligvis mad til færre end 10 personer – dog kan menuen variere en smule.

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores andre restauranter i centrum, Restaurant Komfur og Restaurant Ombord.

LEVERING

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.

Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

PRIS FOR LEVERING

kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
kr. 900,- indenfor 15-30 km.
kr. 1300,- indenfor 15-30 km. inkl. afhentning af retur service

Over 30 km. efter nærmere aftale

PERSONALE

Kok pr. påbegyndt time kr. 425,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 425,-

MAD UD AF HUSET FRA RESTAURANT MELLEMRUM TIL DIVERSE LEJLIGHEDER – STORE FESTER SOM SMÅ KOMSAMMENER.

Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det! Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.