Spisested i Aarhus

Spisested i Aarhus

Køb 5 retter kr. 350,- onsdag d. 20/9 2017 på spisested i Aarhus C

Nu sker det igen på spisested i Aarhus, Restaurant MellemRum! Vi serverer en afstemt 5 retters menu for bare kr. 350,- på Restaurant MellemRum!

Man kan sagtens komme ud at spise på et spisested i Aarhus uden at skulle betale spidsen af en raket. En gang om måneden inviterer Restaurant MellemRum på en dejlig uformel oplevelse med en fast menu på 5 retter til kr. 350,-. Vi vil gerne vise, at spisesteder i Aarhus kan servere en simpel men vellavet menu, som kan nydes af alle. Vi synes selv, at vores restaurant i Aarhus er helt i toppen…
spisested i Aarhus

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

 

Menu d. 20/9 2017

Confit af laks med grillet squash, ricotta & tomatsauce

Ravioli med kalveskank & svampesauce

Sprødstegt torsk med braiseret fennikel, kompot af saltbagt selleri & muslingesauce

Gammelknas (ost) med tomatmarmelade & hvedechips

Æbletrifli med rommakroner & flødeis

Pris
5 retter kr. 350,-
inkl. vinmenu kr. 650,-
(der vil blive serveret et glas vin pr. ret)

Bestil bord på spisested i Aarhus på +45 8617 1838 eller book et bord her på hjemmesiden.

På vores restaurant i Aarhus, Restaurant MellemRum skal det ikke være besværligt – eller nødvendigvis dyrt – at komme og nyde en god middag. Det skal være for alle. Vi vil gerne vise, at det kan lade sig gøre, at lave mad i høj kvalitet af gode råvarer og stadig servere det til en overkommelig pris.

Et spisested i Aarhus kan være alt og til alle niveauer. Hos Restaurant MellemRum afholder vi derfor disse sjove og lidt atypiske arrangementer for os. Det holder os på tæerne og sikrer os, at vores spisested i Aarhus altid er et besøg værd!

Der sker også mange andre spændende ting igennem hele året på spisested i Aarhus, Restaurant MellemRum. Se vores kalender over arrangementer her.

I modsatte ende af centrum findes vores anden restaurant i Aarhus, Restaurant Komfur. Deres menu er opbygget en smule anderledes, men der laves også arrangementer på flere niveauer. Du kan klikke dig videre til deres årskalender over arrangementer her.

+ There are no comments

Add yours