Julefrokost

Julefrokost

a la MellemRum

- alt andet end klassisk julemad!

Julefrokosten 2017

Vejret er skiftet og dagene bliver koldere. Det er nu snart tid til at finde byens bedste sted at afholde jeres julefrokost. Kig videre på menuerne nedenunder for at finde ideer og forslag til julefrokost 2017 hos Restaurant MellemRum i Århus C. Alle menuerne kan selvfølgelig også laves til julefrokost som mad ud af huset.

Nytårsmenu

Der er, ligesom forrige år, muligt at bestille jeres nytårsmenu ud af huset hos Restaurant MellemRum. Man kan afhente 4 retter for kr. 400,- d. 31. december mellem kl. 10.00 og 16.00.

Menu fra d. 14. november til d. 22. december 2017

A la Carte

Klik her for mere...

Catering

Klik her for mere...

Buffeter

Klik her for mere...

Firma julefrokost

Det er også muligt af afholde jeres firma julefrokost på Restaurant MellemRum. Vi kan reserve hele restaurant for op til 60 personer eller vi kan reservere dele af restauranten, så det passer netop til jeres julefrokost.

Skriv en mail til os her eller ring til os på hverdage mellem 9.00 og 15.30 på +45 8617 1838 og hør nærmere ang. mulighederne på julefrokost hos os eller levering af julefrokost.

Julefrokost mad

Mange forbinder julefrokost mad med traditionel juleand, flæskesteg, frikadeller og medister. Hos Restaurant MellemRum laver vi tingene lidt anderledes og bruger gerne lokale råvarer, der harmonerer med årstiden. Meget af vores mad kan også laves som vegetarisk og mere sundt alternativ til den normalt lidt mere fede julefrokost.

Ønskes der mere traditionel julefrokost med vores altid høje kvalitet hører vi gerne fra dig på mail her eller på telefon på alle hverdagen fra 9.00 – 15.30 på telefon +45 8617 1838.

Se Julemenuen på Restaurant MellemRum Se Julemenuen på Restaurant Ombord