Årets kok vender tilbage

Årets Kok vender tilbage

08/10 – 17/10 2020

4 retter inkl. snacks til 450,-

Årets Kok vender tilbage

Velkommen tilbage på Restaurant MellemRum til Årets Kok 2016 Mikkel Laursen.
Fra 2015 til 2017 arbejdede Mikkel på MellemRum, så kom der nye udfordringer der skulle prøves og dem fik Mikkel testet. Men heldigvis er ude godt, men hjemme bedst. Mikkel er tilbage som køkkenchef på MellemRum, til vores store glæde tryller han i efterårsferie endnu en lækker menu frem på MellemRum.


I foråret 2016 til kokkekonkurrencen Årets Kok, hvor den prestigefyldte konkurrence i øvrigt havde i år 25 års jubilæum, deltog Mikkel for tredje år i træk i finalen – og denne gang rendte han med sejren foran flere af hans kollegaer fra Det Danske Kokkelandshold – Så kom på MellemRum og smag hans kunnen, vi synes han er dygtig :)

Årets Kok vender tilbage

4 retter – 450,- inkl. snacks
08/10 – 17/10

Menu

Salte & sprøde hapser
– 3 lækre snacks fra Årets Kok 2016

Carpaccio af krogmodnet okse
serveret med ”remo” af svampe, syltede drue agurker & urter

Bagt hvid fisk
hertil karamelliseret blomkål & syrlige tapioka perler samt fiskefumé

Sprængt øko-gris
med grillede jordskokker & kål

Citronmåne anno 2020

Pris
– 4 retter inkl. snacks
Pris pr. pers. 450,-
– 4 retter inkl. snacks, filtreret vand med og uden brus samt vinmenu kr. 800,-
(1 glas pr. ret.)
– 4 retter inkl. snacks, filtreret vand med og uden brus, vinmenu serveret ad libitum, avec, kaffe/the samt petit four kr. 1000,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Bordbestilling nødvendigt på tlf. +45 8617 1838 eller overstående link