Om MellemRum Restaurant Århus

MellemRum Restaurant Århus

På MellemRum arbejder vi ud fra værdierne håndværk, hygge og energi! Fordi det er det, vi kan. Vores ambitionsniveau er, at give alle vores gæster en god og smagfuld oplevelse, ikke at opnå Michelinstjerner.

Vi valgte at kalde vores restaurant for MellemRum, fordi vi synes ordet dækker over det, som en god restaurant-oplevelse bør indeholde: Når man træder ind, lukkes hverdagen ude. Vi vil gerne skabe en lille lomme – et mellemrum – mellem for eksempel arbejde og sengetid, hvor tiden for en gangs skyld ikke er afgørende, men hvor det til gengæld handler om mad og vin, samvær med dine venner, din elskede eller din familie.

Se en virtuel rundtur af restauranten her.

Se stort billede – Restaurant MellemRum

Gavekort

Gavekort til Restaurant MellemRum

Et gavekort til Restaurant MellemRum til en hyggelig aften er altid en dejlig gave.
Står du og skal bruge en gave kan vi lave et gavekort til dig.

Du kan komme forbi restauranten når vi har åben så laver vi gavekortet med det samme.

Du kan også ringe i forvejen på tlf. 86 17 18 38 eller sende en mail til info@restaurantmellemrum.dk

GAVEKORT TIL FIRMAER:

Vi udsteder gavekort i henhold til reglerne fra Skat. Det eneste vi behøver er følgende oplysninger fra dig:

  • Navn på gavekortets modtager.
  • Firmanavn på det firma hvortil fakturaen ønskes sendt.

Send en mail til info@restaurantmellemrum.dk

Anmeldelser

På MellemRum er vi glade for at folk vil kigge forbi og bedømme vores kunnen, for vi er stolte af det vi gør.

JyllandsPosten Aarhus d. 4/8 2015

Jyllandsposten har været for og kvitteret med en super flot anmeldelse, som vi er meget stolte af!
De skriver bl.a. “Der bliver lavet god mad i køkkenet, og tjenerne sørger for at betjene gæsterne med både viden og godt humør.”

Aarhus Update 18/1 2014

Anmelderen var vild med denne aften på Restaurant MellemRum og skriver “Byens bedste vegetarmenu” om vores menu.

Jyllands-posten 30/10 2012

Her skriver Tina Bryld fra Jyllands-posten, bland andet, at “MellemRum er kendt for sit høje niveau og sine lave priser.”

Århus Stiftstidende 29/12 2011

Her er det Carsten Knudsen fra Århus Stiftstidende der under over skriften “MellemRum har masser af klasse” skriver at.”Mellemrum er et hyggeligt sted med god betjening og bemærkelsesværdig god mad.”

Jyllands-posten 26/11 2009

Tage Clausen fra Jyllands-posten skriver.
“Restaurant Mellemrum har andre overraskelser, nemlig et forbløffende kvalitets- og prisniveau, og især forskellen mellem dem.”
“Hvis pengene ikke betyder noget, kan man selvfølgelig altid købe sig til gastronomiske stjernestunder, men her får man noget, der snerper svært derhenad til priser, der nærmere ligger på niveau med mere jævne steder.”

Århus Stiftstidende 18/10 2009

Jan Schouby fra Stiften skriver.
“Niveauet er som sagt ikke til Michelinstjerner, men det er nok til fem små Stiftenstjerner og en anbefaling om med mellemrum om at lægge vejen forbi Fredens Torv 2 i Århus.”

Hvad kan du forvente på Restaurant MellemRum?

Det, vi gerne vil opnå på Restaurant MellemRum i Århus er, at være en restaurant for alle, der elsker god mad og dejlig vin. Vi bruger ikke en formue på dyre designermøbler og krystalglas og vi jagter ikke Michelinstjerner. Vi bruger i stedet mange kræfter på det, vi kommer i glassene og på tallerkenerne. Det er der vi synes, at alle restauranter i Århus skal ligge deres energi! Vi arbejder efter et mantra, der hedder “Håndværk, Hygge og Energi” og det er det, vi gerne vil kendes for. Lidt for enhver smag! På Restaurant MellemRum i Århus kan man altid få sig en stor dejlig steak, der bliver flamberet ved bordet! Man kan også altid få vegetarretter, så der er helt sikkert noget for alle. Vores vinkort spænder bredt og vi har vine i alle prislejer! Hygge!
Hilsen de energiske håndværkere på Restaurant MellemRum i Århus.

Sådan arbejder vi på MellemRum

På Restaurant MellemRum i Århus arbejder vi ud fra værdierne håndværk, hygge og energi! For det er det, vi kan. Vi er en restaurant i Århus, placeret midt i hjertet af byen, der gerne vil lave god mad til prisen. Nogen kalder vores mad for gourmet – vi kalder det for kærlighed til håndværket.

Hvorfor hedder det MellemRum?

