Mad ud af huset

MENUKORTET HERUNDER ER GÆLDENDE FRA 25/8 TIL 16/11 2021

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement

RESTAURANT MELLEMRUM – MAD UD AF HUSET

MENUKORTET HERUNDER ER GÆLDENDE FRA 25/8 TIL 16/11 2021

VI LEVERER GERNE MADEN TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT!

Ja, vi ved det godt – Vi skriver ikke meget på vores menukort. Vi vil meget gerne bruge de bedste råvarer, og derfor ved vi ikke altid hvad ”råvare-kassen” tilbyder. Vi lover til gengæld, at det bliver lækkert. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

A La Carte

Vegetarretter er markeret med en *

SNACKS

De lækre & Kreative

Sprøde rejechips med rejer & krydderurter

Hjertesalat med rillette af hvid fisk & soyamandler

Saltet agurk med rygeost & tørret skinke

Grillet squash med citron & fermenteret hvidløgsmayo

Sprødt kyllingeskind med cremefraiche & ørredrogn

3 stk. 55,-
5 stk. 85,-

– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

De sprøde saltede snacks

Puffede Tapioka Flager med Svampe Mayo

Soya Ristede Mandler

Sprøde kartoffel chips med sour cream & onion

3 stk. 45,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

FORRETTER

* Stegt knoldselleri med brunet smør, soya, ingefær & trøffelmayo

 

* Orientalsk svampebouillon med syrlige bøgehatte, svampecrepin & trøffelmayo

 

Dagens hvide fisk marineret i soya & ingefær
hertil syltede stikkelsbær, jordskokker som emulsion, chips & crudite samt estragonolie

 

Rødbederimmet laks
syltet tykmælk, rehydrerede rødbeder & solbærpuré samt bittersalat i sennepsvinaigrette

 

Terrine på confiteret gris, Blomkåls “couscous” med estragon & ristede jordnødder & soya mayo

– 2 slags brød med smør, hummus på vor facon & kryddermayonnaise serveres til alle forretter

HOVEDRETTER

* Kæmpe tartelet med Edemamebønner, vinter grønt & cremet bygkerner
(Kan bestilles hvis der er en kok med)

 

Pankostegt dagens hvide fangst
med smør dampet spidskål, grillet broccoli & røget sauce blanquette
(Kan bestilles hvis der er en kok med)

 

Stegt og udbenet Hopballemølle kylling
Selleripure, glaserede beder & sauce på kål & jordskokker

 

Grillet Flap meat med Malt BBQ. Græskar pure & syltet græskar. Tyttebær sauce grillet palmekål
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-

 

Cognacflamberet steak af oksemørbrad
med Grillet Palmekål, stuvet porre & syrlige løg samt cognacsauce

 

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

OST & DESSERT

3 slags oste med garniture

 

5 slags oste med garniture
(tillæg 30,-)

 

10 slags oste med garniture
(tillæg 70,-)

 

Mælkesnitte anno 2021
Chokolade "snitte" med honning & friskostcreme, serveret med mælkesorbet & dehydreret hvid chokolade mousse

 

MellemRums Chokolade guldbar
Mørk Chokolade mousse med sprød bund. Variation af Mango & Passion.
(tillæg 30,-)

PRISER UD AF HUSET

3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-

(min. 8 personer)

Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

BUFFET MELLEMRUM

Rødbederimmet laks saltede agurker & rygeost

Variation af solmodne tomater med marinerede rejer & urter

Salat af blomkål og ristede jordnødder & urter

Bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla unika

Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær

Spæde grønne salat med syltet grønt & ærter

Hvedekernesalat med syltede løg & feta

Grillet & Sprængt dansk svinenakke

Langtids stegt Flapmeat med rosmarin og timian

Kartoffelsalat med sennep, urter & creme fraiche

Okseskysauce med tyttebær

Hvid choklade panna cotta med Mango/ passion & knas

Chokoladekage a la MellemRum

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayonnaise & smør

kr. 375,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 50,-/70,-/100,-/120,-

(min. 10 personer)

HOVEDRETSBUFFET

Salat af blomkål og ristede jordnødder & urter

Bagte gulerødder med græskarkerner & gammelknas fra Arla unika

Spidskål i sennepsvinaigrette med tørret tranebær

Spæde grønne salat med syltet grønt & ærter

Hvedekernesalat med syltede løg & feta

Grillet & Sprængt dansk svinenakke

Langtids stegt Flapmeat med rosmarin og timian

Kartoffelsalat med sennep, urter & creme fraiche

Okseskysauce med tyttebær

2 slags brød med hummus a la MellemRum, kryddermayonnaise & smør

kr. 250,- pr. person
– tilkøb af 3/5/8/12 slags oste med garniture pr. pers. 50,-/70,-/100,-/120,-

(min. 10 pers.)

Er I færre end 10 personer til festen? Ring til os på telefon 8617 1838 og får en snak. Vi laver naturligvis mad til færre end 10 personer – dog kan menuen variere en smule.

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Komfurbuffet, Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores andre restauranter i centrum, Restaurant Komfur og Restaurant Ombord.

LEVERING

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.

Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

PRIS FOR LEVERING

kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

PERSONALE

Kok pr. påbegyndt time kr. 350,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 350,-

MAD UD AF HUSET FRA RESTAURANT MELLEMRUM TIL DIVERSE LEJLIGHEDER – STORE FESTER SOM SMÅ KOMSAMMENER.

Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, så finder vi garanteret også ud af det! Kig ind på restauranten eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.