Spisesteder Aarhus

Spisesteder Aarhus

Spis en 5 retters menu for bare kr. 350,- hos Restaurant MellemRum onsdag d. 11/10 2017 på spisesteder i Aarhus C


Endnu engang viser vi på Restaurant MellemRum, at man kan finde spisesteder i Aarhus, hvor man kan spise godt til få penge! 5 retter kr. 350,- for at bevise, at spisesteder i Aarhus kan levere varen.

Vores køkkenchef har endnu engang komponeret en dejlig menu og kan gentage tidligere succes og servere 5 retter til kr. 350,- en bestemt onsdag i måneden og vise, at spisesteder i Aarhus kan lave god mad!

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Restaurant MellemRum spisesteder aarhus

Menuen d. 11/10 2017

Røget laks med puré af peberfrugt, sprød peberfrugt & rød mizuna

Selleripasta med confiteret æggeblomme & sprød selleri

Braiseret kalvebryst med græskar, ingefær & chili

Arla Unikas Den Hvide Dame (ost) med æblechutney & sprød malt

Belgisk vaffel med kirsebær, vaniljeis & chokoladesauce

Pris
5 retter kr. 350,-
inkl. vinmenu kr. 650,-
(der serveres et glas vin til hver ret.)

Ring og bestil dit bord på spisesteder i Aarhus på +45 8617 1838 eller reserver her på hjemmesiden.

Spisesteder i Aarhus

Der findes mange. Og der findes mange gode spisesteder i Aarhus at vælge imellem. Vil vil gerne prøve at vise alle, at det sagtens kan lade sig gøre, at servere en 5 retters menu af gode råvarer og efter årstidens udvalg til billige penge på spisesteder i Aarhus. Vi skærer mere ind til kernen af det hele til disse arrangementer men holder fast i vores kerne. God mad uden dikkedarer i gode omgivelser.

Mange spisesteder i Aarhus laver spændende og sjove arrangementer igenne hele året. Her kan du se, hvad Restaurant MellemRum laver af sjove ting af spisesteder i AarhusKalenderen til Spisesteder i Aarhus.

Vores gode venner på Restaurant Komfur i Guldsmedgade blandt mange spisesteder i Aarhus kan også finde ud af at lave mad! Her kan du se, hvad de kan finde på i den anden ende af centrum af spisesteder i Aarhus. Arrangementskalender Restaurant Komfur.

+ There are no comments

Add yours