Da vi ville åbne Restaurant i Århus havde vi mange gode ideer til hvad vores spisested skulle hedde. Det var dog ikke nemt at finde det helt rigtige, så derfor udskrev vi en lille konkurrence bland venner og familie – hvor vi så kunne få lov at vælge det forslag, vi synes var bedst.
Herunder kan du læse det digt, der overbeviste os til at åbne restaurant i Århus. For os er det vigtigste, at du forbinder Restaurant MellemRum med hygge & god mad!

Tanker om MellemRum

Tanker om MellemRum, Restaurant i Århus

Af Louise Juhl Dalsgaard.
Tanker om rum og det imellem. Det er ikke dagene, der forsvinder i sorte huller. Det er ikke trætheden, når jeg vågner eller tingenes mangel på tilstand. Det er ikke jorden, når den roterer forkerte veje. Ikke torden, der aldrig finder lyd. Ikke lynene, der sluger sig selv og således skygger for flænger af skønhed. Det er ikke dage efter dage, timer af enten, ubrugt sansning eller negle, der flækker. Det er ikke vemodet. Tværtom. Det er ikke savnet, ikke hullerne i forklaringens tæppe. Det er ikke dét, der er. Ikke alt dét, der ikke er. Men den ordløse længsel. Efter noget. Efter nogen. Og alt det ind imellem.

Kontakt

Kontakt info:

Thygesen & Thallaug ApS
Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Århus C
Tlf: 86171838
E-Mail: info@restaurantmellemrum.dk
CVR/SE nr.: DK 30598881
EAN-lokationsnr: 5790002191794

Bank oplysninger:

Jyske Bank
Reg. nr.: 6262 Kontonummer: 1207778
IBAN-nummer: DK0462620001207778
BIC-kode/SWIFT-adresse: JYBADKKK

Vi modtager følgende kreditkort:

Dankort
Visa/Dankort
MasterCard
Maestro
JCB
Amex
Visa
VisaElectron

Afbestillingsregler

Disse regler er gældende såfremt andet ikke er aftalt

Reglerne er opstillet i overensstemmelse med Danmarks Restauranter og Cafeer’s standardregler for selskabsarrangementer, kurser og konferencer.

Afbestillingsgebyr for selskabsarrangementer.
Afbestilling af et selskab på over 12 personer skal ske skriftligt på mail eller anbefalet brev inden 1 uge før arrangementets afholdelse. For selskabsarrangementer under 12 personer dog kun 4 dage før. Ved større arrangementer kan restauranten forlange længere afbestillingsfrist under forudsætning af, at der er truffet særskilt aftale herom.

Ved afbestilling af hele arrangementet eller ved reduktion på mere end 25% i antallet af couverter efter nævnte tidspunkt, men dog inden 4 døgn før arrangementets afholdelse, kræves en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de bestilte couverter, ved reduktion i antal dog for det afbestilte antal udover 25%.
Desuden kan restauranten kræve at blive holdt skadesløse for udgifter til særlige aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, optræden og deslige.

Ved afbestilling af selskabsarrangementer senere end 2 døgn forud for arrangementets afholdelse er restauranten berettiget til godtgørelse, der svarer til 100% af samtlige ydelser.

Couvert ændringer under 5% kan foretages indtil 24 timer før arrangementets start, uden erstatning.

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen.

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen. Dette gælder ved alle typer bestillinger fra Restaurant MellemRum.

Afbestillingsgebyr for konferencer, kurser, møder mm.
Afbestilling af hele kurser, møder eller konferencer skal ske skriftligt 2 uger før arrangementets afholdelse. Ved større arrangementer vil restauranten dog være berettiget til at forlange længere afbestillingsfrist under forudsætning af, at der er truffet særskilt aftale herom.

Ved afbestilling af hele kurser eller konferencer efter overnævnte tidspunkt kan restauranten kræve godtgørelse, der svarer til 65% af prisen for de bestilte ydelser. Dog kan der kræves fuld dækning for ydelser der ikke kan afbestilles.

Antallet af deltagere kan reduceres med op til 35% ved skriftlig meddelelse herom til virksomheden senest 1 uger før arrangementets afholdelse.

Ved reduktion på mere end 35% kan restauranten vælge:
1. At betragte arrangementet som afbestilt og kræve godtgørelse på 65%.
2. At gennemføre arrangementet med fuld betaling for det antal gæster, der efter denne bestemmelse ikke kan afbestilles (mere end 35%).

Ved enhver reduktion senere end 4 uger før arrangementets afholdelse kan restauranten vælge:
1. At betragte arrangementet som afbestilt og kræve godtgørelse på 65%.
2. At kræve fuld betaling for enhver reduktion.

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen. Dette gælder ved alle typer bestillinger fra Restaurant MellemRum og Restaurant Komfur.

Force-majeure.
Strejke, lock-out, ildløs, begrænsninger i leverancer eller andre ekstraordinære forhold og foranstaltninger, der ligger uden for parternes kontrol (force-majeure), berettiger til afbestilling eller aflysning uden erstatningspligt.

Betalingsbetingelserne er netto kontant 8 dage, medmindre andet er beskrevet på bekræftelsen.

Hilsen MellemRum

BESTIL BORD I AARHUS